Haaste: kodin kolme avainsanaa

homevialaura_0106
homevialaura_0150
homevialaura_0196
homevialaura_0156
homevialaura_0163
homevialaura_0172
homevialaura_0117
homevialaura_0149Sain Valentine’s Afternoon -blogin Annikalta haasteen kuvailla kotiamme ja sen tyyliä kolmella sanalla. Kiitos virtuaalikamu! Katso Annikan raikas, kodikas ja yllätyksellinen koti tästä. Minä taas toistan aina, että tyylimme on modernin klassinen. Siinä olisi jo kaksi kolmesta, mutta ajattelin kerrankin käyttää muita sanoja.

Yhtenäinen

Olen löytänyt täysin oman tyylin vasta tämän, ensimmäisen oman kodin myötä. Olen oppinut erottamaan ne asiat, jotka päästän oman kynnyksemme yli ja joita ihailen vain muilla – en siis rönsyile. Johdonmukaisuus ja harkitut ratkaisut näkyvät harmonisuutena ja huoneesta toiseen kulkevana jatkuvuutena.

Hillitty

Valkoiset lattiat ja seinät, neutraali väripaletti ja ovien taakse piilotetut tavarat tekevät yleisilmeestä levollisen, jopa pelkistetyn. Katse ei kiinnity kirjaviin tapetteihin, näyttäviin kuoseihin, värikkäisiin tehosteseiniin, tavarapaljouteen, eikä yleensä edes sotkuun, vaan lepää neutraalin hillityssä ympäristössä.

Kerroksellinen

Kerroksellisuus ja kontrastit ovat kotimme se juttu, sisustuksen juju. Vintage-henkinen afganistanilainen villamatto majailee minimalistisen sohvapöydän alla ja Kartellin huippumoderni Take-valaisin vanhan antiikkilipaston päällä. Liikaa modernia ja lopputulos on kliininen, liikaa vanhaa ja lopputulos on tunkkainen. Parhaan yhdistelmän löytäminen on loputonta kiinnostavaa kokeilua ja tasapainoilua.

Haastan puolestani seuraavat blogit: Inspired by love, IMAGE black and white ja Shampanjaa & Sattumia.

Comments

 1. Kiitos kaunis, haaste vastaanotettu.
  Nuo kolme sanaa ovat niin teidän kotia, myös modernin klassinen. :D
  Rapsutuksia sisustuskoirulille.

 2. Niin nättejä kuvia taas! :) Ihailen täällä kuola valuen teidän ruokapöytää. Mistä se on? Onko nuo jalat Hayn? :) ihan superhyperihana<3

  • Kiitos Susanna! Sitten voinkin kertoa sulle päivän parhaat uutiset, sillä rahasta pöydän hankkiminen tuskin jää kiinni: kyseessä on Ikean kahdeksan euron pukkijalat ja parin-kolmenkympin pöytälevy. :D Totta, Haylla on vastaavat, asteen paksummat pukkijalat. Meillä pöytä oli tällä kertaa budjettiratkaisu, koska panostimme tuoleihin. Joskus sitten sijoitamme kunnolliseen kuuden hengen pöytään. Oikein hyvin on Ikea palvellut tähän asti!

 3. Kiitos haasteen toteutuksesta ja eteenpäin jakamisesta! :) Onnistuit kiteyttämään kotinne tyylin loistavasti, sillä juurikin tuollaisena se välittyy ainakin tänne ruudun toiselle puolelle. Voi huoh! Aina kauneinta on se, kun kodilla on oma signature-tyylinsä, eikä sisustaja lähde poukkoilemaan jokaiseen juttuun mukaan vaan pitäytyy omassa tyylissään. Kerroksellisuudesta olen myös samoilla linjoilla. Uuden ja vanhan sekoitus on kaunista, enkä juuri pidäkään kodeista joissa on vain toista noista.

  • Tsau ihana! Kiva kuulla ja samat sanat. Valitsit sanat niin nappiin että. Tämä oli kyllä tosi kiva haaste. Mainiota, kun laitoit liikkeelle.

   Olen yllättäen signature-tyylistä sun kanssa täysin samoilla linjoilla! Eikä se tarkoita, että tyyli olisi kaavoihinsa kangistunut ja tylsä, sekaan voi mahtua ylläreitä, tyyli voi kehittyä, mutta silti se on hyvällä tavalla tunnistettava ja alkuperäiselle uskollinen.

   Kannatan signature-lookia myös pukeutumisessa. Mun signature-kampaus on ollut aina, öbaut kaksivuotiaasta lähtien kun hiuksia on ylipäätään ollut, messy bun / top knot / Pikku Myy -nuttura miksi ikinä sitä haluaa kutsua. Sillä mennään vahvasti edelleen. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue