Perjantaipuska ja -pullo

homevialaura_7054

homevialaura_2321

homevialaura_3541

homevialaura_2361

homevialaura_7068

homevialaura_2373

Jakkuminä on tänä perjantai-iltana kaikkensa antanut tältä viikolta. Kiitos tilalle huppari, Bassoradio laulamaan ja jonkun muun rullaamaa japanilaisruokaa pöytään. Suurille voimille kiitos siitä, että lähistöllämme on nykyään oikeasti hyvä, tällaiset illat pelastava sushipaikka. Sen soisi olevan kansalaisoikeus, että kehittyneessä PISA-testissä menestyneessä maassa kaupunkilainen voi halutessaan hakea tai tilata lähietäisyydeltä hyvää take-awayta, muuta kuin natriumglutamaattikiinalaista tai kebbepitsaa.

Sushin kanssa kokeillaan tänään ilmeisen hyvin kalalle sopivaa Savia Viva -luomuvalkkaria, jonka sain perjantaipulloksi blogin kautta (samasta sarjasta kokeilussa myös täyteläinen ja maanläheinen tempranillo-punkku – sitä sitten padan tai pihvin seurana). Viini on Barcelonan läheiseltä Penedès-alueelta, jossa kävimme pari vuotta sitten viinitilakierroksella. Oli muuten elämäni parhaita reissupäiviä. Kun näin Katalonian auringossa kylpevät viiniviljelmät ja oliivilehdot, koin, että olin tullut kotiin.

Comments

 1. Perjantaipuska on kyllä nätti! Liljat ovat ihan ehdottomasti kauneimpia kukkia…
  Arvaa kuinka onnellinen mä olen, kun uuden duunin vieressä on mielettömän ihana ja iso kukkakauppa. On niin helppoa tästä lähin napata perjispuska messiin viikon päätteeksi. Suloista sunnuntaita ja tsemppiä ensiviikkoon. <3

  • Oih, mahtavaa! Ihana ja iso kukkakauppa kodin lähellä tai duunimatkan varrella on ihan huippu juttu. Happy for you! Meidän lähin kukkakauppa taas on pieni ja kallis, en käy kuin viimeisestä pakosta, vaikka palvelu on ystävällistä. Tämänkin postauksen pitkäikäinen liljakimppu on napattu keskustareissulla Stokkan alakerrasta kympillä (lähikukkakaupassamme yksi liljaoksa maksaa sen verran ja kuolee päivässä). Lidlin 3,90 liljakimppu se vasta hyvä diili onkin. Samoin sinne! <3

 2. Saako udella, että mistä on tuo upeannäköinen jakku peräisin? (:
  Ja sanotaan tässä nyt samantien että blogisi on ehdottomasti yksi suosikeistani,
  sinulla on silmää yksinkertaiselle kauneudelle!

  • Totta kai saat udella! Jakku on Zarasta ja ostettu jo jokin aikaa sitten, mutta olen nähnyt siellä samanlaisia myöhemmin, eli kannattaa ilman muuta katsastaa tarjonta. Jakku on kyllä omakin suosikkini, sen pienet puhvihihat ovat tosi kauniit ja toisin kuin monet jakut, tämän jakun saa pestä pesukoneessa. Kiitos todella paljon kivoista sanoista! Tällaisistä viesteistä saa aina paljon virtaa bloggaamiseen. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue