Jotain vanhaa, jotain lämmintä ja puun sävyjä

homevialaura_2396
homevialaura_2394
homevialaura_2379
homevialaura_2386
homevialaura_2372
homevialaura_2349

homevialaura_2392
homevialaura_2370
homevialaura_2410
Tässä vielä omia otoksiani päivältä, jolloin Kuvakulmia kävi meillä. Sen lisäksi, että valokuvaaja Roy otti varsinaisia kuvia, myös minä kokeilin kameran asetuksia mestarin opissa. Tosin alimman kuvan otti varmasti Noora Norppanen, koska tuherran siinä ylös jotain ISO-arvoista ja syväterävyyksistä.

Kuvissa on vähän tumma meininki, enkä todellakaan muista, mitä asetuksia käytin. Joka tapauksessa kameralla oli hauska leikkiä ja mikäs meillä on digiaikana leikkiessä – ei tarvitse surra filmirullien perään.

Liittyen edellisen postaukseen, jossa havahduin kotimme valkoisuuteen. Valkoiset lattiat ja seinät ovat itselleni edelleen paras mahdollinen sisustuksen pohja. Valaistuin vain siitä, että kotiimme, varsinkin makuu- ja pikkuhuoneeseen, sopisi enemmänkin kontrasteja, kuten vanhaa puuta.

Täytyy siis pitää silmät auki surffatessa ja seuraavilla kirppis- ja antiikkiliikereissuilla. Inspiraatiota tähän uutta ja vanhaa sekoittelevaan, lämpimänsävyiseen sisustustyyliin, saan nyt erityisesti blogeista SEES by Sanni ja Lainahöyhenissä. Katsokaa nyt vaikka tätä ja tätä. Vitivalkoinen kylmyys ei iske nyt yhtään.

Comments

  1. Rakastan noita uasmaman paperipussukoita! Meilläkin toimii se kukkaruukun tilalla. Valitettavasti itse pussukan asukit eivät kauaa kestä elossa. ;)

    • Samoin! Meidän valkoinen pussukka on vähän kellastunut alareunasta. Pussithan voi pestä paperimateriaalista huolimatta. Ajatus tuntuu järjenvastaiselta, mutta pakko kai sitä on uskaltaa kokea. Juup, en ole minäkään mikään orkideaviljelijä, kuolevat ryökäleet aina ennemmin tai myöhemmin. ;)

  2. Moikka!

    Kysymykseni ei liity postaukseen :), mutta rohkenenko udella hotellianne New Yorkissa. Suuntaamme suosikkikaupunkiimme häämatkalle ja kartoitan hotelleja…

    Kiitokset!

    • Moi! Saat toki kysyä. :) Meillä on häämatkalla vähän eri kriteerit kuin yleensä ja päädyimme The Nolitan -hotellin: http://www.nolitanhotel.com. Tykkäsimme todella paljon. Tyylikäs hotelli, hyvä sijainti, kiva kattoterassi ja siistit huoneet. Koonsa puolesta standardihuone oli pieni, mutta niin on kaikki muutkin newyorkilaiset perushuoneet. Toivottavasti tästä oli apua, ihanaa häämatkaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue