Hääjuhlien visuaalisia valintoja, osa 1

tila1
j72
tila23
tila20
juhla25
tila3
j1
tila24
juhla100
juhla4
tila12
juhla53
tila5
tila6
Ajattelin valottaa parin postauksen verran hääjuhliemme visuaalisia valintoja. Taustaksi kerrottakoon juhlien idea: pidimme ystävillemme brunssin Alia-ravintolassa Mustikkamaalla, josta jatkoimme yhteiskuljetuksella jatkoille keskustaan. Suosittelen Aliaa juhlapaikkana lämpimästi niin ruoan, miljöön kuin palvelun puolesta.

Mitä tulee koristeluun, aluksi tietysti sekosin Pinterestissä. En kadehdi kummankaan osaa. Pre Pinterest Brides: miten he ikinä selvisivät suunnittelusta? Post Pinterest Brides: vaihtoehtojen ja inspiraation määrä tekee hulluksi (siis hul-luk-si, jos jäi epäselväksi).

Aikani vaahdottuani totesin, että Alian veranta on valoisan kaunis sellaisenaan, eikä kaipaa tilpehööriä, vaan muutamia harkittuja mustavalkoisia yksityiskohtia. Valkoisia liljoja ja ruusuja, paljon erikokoisia valkoisia pöytäkynttilöitä, käsinkirjoitetut paikkakortit rusetilla, Bloomingvillen kirjainmukit ruusuilla (kiitos ideasta, Coco), liitutauluja, matkapullot I don’t get drunk, I get awesome -tekstillä sekä New York -postikortit samppanjacoolerissa ajamaan vieraskirjan asiaa.

Kunnia kauniista kuvista kuuluu Dear Moments & Me -blogin Cherrylle. Koska olen unelmoija ja urapohtija itsekin, koin tärkeäksi työllistää juuri ikäiseni, rohkeasti uudelle alalle hypänneen, hurjan lahjakkaan naisen. Kiitos vielä! Photos: Kirsi Hiekkarinne Photography.

Comments

 1. Wautsi wau! Todella kaunista ja harkittua, taattua Lauran tyyliä! Ihanaa!

  Kuule, nuo edellisen postauksen Harrodsin laatikot? Mitä niissä oli sisällä/miten sait ne? Ihanat! Tuollaisia laatikoita minäkin pitäisin mielelläni esillä. Minulla Harrods tuo mieleen ristiriitaisia tunteita… Nyt voin jo nauraa, mutta 10v. sitten ei naurattanut! Olin au pairina Lontoossa varakkaassa perheessä ja vahingossa silitin muutaman silityslaudan kuvan heidän pöytäänsä, joka tietenkin oli juuri Harrodsilta. :)

  • Kiitos paljon! Ja kiva kuulla, että on mun, tai pitäisi kai sanoa meidän, näköistä.

   Harrodsin boksit on ostettu viime jouluna Lontoosta tavaratalon joulumaailman alepöydästä muutamalla hassulla punnalla. Nuo oli tarkoitettu lahjalaatikoiksi, eli ne myytiin ihan tyhjinä muiden pakkaustarvikkeiden vieressä, mutta näin ne heti kauniina säilytysbokseina. Eikä, huikea Harrods-trauma. Silityslaudan kuvia. Hyps! :D

  • Kiitos! Yksinkertainen se vaan toimii ja erityisesti, jos tila itsessään on kaunis, niin mitä sitä peittämään. Ja kuvat, upeita ovat! Linssin takana heilui aikas taitava nainen.

  • Voi kiitos, ihana kuulla! Olen onnellinen, että päädyin juuri niihin juttuihin, joihin päädyin, vaikka jouduinkin hylkäämään monta muuta hyvää ideaa. Pinterest on katala, niin kovin katala. :D

  • Kiitos! Ei ole yhtä oikeaa tapaa koristella häitä ja siksi mielestäni tärkeää onkin mennä kyseisen tilan ehdoilla. Kauniissa Aliassa parhaiten toimi yksinkertaisuus. Pinterest on varmasti nielaissut aika monta morsianta. :D

 2. Kaunista, tunnelman voi ihan aistia ❤. Olin pari vuotta sitten kaasona häissä, jotka myös järjestettiin Aliassa. Paikka on itsessään niin kaunis, että juuri tuollaiset yksinkertaiset ja tyylikkäät valinnat sopivat sinne täydellisesti. Itse kuulun Pre Pinterest -osastoon, ja häähulluus iski suunnitteluvaiheessa silti.

  • Kiitos paljon! Se on juuri noin: kun tila on itsessään kaunis, sitä ei tarvitse täyttää. Jos tila olisi ollut karu, olisin varmasti päätynyt erilaiseen ratkaisuun, jollain tavalla runsaampaan koristeluun. Heh, Pinterestin myötä häähulluus saa vain uusia muotoja vanhojen lisäksi. ;)

   PS. Huomasin juuri “salaisuutesi”. Oikein paljon onnea! <3 Ja terkut teidän sisustuskoiralle!

  • No niin osaa, kreisin taitava nainen! Oli mahtava olla, kun juhlissa oli kuvaaja, jonka kanssa ei tarvinnut sekuntiakaan miettiä, että ymmärtääkö hän, millaisia kuvia toivomme muistoksi. Tiesin tasan tarkkaan, että ymmärtää. Luottamus oli niin suuri, etten ole koskaan briiffaannut ketään noin vähäsanaisesti. :) Kiitos, ihana kuulla!

 3. Ihana tunnelma teillä on ollut. Sulla on silmää yksityiskohdille :) muuten, miten päädytty Cotoniin? Trimmaatteko itse ja miten usein? Mitä kaikkea hän syö?

  • Kiitos paljon, kivasti sanottu!

   Olipa hassu sattuma, että kysyit juuri tänään. Onni tuli juuri trimmistä ja on nyt viimeisen päälle komea. ;) Emme siis trimmaa itse, vaan Onni käy trimmissä noin kolmen kuukauden välein (useammin kuin minä kampaajalla, jestas). Monet kyllä trimmaavat itsekin, että varmasti sen oppii, mutta meille trimmaus on ainakin toistaiseksi ollut palvelu, jolla haluamme helpottaa arkea. Trimmien välissä siistitään tarvittaessa otsista itse.

   Olin haaveillut pikkutytöstä lähtien pienestä valkoisesta koirasta. Kun sitten aloimme selvitellä rotuja, coton kuulosti heti meidän koiralta. Lisäksi olin kuullut paljon hyvää muiden cotonien omistajilta, kuten bloggaajilta (coton = blogikoira). ;) Aivan ihana, lempeä, ihmisläheinen ja veikeä rotu mielestäni, suosittelen lämpimästi.

   Onni syö normaalia koiranruokaa, nappuloita ja purkkiruokaa, ja tietysti makupaloja ja jämiä meidän ruoasta, kuten jauhelihaa ja kalaa. Onni myös rakastaa kasviksia ja vaatii aina osan omenasta. :)

 4. Ihanaa, kun laitat kuvia juhlistanne. Kaunis, harkittu mutta rento tunnelma välittyy näistä. Onko Alia se keltainen talo siellä mäellä? Haha, onneksi mun vm. 2009 häissäni ei ollut vielä käytössä koko netin inspiraatioarsenaalia… ei olisi tullut suunnittelusta mitään, vaikken mikään tavaton häähullu olekaan. Toisaalta olen vakavasti harkinnut “my second wedding” -boardin perustamista Pinterestiin:D

  PS. Kauniita otoksia Cherryltä

  • Kiitos ja kiva kuulla! Ajattelin, että miksipäs ei, ja ilmeisesti tämä oli ihan tervetullut postaus.

   Alia on juurikin se vanha puinen vaaleankeltainen talo. Aivan ihana paikka muuten mennä joskus spessupäivänä brunssille, suosittelen! Meidänkin hääjuhlien ajan Alia oli verantaa lukuun ottamatta auki muillekin, mutta asiakkaina oli vain yksi pariskunta ja ihan eri tilassa.

   Itse en myöskään ole yhtään sellainen hää-häähullu. En kestä, että juostaan joka häämessuilla ja askarrellaan koristeita kaksi vuotta ennen. Mutta visuaalinen ihminen kun olen, niin jossain vaiheessa tuntui, että sitä ”inspiraatiota” on kuitenkin PInterestissä pikkasen liikaa. Helpolla pääsit, kaunis morsian vuosimallia 2009! ;)

   My second wedding board, kannatan! Itse aion ehdottomasti mennä joku vuosi Nykiin ”uusimaan valat”. :D

   PS. Nii onkii!

 5. Hurjan täydellisen kaunista ja harmonista ja tyylikästä. Cherryn kuvat ovat aivan pysäyttävän kauniita, herkkiä, joista välittyy tunnelma käsinkosketeltavasti. Taitavaa.

  • Kiitos Anne! Kiva kuulla, jos olet tuota mieltä, tyytyväinen olin itsekin. Alia teki kyllä onnistumisen helpoksi: vanha tyylikkäästi kalustettu talo antoi juhlalle mitä kauneimmat puitteet. Ja Cherry, I know! Kuvista jää meille paras mahdollinen muisto. Terkut pölyhuiskille!

 6. Ihailen kuviasi ja tyyliäsi, mutta oli pakko tulla kommentoimaan, kun mainitsit jonkun blogin Cherry -nimimerkkisen kirjoittajan. :D käytän samaa nimimerkkiä kommentoidessani blogeja ja kirjoittaessani pientä blogiani :D voe, täytyypä vaihtaa nimimerkki :) olin kyllä onneksi ajatellutkin ryhtyä käyttämään etunimeäni tai jotain muuta raflaavaa :)

  • Voi kiitos, kauniisti sanottu! Myös Dear moments & me -blogin kirjoittaja käyttää nimimerkkiä Cherry. Uskon, että netissä on itse asiassa paljon muitakin “Cherryjä” kuin te kaksi ja että monilla muillakin nimimerkeillä on kaimoja, mutta jos se vähänkään häiritsee, niin oma nimi on hyvä vaihtoehto. Itsekin tein sen rohkean päätöksen tulla ulos “Laurana”, joten voin kannustaa tähän raflaavaan ratkaisuun. ;)

 7. Ihana Laura, kiitos itsellesi vielä tuhannennen kerran <3 Kyllä noin kauniisti laitettuja juhlia kuvasi mielellään ja olen edelleen otettu, että pyysit!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue