Seuraa johtajaa, ei kun bloggaajaa

Homevialaura_esittely3
Olette varmasti kuulleet, että Blogilista loppui. Myös kun siirryin WordPress.comista self hosted -alustalle, taisi WordPressinkin tarjoamat seuraustavat muuttua. Muistuttelen siis teitä ystäväiset, että nykyään parhaat tavat seurata Homevialauraa on Bloglovin, Facebook, Instagram ja Pinterest. Lisäksi sivupalkista voi tilata uudet postaukset sähköpostiin. Lisäksi, jotta löydätte hyvin muutakin luettevaa, tarkoitukseni on listata tähän uuteenkin ulkoasuun omia blogisuosikkeja yläpalkin Blogroll-sivulle. Myös kategoriat olen ajatellut päivittää selkeämmiksi, toivepostaukset odottavat tekemistään ja niin edelleen. Eihän maailmasta valmista tule. Pääasia, että te olette siellä – kaunis kiitos siitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue