Mora Cera K7 – meidän uusi keittiöhana

Yhteistyössä Mora Armaturin kanssa

Mora Cera K7 keittiöhana

Olette ehkä ihmetelleet, mihin keittiöprojekti on hautautunut. Muutamat yksityiskohdat ovat vaatineet oletettua enemmän selvitystä, eikä marmoritasoa ole voinut tarkistusmitata ja tilata ennen kuin jokainen yksityiskohta on millintarkasti tiedossa. Mutta jotain konkreettista etenemistä on sentään tapahtunut: meillä on hana!

Mora Cera K7 keittiöhana

Hanan suhteen asetimme neljä kriteeriä: 1. ajattoman moderni muotoilu 2. kohtuullinen hinta 3. pesukoneliitäntä 4. STF-tyyppihyväksyntä (Suomalainen Tyyppihyväksyntä Finland). Tyyppihyväksyntä tarkoittaa, että hana on läpäissyt VTT:n testit ja sopii suomalaisiin olosuhteisiin. Muitakin tyyppihyväksyntämerkintöjä on, mutta tässä asiassa halusimme testatulle laadulle mahdollisimman virallisen takuun. Pelkkä ajatuskin vesivahingon aiheuttamisesta koko kerrostaloon puistattaa.

Mora Cera K7 keittiöhana

Mora Cera K7 -keittiöhana täytti kaikki neljä kriteeriä, joten toivotimme sen lämpimästi tervetulleeksi taloon. Sain hanan blogiyhteistyönä Mora Ceralta, kiitos sinne! Ihastuin heti näihin tunnelmiin: miten valmistajan kuvissa sattuukin olemaan juuri marmoritaso upotetulla altaalla, meidän näköistä kokkailua ja mallikin näyttää siltä, että olisi käynyt mieheni vaatekaapilla. (Sääli, ettei yritys myy avaimet käteen -pakettia, ottaisin koko köökin tiililadonnalla ja illalliseksi juustoista ja yrttistä ratatouillea, kiitos). Hana on myös livenä hurjan kaunis. Sitten, kun Mora Cera K7 on saatu tason ja altaan kanssa paikoilleen, kuvaan sen meillä uusitussa keittiössä.

Kuvat/photos: Mora Cera

Comments

    • Hän on se, joka tulee meille sitten kylkiäisenä, kun keittiö on hanoineen paikoillaan. Laitan sulle sitten kutsun illalliselle. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue