Pallon paikka

homevialaura_4948homevialaura_4920homevialaura_4952

Näkymä eteisen tauluhyllyllä juuri nyt. Ja parasta muuten vain juuri nyt: kahden kummitytön 1-vuotissynttärit viikon sisään. Se, jos jokin, on pallojen paikka. Jos joku pohtii, foliopalloja numeroilla löytyy ainakin Butterick’sistä, ennen löytyi myös Tiimarista. Tiedän, koska sieltä ostin pallot 3 ja 0 miehen synttäreille (yksivuotiaat tytöt, kolmekymppiset aviomiehet – ei välttämättä mikään suuri henkinen ero).

Olin muuten ihan unohtanut, että Tiimari tulee takaisin, kunnes asia tuli sattumalta puheeksi kahvilla. Mikäs siinä, tervetuloa. Toivottavasti vain reippaasti nykyaikaisemmalla valikoimalla. Tilataan jotain muuta kuin onnittelukortteja punaisilla ruusuilla ja kultapainetulla tekstillä.

Comments

  1. Oho, enpäs tiennytkään, että Tiimari on tulossa takaisin. Jännää. Toivottavasti tosiaan joku on päivittänyt ketjua vähän enemmän tähän päivään ja ottanut vaikkapa mallia tuolta länsinaapurin puolelta… Ei olisi yhtään pahitteeksi.

    Ja kuule, haastoin sinut mukaan värihaasteeseen, toivottavasti tartut siihen! Olisi hauska nähdä mitä värejä tuot esille teidän kauniista kodista :)

    http://talopihkala.blogspot.fi/2014/10/five-colors-black.html#.VFEzCBby3Kc

    • Moi Maija! Ällistyin itsekin, kun en muistanut koko Tiimarin paluuta, mutta näin o. Tosiaan ei olisi huono idea ottaa (tässäkin asiassa) mallia muista skandinaaveista. Esimerkiksi Tiger on mielestäni vallan onnistunut. Kaikki DIY-kama, paperitarvikkeet ynnä muut ovat nyt tosi ajankohtaisia, joten uskoisi niillä olevan kysyntää, kun vaan konsepti on kunnossa. Kiitos haasteesta! Sain saman Lisbet e.:ltä, joten olen jo henkisesti valmistautunut toteuttamaan sen. Tosin meillähän ei ole yhtäkään väriä (ainoa poikkeus: Missonin oranssisävyinen tyyny Koodista), mutta jos neutraalit sävyt lasketaan… :) Terkkuja Turkkuseen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue