Kesämökin jos sisustaisin

kesämökki_01
kesämökki_09
kesämökki_14
kesämökki_05
kesämökki_07
kesämökki_04
kesämökki_13
kesämökki_02
kesämökki_16
Leikin usein mitä jos -ajatuksilla. Mitä jos sisustaisin nyt mökin, millainen siitä tulisi. Aihe ei ole mitenkään ajankohtainen, sillä emme ole hankkimassa omaa mökkiä ja vanhempieni pienen kesämökin kauniiseen sisustukseen minulla ei ole mitään tarvetta kajota.

Innostuin kuitenkin ajatusleikistä kovasti ja kokosin inspiraatiota Pinterestiin. Kesämökki saisi ehdottomasti erottua modernin minimalistisesta kaupunkikodista, mutta harmoniaa haluaisin sinnekin rentouden rinnalle.

Punainen lanka olisi Hamptons kohtaa Provencen: sekoitus raikkaan merellisiä elementtejä ja Välimeren vaikutteita. Valkoista pellavaa, rentoja avohyllyjä, viinilaatikoita, kuluneita saviruukkuja, ohjaajantuoleja, olkuhattuja ja -kasseja, puuarkkuja, vanhoja matkalaukkuja, juuttikoreja ja -mattoja, yrttejä, oliivipuita.

Pidän huomattavasti enemmän sympaattisista mökeistä kuin viimeisen päälle tehdyistä huviloista, joissa on joka huoneessa neljä taulutelevisiota – toki joitain mukavuuksia kaipaan itsekin.

Sitä ajatusta en voi sietää, että mökki on sekalainen kaatopaikka, vaikka asiaan kuuluu vanhojen huonekalujen ja olemassa olevien tavaroiden hyödyntäminen. Kakkoskoti, josta ehtii nauttia tässä maassa vain pienen hetken vuodessa, ansaitsee olla paljon enemmän.

Kuvien lähteet ja lisää inspiraatiota löytyy täältä.

Comments

  1. Innostuin heti, kun näin, että olit aloittanut tuon boardin. Mä en haaveile kesämökistä lainkaan, mutta sen eräästä liitännäisestä kylläkin, joten samanhenkinen board ilmaantunee myös mun Pinterestiin lähiaikoina. ;)

  2. Nauttisin itse hyvin samanhenkisestä paikasta. Ajatuksissani kesämökki olisi aika erilainen kuin kaupunkikoti, neutraali, väreiltään hallittu paikka, jossa rauhoittuisi heti ovesta sisään astuessaan. :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue