Maailman kaunein esine: Bertoia Side Chair

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bertoia7
Bertoia5
Sisustusblogeissa on kiertänyt viime aikoina ihan hirveä haaste: Maailman kaunein esine. Miten kaikista maailman kauniista esineistä voi valita yhden ylitse muiden! Vähän sama asia kuin jos äitiysblogeissa kiertäisi haaste, jossa pitäisi valita omista lapsista mieluisin. Emmääpysty.

Olen yrittänyt vältellä katseita ja vihellellä hiljaa, ettei kukaan huomaisi haastaa minua, mutta IMAGE-pirulainen sen tietenkin teki. Nyt on pakko yrittää, ettei vaikuta päätöksentekokyvyttömältä nynnyltä.

Itsestään selvästi maailman kaunein esine on minulle tuoli, mutta mikä tuoli.

Eamesin DSR-tuolit valitsin yli 10 vuoden haaveilun jälkeen ruokapöydän tuoleiksi, mutta se olisi aika tylsä valinta. Yhtä pitkään olen haaveillut Bertoian kromisesta Side Chair -tuolista, ja koska sitä en (vielä) omista,  valitsen sen maailman kauneimmaksi esineeksi – kylläkin pienellä erolla muihin elämäni tuoleihin.

Huh, ottipa koville. Kuvien lähteet löytyvät täältä. Laitan vahingon kiertämään Valentine’s Afternoon -blogin Valentinelle, All you need is white -blogin S:lle ja Lisbet e:lle. Kivaa perjantaita, leidit!

Comments

  1. Kiitos haasteesta, dear! Ja samaan hengenvetoon pakko vähän murahtaa sulle kun tällaisen ryökäleen mun eteeni laitoit. Olen koittanut tätä vältellä minäkin, sillä tää on tooosi vaikeaa. Menen nyt repimään lankkulattiasta 20cm pitkiä rautanauloja ja miettimään kauniita esineitä, hyvä kontrasti notten sanois. Kiitokset, ihana oot :)

  2. Awwww, tuo viimeinen kuva – siihen tiivistyy monen monta tyylilyylin teesiä. Hienon klassikon olet valinnut :)

    • Moi Netta! Kiva kuulla, että sussakin Bertoia herättää intohimoja, vaikka tiedän, että monen mielestä kyseessä on ihmeellinen verkkoistuin. ;) Viimeiseen kuvaan kiteytyy itselläkin tämän hetken kaikki suosikkielementit: Bertoia, kalanruotolattia, valkoiset tekstiilit, pukkijalat ja mustavalkoinen taulu – täydellinen setti!

    • Olen koeistunut tuolin niin, että päätin jo etukäteen, että tuossa verkkohässäkässähän ON hyvä istua. No, ehkä se ei tosiaan ole maailman mukavin, mutta… Meillä tuoli tulisi eteiseen eikä löhötuoliksi olkkariin, joten sanoisin, että mukavuus on riittävä – kauneus korvaa loput. ;) Maijalle pusut!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue