Chanel ja Balmain lipaston päällä

homevialaura_7941
homevialaura_7948
homevialaura_7966
homevialaura_7942
homevialaura_7960
homevialaura_7970
homevialaura_7946
homevialaura_7964
Merkkilistahaasteesta on luonteva siirtyä purnukoihin. Kuten listasta näkyi, käytän paljon edullista ja keskihintaista kosmetiikkaa. En pihiyttäni, mutta olen vain sattunut löytämään iholleni parhaiten sopivia luottotuotteita esimerkiksi Lumenelta. En usko, että olisin yhtään sen kauniimpi jos käyttäisin satasen seerumia, mutta ymmärrän mainiosti heitäkin, joille selektiivinen kosmetiikka on se juttu (minulla ylimääräinen satanen menisi design-tuolikassaan tai asusteisiin).

Vaikka toivoisin, että myös arkipurnukat olisivat kauniita, tämän toiveen kanssa olen luovuttanut jo ajat sitten. Sitä varten on onneksi keksitty peilikaapin ovet.

Ihan ilman luksusta en kuitenkaan nautiskeluun taipuvaisena esteetikkonaisena voi elää. Jo pari parempaa purnukkaa tekee laittautuessa erityisen fiiliksen. Näissä tapauksissa tuotteen ominaisuudet ovat vain osa ostopäätöstä. Brändin mielikuvan ja pakkaussuunnittelun täytyy myös olla just eikä melkein.

Tällä hetkellä tällaisia tuotteita ovat Chanel Coco Madamoiselle Fresh Moisture Mist -tuoksu sekä Balmain Silk Perfume -hiussuihke. Kumpaakaan en ole kätkenyt peilikaappiin vaan molemmat saavat olla paraatipaikalla lipaston päällä. Yhdistettynä marmoriin tuotteissa on mielestäni jotain erityisen kaunista.

Comments

 1. Näin neljänkympin paremmalla ( huonommalla) puolella sitä maksaa melkein mitä vaan lupauksesta säilyttää iho nuorena :)
  Markkinamiehet ovat keksineet tämän naisten akilleen kantapään jo ajat sitten ja hyödyntävät sitä häpeilemättä. Nuorempana oli sama vaikka oliiviöljyä olisi naamaansa lapannut, nyt säästetään jostain muusta ;)

  • No kyllä, ihan oikein! Vielä tulee se hetki, että minäkin juoksen paniikissa Visa vinkuen Stokkalle, että antakaa kaikki seerumit ja ryppyvoiteet mitä lähtee. ;) Ei sillä, että olisin niin nuori ja hehkeä enää nytkään, mutta toistaiseksi koen pärjääväni perustuotteilla. Ja varsinkin kun ihoni on vähän herkkis, niin Lumenet ja apteekkikamat toimivat hyvin. Muuten kyllä olen altis brändäykselle ja huomaan, että vaatimustaso kasvaa iän myötä monissa muissa asioissa. :) Luonnonkosmetiikan tehoon uskon, sen käyttöä luulen jossain vaiheessa lisääväni.

 2. Kauniita purnukoita ja pikkuesineitä kannattaa ehdottomasti pitää esillä! Minua kiinnostaa kovasti tuo marmorilaatta/palanen, mistä olet sen hankkinut? Pahimpaan marmorikuumeseen pienikin palanen riittäisi, kun en tähän hätään saa esim sitä keittiön työtasoiksi :D kiitos muuten ihanasta blogista, olen ollut kovin hiljainen lukija jo useamman kuukauden ajan, taidan kommentoida ekaa kertaa nyt.. Hauskaa viikonloppua! :)

  • Marmorilaatat ovat tavallisia kylppärin laattoja ja ne on hankittu Bauhausista. Ostin yhden boksin ihan tuollaiseen irtokäyttöön alustoiksi ja ikkunalaudoille. Suosittelen, eikä ollut iso investointi. Myös Stokkalla on kivaa pientä marmorikamaa. Esimerkiksi tämä saippua-alusta, josta saa vaikka pienen korurasian ottamalla ritilän pois: https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Saippua-alusta/439408?itemId=439409#. Tästä vinkistä kunnia kuuluu täysin Plateful of love -blogin Maijulle, joka taitaa myös kärsiä pahasti marmorikuumeesta. ;)

   Kiitos paljon kivoista sanoista ja mahtavaa, että olet löytänyt lukemaan ja tykkäät. Ilman kommentteja lukijat ovat vain kävijätilastojen numeroita, siksi on erityisen kiva kun jätette terkkuja. :) Mainiota viikonloppua sinnekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue