Julisteita ja printtejä netistä – 16 verkkokauppavinkkiä

Homevialaura_6961

Olen positiivisesti yllättynyt, että olohuoneen tauluseinän ensimmäisten porausten kanssa ei mennyt pääsiäiseen asti, vaan puolet tauluista on paikoillaan jo nyt. Tosin ei tässä vielä hetkeen kotigallerian avajaisia vietetä, sillä viimeiset taulut odottavat kehystämistä ja TV-tasosta puuttuu yksi moduuli. Tähän väliin on kuitenkin hyvä ottaa lukijakysymys, jonka sain – pahoittelut! – jo ajat sitten. Listasin teille vinkkejä, mistä mustavalkoisia julisteita kannattaa ostaa. Persoonallinen tauluseinä rakentuu tietysti paljon muunkin ympärille, henkilökohtaisten valokuvien, antiikkikehysten, taiteen ja niin edelleen, mutta verkkokauppojen tämänhetkisestä hyvästä printti- ja julistetarjonnastakin kannattaa ottaa ilo irti.

Julisteet ja printit netistä ja verkkokaupoista

Poimin jokaisesta verkkokaupasta yhden esimerkin, mutta kannattaa ilman muuta katsoa koko kyseisen putiikin julistevalikoima. Mainitsen julisteet järjestyksessä ylhäältä alas, vasemmalta oikealle, alkaen yllä olevasta kuvasta. 1. Elliott Erwitt, Fotografiska 2. David Ehrenstråhle Guide to Paris, Länna Möbler 3. Playtype, Finnish Design Shop 4. Ylva Skarp, Room21

Julisteet ja printit netistä ja verkkokaupoista

1. Cape Poster, Garance Doré 2. Letter W Poster, Desenio 3. Bridge, c.1986 by Andy Warhol, All Posters 4. All is pretty, Moderna Museet

Julisteet ja printit netistä ja verkkokaupoista

1. Espadrilles, Petit Charlie 2. Small Talk by One Must Dash, DomDom 3. One line nude, Society6 4. XOXO Paris by Jessica Durrant, Etsy

Julisteet ja printit netistä ja verkkokaupoista

1. Life by Muumuru, MadeBy 2. Esperanto ABC, Nordic Design Collective 3. Lovely little letters, The Calm Gallery 4. Blacklisted, About graphics

Comments

 1. Tulivatpa vinkkisi sopivasti, olen viime päivinä surffailut julisteita ja tästä postauksesta sain lisäinspiraatiota!

  Onko teillä muuten (tai onko ollut) Vittsjö-tietokonepöytä Ikeasta? Ulkonäkö miellyttää silmää, mutta mietin onko se tukeva vai rimpula?

  • Kiva kuulla, että vinkeistä oli iloa! Ei muuta kun klikkailemaan kotiin sopivimmat. :) Muistat ihan oikein, että meillä on Ikean Vittsjö-tietokonepöytä (enää ei käytössä, mutta jemmassa). Itse en ole koskaan kokenut pöytää rimpulana. Itse asiassa se on mielestäni erinomainen esimerkki siitä, mitä Ikea on parhaimmillaan. Pöytä on ihan yhtä tukeva kuin muutkin ja todella tyylikäs ollakseen kolmenkympin luokkaa.

 2. Kiitos hyödyllisestä postauksesta! Teidän olohuoneen tauluseinä näyttää aivan upealta! Mitä kehyksiä käytit tauluihin? Olen etsinyt juuri tuollaisia ohuita mustia kehyksiä, viimeksi eilen Ikeasta :)

  • Ole hyvä ja kiitos palautteesta! Ilahdun, jos tästä oli hyötyä. Kuvissa näkyvistä julisteista kaksi on kehystetty ja kaikki kolme kehystä on muistaakseni juuri Ikeasta. Ohuen mustan kehysmallin nimi on muistaakseni Strömby. Tietysti Ikean kehysvalikoima aina silloin tällöin muuttuu, mutta hyvä valikoima siellä aina on. Vastaavia ohuita mustia kehyksiä, mutta pienemmässä koossa, olen ostanut paljon myös Clas Ohlsonilta. :)

  • I totally understand what you mean. A lot of bloggers and interior freaks have the exact same posters, so it’s definitely a good idea to find something more unique. But I still can’t help it that personally for example David Ehrenstråhle’s My Guide To posters are something I really really love even if they are as popular as they are. :)

 3. Kiitos näistä! Osaisitko vielä vinkata, mistä löytäisi valkoisen ja simppelin, mielellään puisen, kehyksen 70×100 julisteelle? Olen yrittänyt etsiä ilman tulosta.. Kehystämöstä tietysti saisi, mutta hinta muodostui tällä kertaa turhan suureksi.

    • Moi! Ison 70×100 cm julisteen olen kehystänyt aikoja sitten ja silloin ostin kehyksen Ikeasta. Se ei kylläkään ollut valkoinen ja siitä on vuosia aikaa. Lukija ehdottikin etsimään Clas Ohlsonilta, sama tuli itselleni mieleen. Lisäksi katsoisin perus sisustusliikkeet, kuten Kodin Ykkösen ja Habitatin. Valitettavasti tämän tarkempia täsmävinkkejä en osaa isoihin kehyksiin antaa. :)

 4. Tilasin itse juuri hiljattain Fotografiskasta tuon New York -julisteen, odotan sitä vielä kotiin saapuvaksi. Jäi harmittamaan viime reissulla kun en tajunnut kantaa sitä kotiin asti. Onneksi oli nettikauppa. Kiitos näistä muistakin vinkeistä! Tykkään valtavasti tuosta Andy Warholin Bridge-julisteesta. Eikä ole mitään vikaa noissa Chanelin espadrilloksissakaan. Saisinkohan laittaa sen kotona seinälle…hmmm.

  • Itsekin “jouduin” tilamaan Fotografiskan julisteet netistä, vaikka paikan päällä Stokiksessakin olisi mahtava käydä. Andy Warholin Bridge-juliste on tosi kiva! Meillä se on ollut hetken jäähyllä, mutta luulen, että nyt se taas löytää paikkansa (tosin leveillä paspiksilla, eli kuva jää väkisinkin kehyksissä pienemmäksi). Ei muuta kuin ehdottomaan julistevaihtoja kotona. ;)

  • Paljon on nykyään tarjontaa! Tosin parasta olisi löytää sekaan vielä jotain persoonallisempaa ja harvinaisempaa. :)

  • Kiva, jos tykkäsit! :) Yleisti ottaen hankin eniten kehyksiä Ikeasta ja Clas Ohlsonilta. Myös esimerkiksi Kodin Ykkösessä ja Habitatissa on hyvä kehysvalikoima. Jessica Durrantin ja Garance Doren kohdalla täytyy ottaa huomioon, että julisteet myydään jenkkien standardikokojen ja tuumien mukaan, joten niihin ei välttämättä löydä meidän markkinoiltamme tismalleen oikeankokoisia valmiskehyksiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2019 · Theme by 17th Avenue