Iittala-blogihaaste: paras sisustuskuva

Tänään oli kalenterissa erityisen mieluisa sunnuntaiaamupäivä, kun kokoonnuimme pienellä porukalla Iittala-brunssille syksyn sisustusuutuuksia koskevan kampanjan päätteeksi.

homevialaura_2841

Kampanjan varsinaiset yhteistyöblogit Divaaniblogeista stailasivat kotiinsa kaikkia Iittalan tämän syksyn sisustusuutuuksia, me ystäväblogit Iittala Aitio -tuotetta.

homevialaura_2856

Herkuttelun päätteeksi brunssilla julistettiin kaksi kuvaa, jotka Aition suunnitellut tanskalainen muotoilija Cecilie Manz oli valinnut stailaushaasteesta suosikeikseen. Pääyhteistyöblogien kategoriassa voitti Kettukarkin tämä kuva ja ystäväblogien kategoriassa – no mää tällä kuvalla.

homevialaura_2897

Olen todella otettu, koska kaikki kuvat olivat hurjan hienoja. Tämä on tällainen iso hetki pienen sisustusbloggaajan elämässä. Toivottavasti ei mene ihan Oscar-puheeksi, mutta kiitos Iittala, Cecilie Manz ja ystäväblogiksi minut kutsunut Char and the city. Kiitos myös huippumukavasta seurasta Valkoinen Harmaja, Modernisti Kodikas, Cozy home ja Kettukarkki, jolle lisäksi onnittelut!

homevialaura_2834

Brunssi pidettiin Erottajalla Kontoret-tilassa, joka on sisustettu Iittala-tuotteilla. Haluan vinkata konseptista pääkaupunkiseudulla liikkuville työläisille: Kontoretista voi kuka vain varata tilan etätyö- tai kokoustarpeisiin – ja viihtyisän tilan voikin.

homevialaura_2862

Toinen vinkki: suosittelen Sandron safkaa, josta antimet brunssin notkuviin pöytiin oli tilattu. Kolmannen linjan ravintolan lisäksi Sandro avaa toisen pisteen Eiraan. Erinomaista kasvispainotteista ruokaa ja Helsingin parhaita brunsseja, sanoisin.

Comments

  • Kiitos, Vilja! Tosi kiva kuulla. Itselle ei tullut kuvatessa mitään tiettyä suosikkia, mutta omia kuvia on muutenkin vaikea yrittää arvostella objektiivisesti. Ja hei onnea takaisin, 1-vuotiaalle muotoseikalle! Ja kiitos tosi hyvästä vinkistä liittyen blogin ulkoasun suunnitteluun. Olenkin miettinyt, että tarvitsisi löytää joku tekemään homevialauralle tunnus/banneri, mutta tässä asiassa ei viitsi ihan mainostoimistoja lähestyä. ;) Voisin laittaa Merville viestiä. En löytänyt ainakaan ensi hätään kuin hänen blogimailiosoitteensa, mutta sitä kautta varmaan tavoittanee? muotoseikan ilme on todella onnistunut, justiinsa tuollaista raikasta ja ilmavaa haen itsekin.

 1. Onnea, tuo kuvasi onkin todella hieno! Ja Sando on kyllä hyvä ravintola, varsinkin lounaalla on hurjan hyvä hinta-laatu -suhde, onneksi asutaan vain muutaman korttelin päässä paikasta :)

  • Kiitos paljon! Lounas onkin muuten ainoa, jota en ole syönyt Sandrossa, brunssin ja illallisen vain, mutta epäilemättä sekin on erinomainen. Voih! Kadehdin aina ihmisiä, jolla on hyvä kortteliravintola lähellä. Meillä on kaksi huonoa kiinalaista ja kaksi huonoa pizzariaa – vaihtaisin ne mielelläni yhteen Sandroon. :)

  • Kiitos, sinä iloinen jyväskyläinen! Aamupäivän paras anti oli kyllä ehdottomasti kaikki muu, oli niin kiva nähdä teitä kivoissa merkeissä, suosikkibrändin parissa, viihtyisässä paikassa ja hyvien antimien äärellä. Voitto oli vain ilahduttava plussa siihen päälle, kun mitkä vain kuvista olisi voinut voittaa. Oli totisesti kiva nähdä ja toivottavasti nähdään uudestaankin! :)

  • Kiitos Tuija! Ihana kuulla, jos yhdyt valitsijan sanoihin. Viime hetkellä huomasin vasta ottaa kuvia enemmän ylhäältä päin, ja onneksi huomasin, tuli sattumalta ihan hyvä. :)

  • Kiitos paljon! Ihania onnittelijoita olette. Eihän tämä mikään Fotofinlandia ole, mutta tietysti se lämmittää pienen bloggaajan sydäntä, jos saa palautetta tehneensä jotain oikein. :)

  • Kiitos, Jenni! Miten ilahdun, jos tekin ajattelette noin. Kuvat olivat kaikki tosi hienoja ja itse on tietysti vaikea arvioida omaa otostaan objektiivisesti, mutta jos te kollegat ja Cecilie Manz niin sanotte, niin pakko se on uskoa. :)

  • Kiitos, Maire! Oli tosi kiva tavata Kontoretissa ja samoin, hurjan hienoja kuvia otit! Kertoo jotain tuotteen monipuolisuudesta, että Aitio toimi niin kivasti kaikkien meidän kuvissa erilaisista sisustustyyleistä huolimatta. Jep, nälkä kasvaa syödessä. Mitä enemmän kuvia otin, se enemmän minäkin ihastuin Aitioon. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue