Perusjuttuja

homevialaura_2372
homevialaura_2394
homevialaura_2398
homevialaura_2382Perusjuttuja: kasa sohvatyynyjä, yksi Sisustuskoira ja keskeneräinen tauluseinä. Monet tilaamani printit eivät ole meikäläisittäin standardikokoisia, joten kehysten löytämisessä on ollut vaikeuksia ja toisaalta taas kaikkia ei viitsisi kehystyttääkään. Valmista tulee kun on tullakseen. Onnellista lauantaita!

Comments

    • On se kyllä sellainen palleropötkylä että. Kiitos, otan vastaan! Ainakin jotenkin toteutettuna, vaikka en itse päätyisi asukuviin. ;) Sun kuvissa oli taas niin asennetta ja meininkiä, ja kauniisti olit tuunannut mekon rusettikuntoon. <3 Samoin, ihanaa viikkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue