Brändäys- ja sokeritaivaassa

homevialaura_1622

homevialaura_1603

Näitä juhannuksen Pariisin-matkaan liittyviä postauksia tulee näin jälkijunassa useampikin. Nyt aiheena on pariisilainen herkkukauppa Hugo & Victor.

homevialaura_1629

Jotkut seuraavat matkaoppaita sateenvarjon perässä patsaille, minä seurasin opastani Avec Sofieta Rive Gauchen patisserieen. Paras räätälöity kierros ikinä, jota ilman en olisi koskaan löytänyt uutta suosikkiherkkukauppaani. Kiitos Sohvi! Viiden tähden #avecsofietravels.

homevialaura_1562

Hugo&Victor myy kaikenlaisia herkkuja, jäätelöä, leivonnaisia ja tietysti macaronseja. En yleisesti innostu kekseistä ja olen niputtanut macaronsit samaan nippuun. Vieläkään tämä trendileivonnainen ei ole oma ykkösherkkuni, mutta Hugo & Victor todisti, että parhaimmillaan macaronsit ovat makuyhdistelmiltään kiehtovia ja koostumukseltaan suussa sulavia. Siis aivan jotain muuta kuin suomalaiskahviloiden vitriineissä kuivahtaneet serkut.

homevialaura_1615

Sekosin putiikissa, mutta en ehkä muiden asiakkaiden tavoin sokerin vuoksi, vaan maailman kauneimman mustavalkoisen brändäyksen takia. Uhrauduin ostamaan matkamuistoiksi macaronseja (jotka eivät kyllä montaa iltaa ehtineet vanheta kotona), jotta sain kaikki tilpehöörit, kauniin rasian ja paperipussin, päälle.

homevialaura_1595

Ei-syötäväksi matkamuistoksi mukaan lähti puodin kangaskassi (laita mustavalkoinen tikattu rusetti vaikka Alepan muovipussin ympärille, niin olen myyty). Nättiä kangaskassia roikottaa mielellään esillä rekissä ja koukuissa, mutta kotiin päästyäni mieleeni juolahti myös toinen idea: miksi en tekisi kassista taulua!

homevialaura_1636

Tiedättehän, että kehystelen muutenkin ennakkoluulottomasti milloin mitäkin, kuten mainoksia. Olen nähnyt upeita silkkihuiveista tehtyjä tauluja ja tässä on mielestäni samaa ideaa. Näin visuaalista silmääni kovin puhutteleva ilme ja Pariisin-muistot pääsisivät vielä paremmin osaksi sisustusta.

Comments

  1. Seuraavalla Pariisin reissulla täytyy muistaa tämä liike sillä se kuulostaa juuti sellaiselta jost tykkäisin nimimerkillä kerään yleensä reissuilta talteen kaikki kauniit paperikassit :)

    Toisessa kuvassa vilahtavat kauniit mustat nilkkurit; ovatko ihan tuore löytö? Ihanan siron näköiset!

    • Suosittelen ehdottomasti! Samaan syssyyn voi yhdistää käynnin Le Bon Marche -tavaratalossa, joka on samalla suunnalla. :) Kiitos! Nilkkurit ovat viimevuotiset Clarksit, ostettu Aleksi 13 -tavaratalosta. Hyvällä tuurilla kyseessä on merkin klassikkomalli, jota voisi vielä saada? Nilkkurit on korosta huolimatta todella hyvät jalassa.

  2. Toimii loistavasti tauluna tuo kassi!
    Sun oppien innoittamana täälläkin on ideoitu köyhän miehen My Guide to New York -taulu: kun alkuperäisiä julisteita ei enää ollut saatavissa, päätin kehystää H&M:n Manhattan -keittiöpyyhkeen :) Joten kiitos vaan ideoista!

    • Kiitos komppauksesta! Taidan kyllä uhrata kassin tauluksi, niin se tuo vielä enemmän ilo kotiin. Hei mahtavaa, jos olet taioit keittiöpyyhkeestä NYC-taulun, niin sitä pitää! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue