Haaste: 8 asiaa minusta

Sain mahtavalta Inspired by love -blogin Sannalta 8 asiaa minusta -haasteen. Mielestäni on kiinnostavaa lukea muista, joten ajattelin, miksi en kertoisi satunnaisia juttuja myös itsestäni. Kiitos Sanna!

homevialaura_4269_2
1. Lähdin 18-vuotiaana Espanjaan au pairiksi kahdelle villille leikki-ikäiselle lapselle vailla minkäänlaista lastenhoitotaustaa. Reissusta tuli opettavin elämänkokemukseni ja pidän Espanjaa toisena kotimaanani.

2. Aamurituaalini ovat vakiintuneemmat kuin buddhalaisilla munkeilla. Tarvitsen aamiaista, Hesarin ja rauhaa. Jos en saa aamukahvia suhteellisen pian heräämisen jälkeen, muutun ihmishirviöksi.

3. Pohdin aktiivisesti sitä, mitä haluan elämältäni ja pidän unelmien toteuttamista äärimmäisen tärkeänä.

4. Aloin seurata intohimoisesti jääkiekkoa pikkutyttönä ja olen monesti herännyt aamuyöllä katsomaan Suomen peliä, jos olympialaiset ovat Pohjois-Amerikassa. Nykyään olen vähän vähemmän fanaattinen.

5. Olen ainoa lapsi ja pidän hyvin loukkaavana ja ahdasmielisenä sitä, että sisaruksettomat ihmiset luokitellaan automaattisesti hemmotelluiksi itsekkäiksi kakaroiksi.

6. Maailman helpoin kysymys minulle on, minkä herkun valitsisin mukaani autiolle saarelle – jäätelön. Myös opinnäytetyöni liittyi jäätelöön. Tutkin erään jäätelöbrändin mielikuvia.

7. Olen suuri mustan musiikin ystävä, ja kuuntelin jo ala-asteella saparoissani Tupac Shakuria. New Yorkin reissulla halusin ehdottomasti vierailla Harlemissa.

8. Olen samaan aikaa hyvin herkkä ja tunteellinen, sekä voimakas ja vahvatahtoinen. Muuten kuvailisin itseäni ailahtelevaksi, järjestelmälliseksi, pohdiskelevaksi, huumorintajuiseksi, luotettavaksi ja empaattiseksi.

Koska tämäkin haaste on tainnut kiertää jo vaikka missä, en haasta erikseen kahdeksaa bloggaajaa, vaan toivon, että jokainen halukas poimii tämän haasteen itselleen. Tulen sitten mielelläni lukemaan!

Comments

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue