I only sleep in white sheets

homevialaura_3113_2
homevialaura_3133_2

homevialaura_3128_2
homevialaura_3139_2
homevialaura_2753_2
homevialaura_2779_2

Olen kiintynyt valkoisiin lakanoihin, enkä osaa enää nukkua muissa kotona. Niissä on jotain puhdasta ja rauhoittavaa. Kuin nukkuisi ylellisesti hotellissa, mutta kuitenkin visusti ja kotoisasti omassa sängyssä.

Ennen muinoin säilöin muutamia ylimääräisiä ehkä näitä voisi joskus käyttää mökkireissulla -yksilöitä, mutta reissuja, jotka olisivat kaivanneet juuri ne haalistuneet raitalakanat, ei koskaan tullut. Nykyään vähemmän on enemmän kaikessa, ja myös liinavaatekaapin lakanamäärä on karsittu minimiin. Ei se määrä, vaan se väri.

Ja kyllä, Henkkamaukan pellavalakanat on meilläkin. Ne on suosikit, joissa kelpaa vetää sikeitä.

Olipas muuten kiva nähdä viikonloppuna pitkästä aikaa tuo kaunis keltainen taivaankappale.

Comments

  1. No, ihan samaa mieltä olen! Valkoiset lakanat ovat niin ylellisen näköiset ja kun vielä satsaa ihaniin materiaaleihin, niin se on siinä. <3
    Todella kauniita kuvia.

  2. Kiitos, sinä! Niinpä, ei ole valkoisen voittanutta. Vaikka maailma on täynnä kauniita kuviolakanoita, mieli lepää parhaiten näin. Pellavan lisäksi puuvilla ja puuvillasatiini ovat ihania matskuja.

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue