Huoltokatko

Krog Madame
Tiedoksenne, että täällä on tulossa pieni huoltokatko: nyt joutuu keittiön lisäksi blogi remonttiin. Blogi on pakko siirtää WordPress.comista self hosted -alustalle. Saan aina harmaita hiuksia kaikesta teknisestä säätämisestä, mutta onneksi apunani on muitakin bloggaajaparkoja koodipulasta pelastanut Happy Days -blogin Ida. En osaa sanoa, kauanko tässä menee, kun toimenpiteessä on monta muuttujaa matkassa, mutta toivotaan sujuvaa siirtymää. Kiitos kärsivällisyydestä jo etukäteen! PS. Kuvan freesiat kuupahtivat paljon luvattua nopeammin. Ensi kerralla taas luottoliljoja.

Comments

    • No eikö ollutkin! Huoltokatkossa ja tekniikkasäädössä ei ole mitään Pinterestiä, mutta pre-vapussa tosiaan oli. ;) Puhumattakaan Sohvin kuvista: tuntuu, että et asu pelkästään Pariisissa, vaan myös Pinterestissä. Terkkui! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue