Pellavainen petaus

homevialaura_5669
homevialaura_5699
homevialaura_5685
homevialaura_5710
homevialaura_5708
homevialaura_5693
homevialaura_5690
homevialaura_5648
Lupasin eilen J.F. by Finlayson -pellavalakanapostauksen yhteydessä kuvia koko petauksesta. Vaikka vannon valkoisten lakanoiden nimeen, olen tällä hetkellä todella ihastunut uuteen beigeen ilmeeseen.

Petivaatteina sängyssä ovat siis Pinterest-kilpailussa voitetut J.F. by Finlayson -malliston Emilie-pellavalakanat. Takana olevat isot tyynyt valkoisissa pellavatyynyliinoissa ovat H&M Homen ja edustalla olevat valkoiset tyynyt Zizin. Siinä muuten ihana virolainen pellavatekstiilejä valmistava yritys.

Makuuhuone on tarkoituksella sisustettu hyvin vaaleaksi ja rauhaisaksi, ja olen kokonaisuuteen tyytyväinen. Ainoa asia, joka pistää hitusen silmääni, on runkopatjan reuna. Harkitsen jossain vaiheessa viimeisteleväni sängyn valkoisella suoralla pellavahelmalakanalla.

Yhtä kaikki, pellavaiset tekstiilit ovat täysin vieneet sydämeni. J.F. by Finlaysonin pellavalakanat tuntuvat ylellisen pehmeiltä ja laadukkailta, ja edullisemmasta kategoriasta voin lämpimästi suositella H&M Homen vastaavia. Rennon ryppyinen petaus ei edes vaadi päiväpeittoa, mikä on arkiaamujen pelastus.

Comments

 1. Tosi ihanalta näyttää, niin kuin teidän koti muutenkin. Vaikka itse viihdyn vähän runsaamman sisustuksen keskellä, niin jaksan aina ihailla tämänkaltaisia supertyylikkäitä kaupunkikoteja. <3

  • Kiitos ihanista kehuista! Taas aina kun mä katson teiän kaunista kotia, Gant Home -tyttö sisälläni herää. Makkarin haluan pitää tosi simppelinä, mutta muualle mun on alkanut tehdä mieli vähän klassista ruutua, Riviera Maisonin samppanjacooleria, Gauharin muistitaulua ja sen sellaista… ;)

  • Kiitos kovasti, M! Myös teidän uudistunut makkari näyttää tosi freessiltä ja kauniilta. Erityisesti ihastuin wieniläistuoliin, ne on niin mielettömän kivoja. Mun täytyy tehdä jotain tälle tuolipakkomielteelle. ;)

  • Thanks, hon! Joo, kyl mää vaan suosittelen pellavalakanoita. Säkään et varmaan ole mikään mankeloija, joten lakanoiden helppohoitoisuus on iso plussa kivan ulkonäön ja materiaalin pehmeyden lisäksi. ;)

   • Hahah mä en tod. oo mikään mankeloija. :) Pellavalakanoiden lisäks kiinnostaa vähän trikoiset lakanat, nekin on kuulemma ihanan pehmeät ja helpot.

 2. Sinulla on upea koti! Mistä olet ostanut sängyn päässä oleva mustat rahit? Ne sopivat täydellisesti muuten niin vaaleaan sisustukseen.

  • Kiitos paljon ja tervetuloa uudeksi lukijaksi! Nahkarahit ovat minunkin lempparit. Ne löytyivät Don Goffosta Helsingin Korkeavuorenkadulta (http://www.dongoffo.fi/) ehkä noin vuosi sitten. Voi hyvin olla, että raheja on silti vielä valikoimassa, eli kannattaa ainakin kysyä. Itsekin ostin ensin yhden ja ehkä parin kuukauden jälkeen keksin haluta kaveriksi toisen. :)

 3. mistä oot saanu tuon lakanan mikä tulee petauspatjan alla olevan patjan ympärille?:–D en tiiä sen nimee ja sellane pitäis jostaki löytää haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue