Tervetuloa toukokuu!

homevialaura_6241
homevialaura_6226
homevialaura_6314
homevialaura_6287
homevialaura_6212
Tänä vappuna opittua:

1) Tässä iässä, ja kun on edessä on työpäiviä, on hyvä idea viettää vappu rennon rauhallisesti.
2) Älä nosta munkkeja sohvapöydälle ja käännä koiralle selkää.

Aurinkoinen vappu tuli ja meni ja huomenna alkaa suosikkiturnaukseni, lätkän MM-kisat. Hodaribaari on viritetty ja kisakatsomosta puuttuu enää kannustajat.

Toivotan toukokuun lämpimästi tervetulleeksi!

Comments

  • Kiitos paljon, Päivi! Olen ilahtunut, että löysit tänne ja jäät lukijaksi. Kovasti tervetuloa! Tulen ehdottomasti vastavierailulle blogiisi. :)

   Samoin, aurinkoista kevättä ja jänniä peli-iltoja!

 1. Lätkää odotellessa, just laitoin coleslawit tekeytymään ja illalla sitä hodareiden kera. MM-lätkä on varma kesänmerkki :) kauniita kuvia, mistä olet muuten löytänyt tuon kauniin pilkkutyynyn?

  • Kuulostaa loistosuunnitelmalta ja sinähän sen sanoit, coleslaw olisi sopinut täydellisesti meidänkin pöytään lisukkeeksi. Ensi kerralla!

   Pilkkutyyny on H&M Homen. Haaveilin Fine Little Dayn Dotty-tyynystä (http://homevialaura.com/2013/01/09/pilkkuvillitys/), jossa olisi ollut vielä hurmaavammat epäsäännölliset pilkut, mutta tällä kertaa päädyin kymmenen kertaa edullisempaan vaihtoehtoon. :)

 2. Mitä, mitä… Oliko sulla tukka pipinä Vapusta vai? ;)
  Onneksi enään tänään töitä ja sitten chillailua, LÄTKÄÄ ja lepoa.
  Ihanaa viikonloppua teidän jengille.

  • Hey beibs! Ei kun nimen omaan ei ollut tukka kipeänä ja siitä itse itseäni kiittelin. ;) Toivottavasti en tänäänkään villiinny kisakatsomon baarista, olen nimittäin tullut van-hak-si. Samoin sinne, mahtavaa viikonloppua taikasanojen lätkä ja lepo parissa. PS. Kiitos ilmiannosta! En vielä ehtinyt kiittää, mutta ilahduin kovin, millaiseen joukkoon pääsin. Ja samat sanat bäkkiin! PPS. Sä et halua kuulla tätä, mutta sun linkki nimestä johti vielä äsken Casa-blogeihin… :(

 3. Hei Laura!

  Blogisi ja tyylisi on aivan ihana!!! Kuvissa kotisi lattia näyttää todella kauniilta. Mikähän lattia on kyseessä?

  • Iso kiitos, H! Niin kiva, kun ilahdutit kommentilla.

   Lattia on Starkista ostettua Pergon kovaa kulutusta kestävää laminaattia sävyssä saarni. Valitsimme laminaatin parketin sijaan erityisesti koiran takia, mutta olen ollut tosi tyytyväinen valintaan muutenkin. Ero on kuin yö päivä, kun vertaan Pergoa edellisen vuokra-asuntomme halpislaminaattiin, joka meni hirveään kuntoon todella lyhyessä ajassa. Pergossa ei näy mitään jälkiä, tuntu ei mielestäni ole muovinen ja väri on joka valossa kaunis – sävy ei siis siftaa missään tilassa rumasti esimerkiksi keltaiseen tai vihreään. Suosittelen lämpimästi!

   • Kiitos kovasti vastauksesta! Juuri tuollainen kestävä laminaatti meillä on hakusessa, lapsiperhe kun ollaan. Ehdottomasti käyn katsomassa tuon lattian.

    Pidän kovasti myös kirjoitustyylistäsi, joten kiitoksia lukuelämyksistä;)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue