Upeiden kuosien Designers Guild

homevialaura_2485
homevialaura_2522
homevialaura_2514
homevialaura_2538homevialaura_2515homevialaura_2545homevialaura_2502
Sain kunnian päästä showroomille kuulemaan Designers Guildin uudesta SS14-mallistosta Kaori.

Designers Guild on niitä harvoja brändejä, jotka saavat itseni harmittelemaan, miksi arastelen värejä. Miksi en asu Välimerellä tai Ranskan Rivieralla ja loikoile valkoisella pellavasohvalla, jossa olisi mielivaltainen kokoelma erikuosisia kirkkaanvärisiä tyynyjä: liukuvärjäystä, kukkia, raitoja, etnisiä vaikutteita. Olisin boheemi ja huoleton, nauraisin hersyvästi ja kuuntelisin Bebel Gilbertoa (no, kahta viimeistä teen kyllä muutenkin).

Mutta koska olen värirajoitteinen skandi, poimin tähän postaukseen juuri omaan tyyliini sopivimmat puolet – malliston neutraalit palat. Jos värejä ihailen muilla, nämä näkisin heti omassa kodissa. Väri-ilottelun lisäksi Kaori-mallisto nimittäin tarjosi myös graafisempia kuoseja, Kaukoidän vaikutteita, herkullisia harmaita, patinoituneita pintoja, ryhdikkäitä pellavia, raikasta raitaa ja tuttuja mustavalkoisia yksityiskohtia.

Kaiken kaikkiaan kyseessä on mielestäni todella inspiroiva, energinen ja omalle visiolleen uskollinen brändi. Ilokseni tulen samaan pienen palan mallistoa myös meille kotiin, siihen palaan myöhemmin.

Comments

  1. Designers Guildilla on kyllä ihania kankaita! Katselin juuri vastikään yhteen tuunausprojektiini muutamaa ihanuutta, mutta ei, rahapussi ei vaan taipunut niihin. Pitää yrittää etsiä jotain korvaajaa haaveille :/

    • On, ihan mieletön kangastalo ja paljon kivoja juttuja muutenkin! Hinnat on tietenkin vähän kirpaisevia. Varsinkin, jos projekti vaatii muitakin hankintoja, yhteen tekstiilituotteeseen ei välttämättä pysty panostamaan paljoa. Onneksi Designers Guildilta saa myös paljon ilmaista inspiraatiota siitä, miten sekoittaa kuoseja ja värejä. Ja joskus myöhemmin voi sitten panostaa heidän tuotteisiinsakin. :) Kivaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue