Missoni Home kylpyhuoneessa

homevialaura_1761
homevialaura_1701
homevialaura_1771
homevialaura_1692
homevialaura_1766
Tajusin vasta, että käsipyyhkeet voivat olla kuin sisustustyynynpäällisiä: niillä saa helposti ja edullisesti uutta ilmettä yksiväristen kylpypyyhkeiden kaveriksi, eivätkä ne vie juurikaan tilaa kaapissa. Tajusin myös, että isommalla valikoimalla käsipyyhkeitä voin pidentää pyykkäämisväliä. Katsokaas kun pyykkääminen ja siihen liittyvät lieveilmiöt, kuten rumat tiellä olevat kuivaustelineet, eivät todellakaan kuulu suosikkeihini – eivät siitäkään huolimatta, miten ihanalta puhdas pyykki tuoksuu.

Aloitin parista Missonin klassikkokuosia. Omani on Missoni Home -putiikista Bulevardilta, mutta siksakkeja saa myös ainakin Stokkalta sekä Suomen Turusta Sisustuksen Koodista, jota luotsaa ihana Anne.

Comments

  • Kiitos, kiva jos tykkäät myös! Vaikka en yhtään pidä värikkäästä tyylistä omassa kodissa, Missonin siksakit tekevät poikkeuksen ja jopa hetken harkitsin värillisiä pyyhkeitä. Mustavalkoiset veivät silti voiton, niistä on ainakin turvallista aloittaa. ;) Tuli kyllä heti pienellä uudistuksella freessi ilme kylppäriin, joten täytyy jatkossakin pitää silmällä erikuosisia käsipyyhkeitä.

 1. Ihanat pyyhkeet, omat suosikkini ovat nimenomaan nuo mustavalkoiset. Meillä on jo vähän kulahtaneet kotona, ehkä noin 8 vuotta olleet käytössä. Ainakin hyvä laatu niissä :)

  Kiitos vielä ystävällisestä maininnasta ja linkityksestä ihana Laura <3

  • Kiitos itsellesi inspiraatiosta, että olen aikoinani tykästynyt Missonin siksakkeihin! Koodista tilattu tyynynpäällinen on edelleen kotimme ainoa (!) värikäs asia. ;) Joskus vielä tulen teille paikan päälle hypistelemään. Viimeisestä – ja ainoasta – Turkkusen reissusta on jo kolme neljä vuotta. Mustavalkoiset käsipyyhkeet tekivät ihmeitä kylppärille. Mahtavaa kuulla, että niissä on laatukin kohdallaan. Terkkui. <3

 2. Mä ostin samat itselleni syksyllä käsi- ja kylpypyyhkeiksi. Tykkään edelleen kovasti tuosta kuviosta, ja nämä onkin olleet kovassa käytössä. Ainoa miinuspuoli on ollut, että useasta pesusta huolimatta nukkaa irtoaa aika reippaasti…:-( Onko sulla/muilla ollut tätä ongelmaa vai onko mulle sattunut vaan maanantaikappaleet?

  • Oih, kylpypyyhkeinä mahtavat olla näyttävät! Meidän pyyhkeet ovat olleet käytössä vasta joulusta, mutta ainakaan vielä ei ole lähtenyt nukan nukkaa. Kai se heti alkaisi? Jos laatu on selvästi poikkeava, olisin yhteydessä Missoni Home -putiikin henkilökuntaan tai muihin jälleenmyyjiin. Voi harmi, jos olet saanut maanantaikipaleet. :( Toivottavasti nukka ei kiusaa pitkään.

 3. Meilläkin on nämä samat pyyhkeet, olleet jo parikin vuotta varmaan.. laatu on hyvä, koska eivät erittäin kovasta käytöstä huolimatta ole menneet miksikään. Ei myöskään muut Missonin lattia- & käsipyyhkeet. Hyvä hankinta. :)

  Upeaa Uutta Vuotta 2014 Laura!!

  • Mahtavaa kuulla toisestakin suusta, että siksakpyyhkeille voi ennustaa pitkää ikää! Ties vaikka joskus villiintyisin ostamaan toiset eri Missoni-kuosilla. Samoin sulle Maiju ihanaa uuttavuotta, kippis!

  • Totta puhut ja kiva kuulla sunkin suositukset. Yllätyin positiivisesti hyvinkin kohtuullisesta hintatasosta ja ilme tosiaan piristyi kertaheitolla. Onnea uuteen vuoteen, Mikko!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue