Playtype Calendar Poster

homevialaura_6869
homevialaura_6885
homevialaura_6881
homevialaura_6888
homevialaura_6872
Hyvää joulukuun ensimmäistä itse kullekin! Niin se vaan on kalenterin mukaan marraskuu ja ensimmäinen adventti takana. Tätä Playtypen kalenterijulistetta ehdin katsella sillä silmällä pidempään, joten ilahduin, kun Pino oli alentanut hinnan loppuvuoden kunniaksi. Kalenterin kuukauden päästä koittava vanhentuminen ei tunnu missään: näen kehyksissä vain kauniin julisteen, vuodesta viis. Roomalaiset numerot ovat muuten mielestäni äärimmäisen hienoja, samaan aikaan modernin graafisia että arvokkaan perinteisiä. Ensi vuoden Playtype Calendar Poster 2015 onkin fontiltaan tujumpi.

Comments

    • Eikö vain! Kun en nyt muutenkaan ole mikään roomalaisten numeroiden asiantuntija, niin eipä tule ohi kävellessä ajateltua, että eipä ole enää vuosi 2014. ;)

    • Moi! Niin voikin, ei haittaa mitään. :) Playtype-julisteen kehykset on IKEAsta. Vastaavia mustia ohutreunaisia kehyksiä, mutta pienemmässä koossa, olen ostanut Clas Ohlsonilta, eli kannattaa tsekata molemmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue