Kesä pakettiin

homevialaura_9107homevialaura_0837homevialaura_9182

Huomenna on aika vastaanottaa syyskuu ja myöntää se tosia-asia, että revittyjen farkkushortsien vuodenaika on ohi. On aika pakata hellevaatteet bokseihin ja nostaa lämpimät neuleet framille. Aika kipata parvekkeen kuolleet kesäkasvit bioroskikseen ja vaihtaa J.P. Chenet Ice Edition vähintään keskitäyteläiseen punaviiniin.

Silti niin kauan kuin pystyn, aion kulkea takki auki (kirjaimellisesti, en kielikuvallisesti) ja suosia kaikenlaisia nilkat paljastavia kenkiä. Palaan kesään myös ainakin Kroatian-postauksen verran. Jaan teille matkavinkkini lähiaikoina, kun vielä muistan.

Kiitos edelliseen postaukseen tulleista kommenteista! Vastailen niihin myöhemmin.

Comments

  1. Pakkasin haikeana eilen kesäsandaalit laatikoihinsa. Ballerinat saivat vielä jäädä käyttöön, onhan tulevalle viikolle luvattu n. +18°C. Ja sukkia käytän vasta kun on pakko.

    • Samoissa puuhissa siis! Itselläni vieä vähän projekti kesken, mutta kuten sanoit, tämä viikonloppu on niin kaunis, että ehkä jotain kesärelettä voi vielä käyttää. :) Sukat, yök! Nilkat paljaana niin pitkään kuin mahdollista. Sitten siirtyminen suoraan sekä sukkiin että nilkkureihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue