Joulutervehdys

homevialaura_1589

homevialaura_1604

homevialaura_1698

homevialaura_1645
homevialaura_1638
homevialaura_1690Viime aikoina olen tehnyt joulusiivouksen huolimattomuus- ja nopeusennätyksen, siirrellyt pöytäkuusta paikasta toiseen, ilahtunut ei-varisevista neulasista, ollut viimeiseen asti töissä, alkanut odottaa Kuvakulmia-blogin avautumista, valmistautunut henkisesti uuden objektiivin ostoon, miettinyt mikä saa koiran syömään hyasintit sohvapöydältä ja ehtinyt viettää harmillisen vähän aikaa oman ja muiden blogien parissa.

Toivotankin nyt tämän postauksen välityksellä ihanaa ja rentouttavaa joulua ihan jokaiselle tänne ikinä eksyneelle lukijalle ja bloggaajakollegalle! Olette huippuja, olkoon joulunne onnellinen.

homevialaura wishes you Merry Christmas!

Comments

 1. Tulin lepuuttamaan tänne silmiäni esseen kirjoituksen lomassa :) Niin kaunista!
  Ja hei ihan mahtavaa että mainitsit tuosta Kuvakulmia -blogista, minäkin jään innolla odottamaan avautumista!
  Ihanaa joulua <3

  • Voi, olet ahkeroinut viimeiseen asti! Toivottavasti jouluna sait rentouduttua senkin edestä. Kiva, jos Kuvakulmia-blogivinkki ilahdutti – tänne tulee ainakin kaikki kuvausvinkit tarpeeseen. ;)

   Kiitos paljon ja ihanaa loppuvuotta sinne!

  • Heh, niinpä! En ole ikinä tehnyt mitään megajoulusiivousta, mutta tämänkertainen päihitti huolimattomuudessaan jopa perus arkisiivoukseen. Vaan enpä välittänyt, valot vaan himmeäksi ja kynttilät päälle, niin ei näy mitään. ;) Kiitos ja kivaa loppuvuotta sinne!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue