Ei osteta mitään tuoleja

homevialaura_4868_2
homevialaura_4914
homevialaura_4896_2
Blogi on ollut viime aikoina vähän hiljaisempi, pahoittelut. Mihinkään en kuitenkaan ole katoamassa, vaikka ajatukset täytyy nyt jakaa useamman asian kesken.

Meillä on tällä hetkellä meneillään eräs aikaa ja ennen kaikkea pätäkkää vaativa projekti. Miehen ensimmäinen kommentti tähän säästösuunnitelmaamme oli, että nyt ei sitten osteta mitään tuoleja.

No ei osteta mitään tuoleja.

On tässä muutama muukin asia nyt holdilla kuin tuolit. Koko koti, ja myös vaatekaappi, saa tällä hetkellä pärjätä hetken omillaan ilman heräteostoksia. Haaveilu ja inspiroituminen on onneksi ilmaista jatkossakin.

Säästäminen on kuitenkin ollut yllättävän helppoa, kun rahat eivät mene ikäviin välttämättömyyksiin, kuten taloyhtiön kellarin putkien uusimiseen, vaan omien unelmien toteuttamiseen.

Ihan kaikesta en kuitenkaan suostu luopumaan. Siinä vaiheessa, kun en voi mennä lorvimaan ystävän kanssa brunssille tai käydä parantamassa maailmaa pinchojen äärellä, minulle voi varata hautapaikan. Elämistä ei voi lopettaa, shoppailun voi – ainakin väliaikaisesti.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue