Makuuhuoneen ikkunalaudalla

homevialaura_7667
Sateinen lauantai sai aikaan pienen puuskan. Siivosin epämääräisiä, arjen kiireessä ja väsymyksessä helposti ympäri huushollia kertyviä tavarapinoja, ja vaihdoin tekstiilejä. Makuuhuone sai uuden petauksen ja asetelman ikkunalaudalle. Tähän hätään nappasin kuvat jälkimmäisestä. Järjestys kotona, järjestys mielessä.

Comments

    • Kiitos paljon! Olen tosi huojentunut, että ainakin suurin osa teistä on tykännyt. Tuo kivaa vaihtelua ja on omasta mielestänikin aikaisempaa visuaalisempi. Vanhat postaukset eivät vain siirtyneet muutoksessa sellaisinaan, joten nyt pitäisi käydä asentamassa käsipelillä miljoonaan postaukseen etusivun avainvalokuva. Valmista vuonna 2024. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue