Arvonta: Nespresso Inissia -kahvikone

homevialaura_5866

Jos en saa aamuisin kahvia, siinä ei todellakaan riitä marttiahtisaaret sovittelemaan maailmanrauhaa. Kahvia on saatava, sitä on oltava riittävästi ja sen on oltava tuoretta ja hyvää. Myös päivä- ja iltapäiväkahvit maistuvat, samoin dinnerin jälkeinen espresso.

homevialaura_6115
homevialaura_6040

Kahvifanaatikkona oli helppo suostua Nespresson yhteistyöehdotukseen, jossa sain meille kotiin uuden Nespresso Inissia -kahvikoneen. Kaikkien aikojen pienin Nespresso-masiina puskee erinomaiset kaffet 19 barin paineella ja mahtuu niin pieneen tilaan, että ajattelin alkaa kantaa konetta käsilaukussa siltä varalta, että lähistöllä on tarjolla vain seissyttä kitkerää huoltoasemasumppia.

homevialaura_5903homevialaura_5832

Ja hei, kaverille kans. Nyt seuraa homevialauran historian ensimmäinen arvonta ja kiva arvonta seuraakin. Yksi teistä voittaa itselleen Nespresso Inissian haluamassaan värissä kahvisatsin kera.

homevialaura_6032
homevialaura_6123

Osallistu arvontaan 5.6. mennessä kommentoimalla tätä postausta. Haluaisin kuulla, mikä on sinun suosikkitapasi nauttia kahvia ja minkävärisen Inissian haluaisit: valkoisen, mustan, sinisen, punaisen vai oranssin. Vaihtoehdot ja lisätietoa kahveista löydät täältä.

homevialaura_5882homevialaura_6017

Itse nautin kaikista mieluiten kahvia leivän kanssa, eikä mikään karppausbuumi ikinä saisi luopumaan tästä pyhästä liitosta. Yksi suosikkiyhdistelmistäni, joka korvaa usein myös kevyen viikonloppulounaan, on vuohenjuusto-viikuna-basilika. Kaveriksi keitän mieluiten pehmeän tummapaahtoisen kahvin maidolla.

Onnea arvontaan!

Comments

 1. Suosikki kahvihetkeni on aamuisin tai töiden jälkeen. Kahvini ehdoton kumppani on ruisleipä avokadolla.
  Toivoisin oman Nespresso Inissiani olevan valkoinen.

 2. Ite tykkään nauttia kahvia jonkun keksin kaa. Ehdoton lemppari kahvi ice latte! Valkonen kahvinkeitin sopii joka kotiin joten sellainen kiitos! :)

 3. Aamukahvi on päivän paras kahvi ja reilulla lorauksella täysmaitoa tai kermaa! Ruisleipä juustolla on oikein oiva kumppani kahville myös. Nespresso-kone passaisi minun keittiööni parhaiten mustana.

 4. Parasta on juoda aamukahvit aurinkoisella parvekkeella ilman kiirettä. Toivoisin nespresso inissian valkoisena :)

 5. Nautiskelen kahvia yleensä kotona keitettynä vain viikonloppuisin, tällöin kahvi on yleensä myös minulla tummapaahtoinen reippaalla lorauksella maitoa. Kahvilassa herkutteluhetkiin valitsen yleensä laten. On muuten ihan parasta kun tarkenee taas kattaa aamupalan (juuri remontoidulle ;) ) parvekkeelle! Niin ja lempivärini on valkoinen! :)

 6. Ottaisin ehdottomasti valkoisen. Kahvilassa herkuttelen cappuccinolla, mutta päivän tärkein kahvi on tavallinen aamukahvi kermalla höystettynä :)

 7. Aika usein jätän osallistumatta kilpailuihin, koska palkinto ei ole mieluinen tai koen, että joku muu tarvitsee minua enemmän voittoa. No nythän on niin, että meidän huonokuntoinen kahvinkeitin on muuttanut raksalle ja meillä juodaan murukahvia. Ei kiva! Eli nyt todellakin osallistun tähän kilpailuun. Ja jos voitto napsahtaisi minulle, niin valkoisena sen haluaisin. Meillä keitetään kahvia aamulla ja se tarjoillaan tilkalla maitoa.

 8. Mahtava arvonta! Nespresson laitteet ovat hyvin tuttuja, meillä on töissä iso kone ja se on kyllä erittäin hyvä! Mustan valitsisin meille, mies heittäisi koneesta varmasti voltin! :)

 9. Cafe Latte on mun suosikki, jossain kivassa kahvilassa ihmisvilinää katsellen. Harvoin vain on sellaiseen istuskeluun aikaa :D Ja sininen olisi mun väri!

 10. Varmaan valkoisen valitsisin. Kahvista en kauheasti välitä, mutta kaakaota ja teetä juon mielelläni ehdottomasti suklaan kanssa. Nam!! Mies on haaveillut pitkään kahvikoneesta, joten tässä olisikin hyvä synttärilahjaidea.

 11. Oma suosikki yhdistelmäni on cappuccino ja croissant niinä aamuina kun on aikaa nauttia, mielellään parvekkeen pöydän ääressä. Jos arpaonni suosii, valitsen masiinan väriksi valkoisen.

 12. Ilman sokeria, kermatilkan kanssa. Ja nimenomaan kerman, ei maidon. Minulle kelpaisi musta kone, vaikka olen värien ystävä, se istuisi parhaiten keittiön muiden laitteiden kanssa yhteen

 13. Minä juon kahvini maidolla ja ripauksella sokeria. Ja parhaimmillaan se on kiireettömänä ja kesäisenä sunnuntai-aamuna, kun kissan kanssa istumme takapihalla kaksi, kissa puskee jalkaa ja minä luen samalla hyvää kirjaa. Sininen olisi minun kahvikoneeni väri

 14. Minun suosikkini on cafe latte, aamupalalla, ilman hoppua minnekään. Ikävä kyllä sitä ei juuri kotona saa ilman kahvikonetta :D Masiina olisi tervetullut missä värissä vaan, mutta ehkä musta olisi sellainen varma valinta

 15. Mielestäni paras tapa on ihan jossain mökin rauhassa, aamuvarhain nautittu kahvi runsaan aamupalan kera.
  Mieluiten ottaisin valkoisen näistä.

 16. Aamukahvi sanomalehden luvun kera. Päiväkahvit sitten hyvässä seurassa. Valkoinen olisi kiva!

 17. Huippu arvonta! Ei vielä kahvikonetta olekaan. Valkoinen olisi mieleisin.
  Kahvini juon maidolla, niin suosikkejani on latte ja cappuccino. Aamukahvi on se paras kahvi :)

 18. ilman aamukahvia en pääse edes liikkeelle! rauhallinen kahvi hetki aamulla, on päivälle hyvä aloitus! valkoinen keitin sopis meidän keittiöön!

 19. eron jälkeen jäin vaille kunnollista kahvinkeitintä. pressopannun kanssa säätämiseen aamuisin en oikein taivu. kaipaan niin oikeita aamukahvihetkiä, jolloin kiire hetkeksi häviää ja kaikki on hetken tässä. keittiööni sopisivat sekä valkoinen että sininen, joista valkoinen ehkä taitaa viedä voiton.

 20. Aamukahvi on pakko saada. Kotona keitän tummaa paahtoa ja töissä tarjolla perus-Juhla-Mokkaa. Kahvin juon aina maidon kera ja kahviloissa valitsen mieluusti latten.

 21. Valitsisin valkoisen, jos onni osuisi kohdalle =). Nautin kahvin sellaisenaan tai hyvän leivoksen kera.

 22. Aamukahvi pienellä maitotilkalla ja paahtoleipä omatekoisella omenahillolla on minulle pakollinen, muuten ei juttu ala luistaa. Jos voittaisin tuollaisen mustan koneen, tekisin hetti lattea!

 23. Tummapaahtokahvia mustana aamulla leivän kanssa ja päiväkahvi,kun lapset saa nukkumaan pieni makea syömisenä. Ja ulkona juotua kahvia mansikkakakun kera ei voita mikään:)

 24. Olen vasta nyt 30v täytettyäni ruvennut opettelemaan kahvin juontia. Eilen korkkasin helleaamun Sinisen Huvilan kahvilan terassilla. Ensimmäinen kahvi johon en tarvinnut runsaasti sokeria tai vaniljasiirappia ja sehän oli Nespresso :) valkoinen Inissia tulisi siis ehdottomasti tarpeeseen! Latte sopii niin erinomaisesti aamupalan jälkiruuaksi.

 25. Juon yleensä mutteripannulla keitetyn kahvini ilman mitään lisukkeita. Ja valitsisin valkoisen Inissian!

 26. Olen vasta parin viime vuoden aikana alkanut juoda kahvia; pikku hiljaa. Kahvi on mielestäni parasta voileivän kanssa nautittuna. Söpö keitin! Valitsisin ehdottomasti valkoisen!

 27. Oih, aivan huippu arvonta! Jos voittaisin, haluaisin Inissian mustana.
  Kahvi maistuu parhaalta hitaalla sunnuntaiaamiaisella kyljessä pala tummaa suklaata.

 28. Valkoisen valitsisin niinkuin aika moni muukin :). Aamukahvi on paras ja yleensä aina haluan siihen viereen leivän, ihan perusleipä ilman mitään kummallisuuksia riittää.

 29. Aamuni eivät käynnisty ilman ilman suurta kupillista (kulhollista) lämmintä täysmaitoa, jonka sekaan kaadan 2 annosta mutteripannulla keitettyä mokkaa. Sellaisenaankin ihanaa, mutta tuoreen croissantin tai korvapuustin kanssa taivaallista! Muina aikoina espressoa. Olen oppinut juomaan kahvia vasta päälle parikymppisenä asuessani Italiassa, joten kahvimieltymyksenikin ovat sieltä peräisin. Määrät ovat kyllä varsin suomalaisia;) Tuollainen Nespresso sopisi hyvin minikeittiööni ja väriksi valitsisin valkoisen.

 30. Ooh, upea arvonta! Omaan aamuuni kuuluu iso motillinen soijalattea (espressot mutteripannulla, sekaan mikrossa lämmitettyä soijamaitoa). Valkoisen kahvikoneen valitsisin.

 31. Ehdottomasti täytyy osallistua tähän arvontaan, en itseni takia koska en juo lainkaan kahvia, mutta kaikkien meikäläisen luo kylään eksyvien vuoksi! Koska itse en kahvia juo, ei sitä kahvinkeittotaitoakaan liialti ole. Tämmöinen masiina (valkoisena kiitos), voisi säästää vieraat vatsanväänteiltä ;)

 32. Kahvissa pitää mielestäni olla paljon maitoa, joten Latte on minun valintani. Juon yleensä vain yhden ison kupillisen päivässä, joten silloin sen pitää myös olla hyvää. Yleensä nautin kupposeni aamulla kreikkalaisen jogurtin ja müslin kera. Valitsen aina mustia kodinkoneita, mutta tässä tapauksessa valkoinen Inissia olisi valintani.

 33. Nautin mielelläni kahvini kesäaamuna parvekkeella voileivän kera. Jälkkäriksi pari suklaapalaa :) Valitsisin valkoisen :)

 34. Hyvän ystävän seurassa kahvi maistuu parhaiten, valkoisen valitsisin. Kahvikonetta täällä on muutenkin jo miettinyt tovin aikaa. ;)

 35. Kahvi toimii aina, tilanteessa kuin tilanteessa. Toimii myös vaikka ihan vaan täytetekemisenä :-)
  Laitteen väritoive on valkoinen!

 36. Cafe Latte ja tomaatti-mozzarella leipä parvekkeella sunnuntai aamuna -ihan parhautta :)
  Mukana arvonnassa -toiveena valkoinen keitin.
  t.Sanna

 37. Pelkästään kahvia maidolla, ja vielä jos saisin italialaista cappuccinoa niin olisin myyty! Italiassa oppisin aika nopeasti juomaan aamuisin vain ja pelkästään cappuccinoa, kun Suomessa tulee syötyä vähintään kahvin kanssa puuroa marjoilla tai mysliä soisjogurtin kanssa. Italiassa riitti pelkästään se kahvi, kun illalla tuli sitten syötyä hyvää illallista :) Mutta eri maissa eri ruokakulttuuri, Valkoinen olisi miunkin lemppiväri :)

  T: Helena facebookista

 38. Kahvia kuluu paljon, vuodenajoista riippuen juon sekä kylmä, kuumana että maustettuna. Yleisin tapa tosin on perinteinen tummapaahto maidolla :) Osallistun arvontaan valkoisen koneen toivossa.

 39. Tämä kahvi-addikti nauttii kahvinsa oikeastaan missä tahansa ja millaisena tahansa, mutta ehdottomasti paras tapa nauttia kahvia on pehmeän maitovaahdon ja kanelin kera sohvan nurkassa ystävän kanssa rupattelemalla :)

  Valkoinen yksilö sopisi vaaleaan keittiööni kuin nakutettu!

 40. Nautin kahvini mieluiten kaikkien muiden mielestä liian paljolla maidolla, ulkona terassilla aamun lehden kanssa !
  minua miellyttäisi eniten valkoinen kone !

 41. Parhaiten nautin kahvistani, kun olen saanut lapset päiväunille ja saan ihan hiljaisessa talossa nauttia kahvistani.
  Ottaisin omani mustana. Kiitos ihanasta blogista sekä hienosta arvonnasta.

 42. Kahvi aina mustana, valkoisesta kupista! Tummapaahto tai espresso. Kahvin kaverina parasta on paahdettu leipä hyvän oliiviöljyn, avokadon, omenan ja basilikan kanssa :)
  Koneista kaunein olisi varmasti valkoinen!

 43. Parasta on tummapaahto maidolla ja voi sitä kriisin määrää, jos ei ole maitoa saatavilla! Arvonnassa musta on suosikkivärini.

 44. Musta olisi tyylikäs meidän keittiöön!
  Kahvini nautin maidolla aamuisin ja iltäpäiväivisin. Tummaapaahtoa sen ollla pitää. :)

 45. Minä nautin kahvini mieluiten (tämä ei juuri koskaan toteudu) rauhassa isosta kupista ja paljolla maidolla. Valkoisen koneen valitsisin!

 46. Päivän paras kahvi nautitaan aamulla ennen töihin lähtöä, kahden leipäpalan kera. Ilman näitä päivä lähtee todella huonosti käyntiin. Valkoinen kone olis aivan ihana. Mukana siis arvonnassa :)

 47. Tosi kiva arvonta. Nautin kahvini myös useimmiten voileipien kera. Kahvi maidolla tai joskus vaniljakastikkeella:) Mikäli voitan, valitsisin valkoisen kahvikoneen.

 48. Meidän keittiöön tuo musta olisi kaunein. Kahvissani saa olla reilusti maitoa.. Paras kahvi nautitaan mökillä terassilla nauttien.

 49. Oi mikä arvonta! Ehdottomasti mukaan <3 Mies ja minä ollaan kovia kahvihirmuja. Olen useasti miettinyt kahvikoneen ostoa, mutta oma rahatilanteeni on pakottautunut vaan nauttimaan peruskahvia kotioloissa =(
  Jos joskus käyn jossain kahvilassa, otan ehdottomasti tavallisen kahvin sijaan Laten, Cappucinon tai Machiaton.
  Valkoinen kahvikone sopisi juuri meille sopivasti.
  Olisipa kesälle upea aloitus jos voitto tulisi… Ei tarvitsisi miettiä että tulisiko haettua kuitenkin varastosta vanhat pihakalusteet….upea sää ja herkullinen erikoiskahvi…elämän parhautta <3

 50. Paras kahvihetki on aurinkoisella mökin terassilla.. Tuoreen korvapuustin kera.. Vasta-ajetun nurmikon tuoksuessa.. Istuttamiani kukkia ihastellen.. Todellisuudessa vastavalmistuneen mökkimme piha on tällä hetkellä yksi iso sora- ja roskakasa, joten tyydyn toistaiseksi haaveilemaan näistä hetkistä :) Näin herkullinen arvonta kyllä tsemppaa pihahommiin!

 51. Paras kahvihetki on ehdottomasti aamulla kun nuorin lapsista nukkuu ensimmäisiä päikkäreitä ja vanhempi lapsi piirtelee tai leikkii itsekseen; silloin saa äiti rauhassa lukea lehtiä ja nauttia kahvista :)

  Musta kahvinkeitin olisi varmaan valintani :)

 52. Nyt kyllä täytyy tunnustaa, että en juo itse kahvia ollenkaan, joten esittämääsi kysymykseen vastaaminen jääköön väliin :).

  Mutta haluan silti osallistua arvontaan, sillä jos voitto osuu kohdalleni (valkoisena, kiitos!), annan kahvikoneen lahjaksi miehelleni. Hän on nimittäin monesti miettinyt kahvikoneen hankkimista :).

 53. Kahvia nautin koska vain: suodatinkahvia tai espressopohjaista maitokahvia aamiaisleipien kanssa, kahvitauolla pienen makean kanssa, espressoa jälkkäriksi… Paras kahvi on kuitenkin iltakahvi yhdessä miehen kanssa. Joskus ihan sellaisenaan, usein sekin herkkusuille makealla ryyditettynä. Mustasta Inissiasta valutettu Nespresso-herkkuvaihtoehto voisi sopia juuri siihen hetkeen mitä parhaiten!

 54. Aloitan aina arkiaamuni kahvilla. Ennen kuin syön mitään aamiaista, nautin seisaaltani ja usein silmät suljettuina ensimmäisen kupillisen. Rakastan tätä aamukahvihetkeäni!

  Valintani olisi valkoinen kahvikone. :)

 55. Parasta on aamukahvi maidolla. Ensimmäisen aamukahvikupillisen jälkeen syön kaurapuuron marjojen kanssa ja puuron jälkeen vielä toisen kupin kahvia. Samanlainen rituaali toistuu oli sitten arki tai pyhä. :)

  Valintani olisi valkoinen kahvikone.

 56. Elämää ei ole joka aamuista kahvia…suosikkini on macchiato, mieluiten juuri sellainen kuin Firenzessä juomani. Terävä espresso pienellä annoksella maitoa. Ja kaiken tämän mieluiten joisin kesämökin portailla kuunnellen meren ääniä.
  Valintani olisi valkoinen kone.

 57. Ihana arvonta! Juon kahvini pääasiassa vain aamuisin kermalla, naureskelen aina että olen vähän mummomainen tämän tapani vuoksi (olen siis 25v)! Oma mummoni sanoi kerran että jos kahviin käyttää rasvatonta maitoa, siitä tulee harmaata! Tämän jälkeen en ole voinut ilman kammoa juoda kahvia rasvattomalla maidolla joten käytän suoraan kermaa :)
  -niinu

 58. Kahvissa tulee olla erittäin vähän maitoa, mutta kuitenkin vähän. Toki hyvin tehdyt latet ovat oikein hyviä. :) Valkoinen väri olisi sistukseeni paras. :) Kahvia on kiva juoda jonkin pienen makean tai suolaisen seurana.

 59. Rakastan kahvia! Välillä yritän vähentää kahvin juontia, mutta lipsun aina takaisin suureen kulutukseen. Nautin eniten kahvista kesäaamuna parvekkeella aamupalan kanssa nautittuna. Lisäkuppi maistuu melkein paremmalta kuin ensimmäinen. :D Valkoinen kahvikone olisi unelma!

 60. Paras kahvihetki on höyryävän kuuma iso muki kahvia, jossa on mukana myös paljon maitoa. Toivottavasti onni potkaisee ja saan musta laitteen omakseni. :)

 61. Iso mukillinen kuumaa kahvia kera maidon. Aamulla aikaisin, kun muut vielä nukkuvat…näin kesällä kotiterassilla linnunlaulussa. Siitä lähtee täydellinen päivä ja sen tietysti kruunaisi valkoinen kahvikone…:)

 62. Nautin kahvini mieluiten maidolla ilman muita lisukkeita. Herään yleensä perheemme ensimmäisenä ja nautin siitä hiljaisesta hetkestä kahvikupin ja aamunlehden kanssa. Valkoinen kahvikone olisi täydellinen.

 63. Americano on tämän hetken suosikkini-ruisleipä avocadolla sen kanssa, toimii!
  Väreistä musta tahi valkoinen…

 64. Paras tapa nauttia kahvia on kesä aamuna takapihalla lintujen laulaessa. Nespresso keittimen väriksi valitsisin valkoisen.

 65. Juon yleensä perus juhlamokkaa maidolla, mutta hemmottelen itseäni mieluusti erikois kahveilla tämän hetken suosikkini on oikein vahva espresso runsaalla paksulla cremalla ja lisäksi palainen tai pari tummaa suklaata. nam. Valkoinen laite olisi mieleeni.

 66. Tummapaahtoinen kahvi lämmitetyn maidon kanssa tai kotitekoinen cappucino. Nespresso-kahvikoneen ottaisin valkoisena:)

 67. Paras kahvihetkiä on töiden jälkeen. Keitän Moccamasterilla reilun satsin kahvia, sekaan maitoa ja nautitaan välipalaruisleivän kanssa. Haaveissa olisi myös kahvikonsertti, jolla saisi vaihtelua peruskahviin. Siispä mukana arvonnassa. Päivi

 68. Kuten tänään aamulla ihana auringonpaiste, linnut lauloivat, ei kiirettä mihinkään. Saa vain istua ja nauttia omalla terassilla maitokahvista. Tummapaahtoinen kahvi on minusta parasta. Valkoinen väri sopisi meille.

 69. Mieluisin valinta on tummapaahtoinen kahvi kermalla (ja pala mutakakkua vaniljajäätelöllä siihen kylkeen, kiitos!) Kesäkuumalla taas parhaiten maistuu jääkahvi, joten fiiliksen mukaan mennään. Jos arpaonni suosii, toivoisin valmistavani aamukahveja mustalla kahvikoneella.

 70. Kahvi ja muutama pala tummaa suklaata, voiko ihanampaa olla! Kiva arvonta, jos onni suosii, valkoinen olisi mieluisin.

 71. Päivän paras hetki -aamukahvi < 3 Paljon ja maidolla, toivottavasti pian valmistettuna uudella valkoisella kahvikoneella.

 72. Juon tummapaahtoista kahvia maidolla tai mokkaa. Pressopannumme meni valitettavasti rikki äskettäin enkä ole hankkinut vielä uutta. Kahvia on saatava aamuisin, muuten päivä ei käynnisty. Olen sen verran koukussa, että jos kahvi unohtuu, tulee vieroitusoireita… Kahvin kanssa lempparini on tuore croissant. Värin valinnassa olen erilainen nuori ja valkkaisin sinisen (Blue Sky)!

 73. Hyvä tummapaahtoinen kahvi maidolla maistuu tilanteessa kuin tilanteessa, mutta ehdottomasti parasta on cappuccino suklaisen herkun kanssa.

  Musta kahvimasiina passaisi keittiöön paremmin kuin hyvin!

 74. Itse en pysty juomaan normaalia kahvia ollenkaan, mutta Nespresso esittelyissä maistamani miedommat kahvit ovat olleet mitä herkullisimpia! Tälläinen kone olisi aivan ehdoton, jotta aamulla saisi kahvin otettu take-away mukiin töihin suunnatessa. :)

  Valkoinen kone olisi ehdottomasti valintani!

 75. Hei, kiva arvonta! Kahvin kanssa maitoa ja pari palaa suklaata, nam. Valkoinen kone olisi mieleeni, jos arpaonni suosii :).

 76. Mahdollisimman tummaa, todella vahvaa ja paljon maitoa. Ja riitävästi. Liian vahva kahvi on täysin tuntematon käsite ;). Jos onnetar suosii, mieluisin väri olisi valkoinen.

 77. Oh, kiva arvonta! Olisipa mukava päästä mukaan hypettämään (kokeilemaan) Nespresson kahveja!
  Mikään ei voita ensimmäistä kahvia aamusta – parasta maailmassa on latte rasvattomaan maitoon ihanan aamu-auringon noustessa pitkin Esplanadia..

  Jos voittaisin ottaisin mustan koneen :)

 78. Paras kahvi on aamukahvi, ilman sitä päivä ei vain lähde käyntiin! Tummapaahtoinen kahvi on suosikkini, aamulla mustana, päivällä saatan lisätä maitoakin.

  Ja Nespresson koneista suosikkini on valkoinen ;)

 79. Maistoin lauantaina Gigantissa ihana Nespresso caramel makua nam. Normisti juuri juon kahvia, maitovaahdolla ja joskus herkuttelen karamellisiirapin knassa.Suosikkiväri on vaaleansininen/turkoosi joka ystävälläni jo on.

 80. Arvonnassa mukana! :)
  Mieluiten juon kahvin ulkona ja aamulla/aamupäivällä.
  Jos voittaisin, niin ottaisin valkoisen koneen :)

 81. Mukana arvonnassa! Valkoinen olisi aika ihana <3

  Aamukahviksi cappuccinoa ja ruisleipä juustolla :-P

 82. Voi mukana arvonnassa.. Paras hetki kahaville on mikä vaan…kun kahvin tuoksu täyttää keittiön ja kuppi tuoretta espressoa kupin pohjalla ja lämmintä maitoa (paljon) päällä.. ja istahtaa lemppari tuoliin ja nauttia kupponen siinä ilman kiirettä.. Jos arpaonni suosisi niin valakoinen olisi niin ihana <3…
  -Maria

 83. Oi miten kiva arvonta :) Mustan kyllä kelpuuttaisin ensikotiin, jonne pääsen heinäkuussa muuttamaan ! oih.

  Ja kahvi on kyllä parasta kroisanttien kanssa tai sitten ihan pelkälleen. Aamuauringossa. Lehden kanssa. parasta.

 84. Olen alkanut juoda kahvia vasta vajaa vuosi sitten, ja tällä hetkellä erityisesti makuhermojani hivelee caffe latte nautittuna ulkosalla auringon paistaessa, esim. kaupungilla kiertelyn lomassa. Koska kotimme keittiötasot ovat hyvin rajalliset, olisi tuo vempain kokonsa puolesta loistava meille. :) Väriksi valikoisin valkoisen.

 85. Nautin kahvin iloisten, nauravien työkaverien seurassa. Osaan yhdistää kahvin juonnin vain ja ainoastaan töihin. Se on sellaista ihanaa luksusta keskellä hektistä työpäivää, jossa kyselemme toistemme kuulumiset ja kerromme päättömiä juttuja toisillemme, jotta jaksetaan painaa loppuun asti. Ja ainiin, ehdottomasti valkoinen, se sopii sisustukseeni! Ihana arvonta!

 86. Opettelen vasta pikku hiljaa kahvin makuun. No itseasiassa makukahveihin. Hyvään kahvihetkeen riittää hyvä seura, joskus se on omaseura :) Valkoinen näyttää hienolta, se lähtisi myös kotiini.

 87. Nautin kahvini mieluusti hyvien ystävien seurassa, jonkin ihanan herkun kanssa. Valkoinen väri sopisi parhaiten sisustukseni kanssa yhteen :)

 88. Kahvi nautitaan maidon kanssa ja ehkä jonkin pienen makean, kuten tumman suklaan. Laitteista silmääni miellyttää eniten valkoinen.

 89. Suosikkitapani nauttia kahvia on höyryävän laten ja tumman Reissumiehen yhdistelmä. Siirappinen leipä ja latte täydentävät toisiaan hyvin.
  Jos onni suosii, konetta toivon valkoisena!

 90. Mahtava arvonta! Kesähelteellä mikään ei voita sitä kun tummapaahtoiseen kahviin pudottaa pienen pallon aitoa vaniljajäätelöä. Aivan taivaallinen maku! Valkoinen kahvikone on myös mun suosikki.

 91. Valkoinen olisi ihana! Tällä hetkellä kahvi nautitaan usein aamuisin vauva sylissä, tosin suosikki on edelleen kahvilassa rauhassa nautittu kahvi ;) sinne kun ei nyt ihan vielä päästä niin olisi ihana saada erikoiskahvia myös kotona, muutama pala suklaata niin unohtaa ihan että on kotiverkkareissa ;)

 92. Valkoinen Inissia ja kahvi suurimmasta Iittalan Ego mukista Sen mukana leipä valkohomekuustolla ja viikunahillolla. Nam!

 93. Valkoinen kahvikone olisi täydellinen! Kahvi lattena ja leivän kera on parasta mutta töissä käy pelkkä kahvi. Ja samaa mieltä aamun aloituksesta täällä….maailmanrauha jne.

 94. Valkoinen kahvikone näyttäisi ihanalta uutuuttaan hohtavassa keittiössämme, johon kuukauden päästä muutamme. Vaan valitettavasti kaikki liikenevä raha on mennyt talon rakentamiseen ja näin ollen meillä edelleen käytössä mummovainaan Moccamaster. Itse miellän latteni päivän herkkuhetkeksi ja haluan nauttia siitä ihan rauhassa ja pohdiskella syntyjä syviä.

 95. Moccamasterilla tummapaahtoinen kahvi ja paljon maitoa! Ja kaveriksi muutama pala suklaata :-) Kahvikoneen hankinta onkin ollut jo pitkään harkinnassa, Nespressosta valitsisin valkoisen.

 96. Cafe Latte on mun suosikki, sitä vaan harmi kyllä ei juuri kotona pääse ryystämään ilman kaffemasiinaa. Mun valinta olisi sininen keitin

 97. Minä himoitsen tätä masiinaa lahjaksi mammalle. Itse olen teenjuoja mutta äitemuori on tällaisesta haaveillut jo pitempään, hänellä kun kahvinkeitin on ikivanha räppänä, joka on varmaan jo pian museoesineen iässä ;) Ja sininen ois mamman lempiväri

 98. Oi mikä arvonta! Oman kahvini tykkään juoda ihan sellaisenaan ilman mitään. Varsinkin aamulla on ihana saada tuore kahvi suoraan tyhjään mahaan. Musta masiina sopisi meidän parin viikon päästä valmistuvaan mustaan keittiöön täydellisesti. :)

 99. Mahtava arvonta! Suurena kahvin ystävänä juon kahvini maidolla ja kaverina mieluiten jotain makeaa kuten keksit tai jäätelö. Aamuisin kahvin seurana on leipää ja puuroa. Oon haaveillu tällaisesta kahvikoneesta, niin saisin nautiskella muutakin kuin suodatinkahvia, kuten vaikkapa lattea:P Jos arpaonni suosii, valitsisin valkoisen.

 100. Wau mikä arvonta! Parhaalta kahvi maistuu runsaalla maidolla aamulla termosmukista koiran kanssa aamulenkillä rantaraitilla nautittuna :) ja tuo itse keitin valkoisena on niin kaunis, että sen tahtoisin keittiööni.

 101. Jääkylmä latte runsaalla maidolla, ai että <3 Vaikea valinta, mutta valkoinen olisi meidän väri. Muutamme uuteen asuntoon kesällä, joten mikäs olisikaan hienompaa kun keitellä tuparivieraille huippukahvit tällä masiinalla :)

 102. No nyt on arvonta kahvihullun makuun!:) Tummapaahtoista kahvia tulee nauttia useampi muki päivässä kera maidon. Jos oikein onnistaa saan nauttia kahvin omassa rauhassa ja syventyä vaikkapa johonkin hyvään sisustuslehteen. Mielellään olisin uuden valkoisen kahvikoneen onnellinen omistaja!!

 103. Paras kahvi on aamuisin mutteripannulla kiehautettu suklaaespresso ja siihen iiiiso loraus maitoa ja vaahtoa..latte siis. Kyytipoikana tuoreet, lämpimät croissantit. Tuollaisella valkoisella ihanuudella homma hoitusi arkiaamuisin nopsaan :)

  Marisusanna

 104. Aamulla hyvä suodatinkahvi mustana, mutta herkku hetkiin hyvistä italialaisista pavuista jauhettua espressoa. Mutta olen jo pitkään haaveillut kahvikoneesta (värillä ei ole väliä), saisin maistella kaikkia niitä ihania makuja mitä löytyy.

 105. Valkoinen olisi ihana!

  Aamun eka kuppi, ihana tuoksu, lehti ja aamupala ihan rauhassa! Mieluiten auringossa!

 106. Parasta on ihan normaalikahvi maidolla, ja sinne sulatettuna pari fazerin sinistä, aamulla terassilla. Ja valkosena haluaisin.

 107. Valkoisen olisi valintani. Aamu alkaa aina kahvilla, mutta tykkään nauttia kahvia eniten viikonloppuisin kaikessa rauhassa ulkona terassilla.

 108. Punaisen värisen haluaisin meille, ja tämä menisi poikaystävälle lahjaksi, ei itselle koska en ole kahvi-ihmisiä! Poikkis tykkää eniten perus aamukahveista tai sitten leipomusten kera nauttia iltapäivällä. :)

 109. Ehdottomasti paras kahvihetki on lauantai- tai sunnuntai-aamuisin,kun voi nauttia kahvia rauhassa ja tietysti muutoinkin aamiaista pitkän kaavan mukaan.Melkein jo keskiviikkoisin alkaa haaveilu viikonlopun kiireettömästä kahvihetkestä!:) Väreistä valkoinen paras.

 110. Nyt täytyy sanoa, etten itse juo kahvia ollenkaan. MUTTA mieheni on kahvin suuri ystävä ja häntä ilahduttaisin mielelläni kahvikoneella, sellaisesta kun on ollut puhetta useaan otteeseen. Ja valkoisen valitsisin tietenkin :)

 111. Kahvi maistuu parhaimmalta ulkona ja tietenkin hyvässä seurassa! Mikäli päivän ensimmäisen kahvin saa juoda rauhassa tällaisessa ympärstössä, ei päivästä voi tulla huono :) Valkoinen sopisi parhaiten sisustukseen!

 112. Minun suosikkini on Cafe Con Leche tai Cafe Latte. Ja jos onnetar osoittaisin suosiotaan ja soisi minulle hitusen Hannu Hanhen tuuria, haluaisin kahvikoneen olevan sininen.

 113. Ihan kunnon perinteinen maitokahvi, aamun hiljaisuudessa, omien ajatusten kanssa, hissuksiin heräillen. Ja minulle valkoinen keitin jos voitan :D

 114. Parasta kahvi on lomalla, ihan missä vain, kunhan on lomaa… Ja maidolla ja sokerilla. Sininen olisi mun värini kaffemasiinasta

 115. Itse nautin kahvista erityisesti aamulla ja joskus päivällisen jälkeen herkullisen jälkiruoan kanssa :)

 116. Aikamoinen ensimmäinen blogiarvonta! Itse olen myös aamuisin heti kahvin tarpeessa, en usko että enää pystyisin kotoa aamulla edes poistumaan ennen aamukahvia. Eli aamukahvi ja vaikka voisilmäpuuro kylkeen. Tälläistä konetta meillä ei ole, mutta jestas kun näyttää ja kuulostaa näppärälle! Valkoinen passaisi parhaiten meidän pikkukeittiöön :)

 117. Itse en juo kahvia, mutta osallistun kisaan siinä toivossa, että voisin kerrankin antaa kivan lahjan poikaystävälle muuten vain :) toinen on kiukkuinen kuin ampiainen, kun ei saa kahvia tarpeeksi nopeasti ja tämähän siihen auttaisi! valkoinen väri sopisi tännekin parhaiten.

 118. Itse en pidä kahvin mausta, mutta mieheni suhtautuu asiaan (siis siihen kahviin) suurella intohimolla. Tällaista hänkin varmasti innostuisi kokeilemaan! Meidän keittiöön laite sopisi valkoisena.

 119. Minusta kahvi maistuu parhaalta aamulla, heti suihkun jälkeen. Kahvini keitän mutteripannulla ja seassa pitää olla paljon maitoa. Sunnuntaiaamuna hemmottelen itseäni usein kermakahvilla.
  Mukana arvonnassa, ehdottamasti! Ja jos koneen onnistuisin voittamaan, olis valkoinen väreistä mieluisin.

 120. Vieläkö ehdin mukaan.. Valkoinen olisi ihana (uuteen keittiöömme), terkuin toinen todellinen kahviaddikti! Tätäkin näpyttäessä juon samalla aamukahviani ;)

 121. Kahvi on parasta töissä, iltapäivällä noin kello kahden aikaan. Kollegan kanssa nautittuna. Kun toimimaton sähköposti ottaa pannuun, muuten vain väsyttää tai tekemättömien töiden lista vaikuttaa saavuttamattoman pitkältä. Siinä ei muuta auta kun hengähdyshetki ja ihana täydellinen, käsiä lämmittävä höyryävä kahvikuppi, toimiston sohvalla istuen ja ulos aurinkoon katsellen. Pienet hetket. <3 Valkoinen sopisi kotitoimistooni parhaiten!

 122. Kahvia juon mieluiten viikonloppuaamuina rauhassa nautiskellen kotona. Töihin en kylläkään pääse ilman kahvikupposta ja kyllä sielläkin muutama tulee juotua. Parasta kahvi on jonkun suklaisen herkun kera. Ruby red sopisi meidän keittiöön kahvikoneeksi.

 123. Minulla lienee tulisi olemaan se ensimmäinen kahvikupponen uudessa kodissa, josta vielä uupuu lähes kaikki! Värivalinta jälleen paha, musta vai valkoinen? Ehkä se musta on ikityylikäs ;) Btw, rakastan taulu- ja julistekokoelmaasi! Täynnä herkkuja. :)

 124. Kahvihetkiä on päivän tärkein hetki, yksinkin käy mut seurassa paras. Kaikki värit käy kunhan ne on MUSTIA! :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue