Gallery wall

gallerywall9
gallerywall15
gallerywall10
gallerywall4
gallerywall11
gallerywall7
gallerywall6
gallerywall13
gallerywall5
Tänä kesänä koti ei ole ollut huomion keskipisteenä, mutta yhtä prokkista olen kypsytellyt.

Jos tällä nipolla järjestelyfriikillä voi sanoa olevan yksi boheemi puoli, se taitaa olla taulut. Olen aina pitänyt lattialla olevista, seinään rennosti nojaavista kehyksistä ja sekalaisista taulurykelmistä. Ne tuovat palan pariisilaista ullakkohuoneistoa muuten hillittyyn skandinaaviseen kotiin.

Prokkis, josta puhun, on siis tauluseinä.

Kaavailen taulukollaasia olohuoneeseen seinälle, jossa on tällä hetkellä televisio ja kaksi taulua. Tilan näkee täältä. Haluaisin täyttää seinän en vaan mustavalkoisella graafisuudella vaan myös klassisemmilla jutuilla, kartoilla, vintagemuodilla, kenties peilillä, valokuvilla, jopa jollain itse tuherretulla.

Ainoa pelkoni on, tuleeko tilasta liian vallaton ja tunkkainen, kun valkoisen seinäpinta-alan peittää. Jatkan kypsyttelyä, mutta sen lupaan, että jotain uutta pistän miehen poraamaan syksyn aikana.

Lainattujen kuvien lähteet ja lisää tauluseinäfiilistelyä täällä.

Comments

  1. Kannustan ja toivonkin, että seinästä tulisi vähän vallaton ( persoonallinen). Paljon tauluja rohkeasti peliin ja juurikin erillaisilla kehyksillä. Peukutan täällä täysillä! Toiseksi alimmainen kuva on mun suosikkini!

    • No arvasinhan mä, että tämän on just sun juttu. ;) Teillä on tosi kauniit kollaasit. Just sellainen vallaton ja persoonallinen sen täytyisi ollakin, mutta mietin, että kuinka vallatonta jaksan pidemmän päälle katsella omassa kodissa, vai tyydynkö ihailemaan muilla. Hmm. Yhden julisteen pistin joka tapauksessa jo tilaukseen, joten jotain seinärintamalla tulee tapahtumaan, lupaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue