Etsitään sitä oikeaa ja joulun taikaa

Homevialaura, joulu, Tukholma

Kiitos raadille Eteisen ilme uusiksi ja peilien pyöritystä -postaukseen tulleista mielipiteistä! Luulin jo tehneeni päätöksen valkoisista ovista, mutta menin vielä mallaamaan näkyä valkokarmisella kokovartalopeilillä sekä peilit peittävällä valkoisella lakanalla, ja nyt 10 minuuttia myöhemmin peiliovi on taas viemässä voiton. Yleensä tiedän tarkasti, mitä haluan, joten tällainen jo monetta kertaa pyörivä juupas eipäs -jahkailu tuntuu erityisen vieraalta ja piinaavalta.

Homevialaura, kotitoimisto, työpöytä, Ipuro, huonetuoksu, Mulberry, kalenteri

Siihen asti on armonaikaa miettiä, kun liukukaapin ovet tarkistusmitataan ensi viikolla. Ensi viikolla – siis joulukuussa. Ei haittaa ollenkaan, että kalenterinäkymän mukaan vuoden ankein kuukausi marraskuu on pian selätetty. Täytyy tosiaan alkaa etsimällä etsiä joulufiilistä, vaikka eihän tässä lumettomassa pimeydessä näe edes eteensä.

Homevialaura, joulu, Tukholma

Kaipaan usein jouluna ulkomaille juuri tunnelman takia. Viime tapaninpäivänä lähdimme Tukholmaan ja aikaisemmin olemme viettäneet joulut Lontoossa ja Budapestissa. Omassa arjessa loppuvuoden harmaudesta voi olla vaikea löytää minkäänlaista taikaa, mutta  kummasti sitä alkaa katsoa maailmaa idyllisten bokeh-lasien läpi heti Helsinki-Vantaalla. New York, Pariisi, Alpit, Keski-Eurooppa. Siinä muutama haaveiden joulukohde.

Homevialaura, kotitoimisto, työpöytä, Ipuro, huonetuoksu, Mulberry, kalenteri

Ensi vuoden suunnitelmia voi alkaa kirjaamaan kotitoimistolla, kun kävin vihdoin hakemassa Mulberryltä Char and the cityn nahkaisiin perintökansiin vuoden 2016 kalenterilehdet. Vieläkään en osaa enkä halua siirtyä sähköiseen kalenteriin, nyt vasta mulberrymummoilu kunnolla alkaa. Työpöytää virkistää myös Ipuro-huonetuoksu, Kodin Ykköseltä saatu uutuus. Ipuro-huonetuoksujen ja -tuoksukynttilöiden hinnat alkavat jo alle kympistä. Vinkkinä, jos monen kympin panostus tuntuu liian arvokkailta, mutta kotiin haluaa kuitenkin luoda tuoksumaailmaa. Omani on raikas Cotton Fields ja suosittelen myös maskuliinisen puista Cedar Wood -tuoksua.

Comments

 1. Täälläkin etsitään sitä joulufiilistä. Eilen asensin makuuhuoneen ikkunaan vaaleat jouluvalot ja keittiön ikkunalaudalle lasilamaljakon valoineen, vähän valoa pimeään. Meillä roikkuu parvekkeen katosta hehkulamppuvalot ympärivuoden joten parveke on ollut jo koko syksyn valaistuna :)

  Pihkalan blogin Hot Toddy juomaa ajattelin testata tänä iltana ja päräyttää Spotify:ssa Sinatraa soimaan – eiköhän se jouluinen fiilis löydy pikkuhiljaa :)

  Joulusta puheen ollen, olisiko sulla innostusta tehdä joululahja vinkkilistaa? Vinkkejä pieniin lahjoihin joilla muistaa ystäviä.

  Itselleni ostin pienen lahjan TaiKin joulumyyjäisistä, ihanan ovaalisen messinkilevyn johon oli porattua kolme erikokoista reikää. Levyn voi asettaa kauniin lasin kanneksi ja pujottaa kukkaset reikiin ja voilá sinulla kaunis kukkamaljakko – plain and simple. Aina ei tarvitse ostaa sitä perjantaipuskaa vaan pari kukkasta kaupasta tai luonnonhelmasta riittää – lomapakko kiittää :) Oli kyllä loistava löytö ja kaikki levyt olivatkin menneet jo perjantaina kaupaksi myyjäisissä. Tuleva hittituote sisustusmaailmassa for sure :)

  Leppoisaa sunnuntaita!

  • Toivottavasti joulufiilis on jo löytymään päin! Suunnitelmat ainakin kuulostavat omaan korvaani ihan täydellisiltä. :) Tosi kiva, jos teit löytöjä TaiKin joulumyyjäisistä! Persoonallisten löytöjen tekeminen ja pienten suunnittelijoiden tukeminen on tosi palkitsevaa. Itsellänikin on ollut tapana käydä esimerkiksi Ornamon joulumyyjäisissä, mutta tänä on vähän vähemmän energiaa kiertelyyn ja suurimman osan lahjaostoksista olen tehnyt netissä. Kuinka satuitkin mainitsemaan messinkisen yhden tai parin kukan maljakon! Ihan samanlainen on ollut itsellä hakusessa ja tänään tulossa aiheesta postaus. Kuten sanoit, on kiva, ettei perjantaipuskan tarvitse aina olla kimppu, vaan jo yksikin kaunis leikkokukka riittää. Nyt jouluna suosikki on yhdistää valkoisiin kukkiin havuja. :) Rentouttavaa itsenäisyyspäivää!

 2. “Idylliset bokeh-lasit”. Reps.

  Sori kun en ole kommentoinut pitkään aikaan! Olen jättänyt kyllä monta mielikuvituskommenttia, mm. onnittelut raskausuutisesta, ihastellut teidän uutta keittiötä, tykännyt blogisi päivittyneestä ulkoasusta ja liittymisestä Asennemedian riveihin. Tässäpä nämä lyhyesti. Eteisen liukuovista minulla ei ole mielipidettä, lopullinen valintasi on varmasti oikea :) Hyvää ensimmäistä adventtia!

  • Jep! Etsitään idyllisiä bokeh-laseja oikein reippailla vahvuuksilla. :D Ehkä se joulufiilis pikkuhiljaa löytyy, kun vaan vaalii jouluisia tapoja. Meille ilmestyi jo pikkukuusi ja teille vasta onkin taas tulossa huippukaunis skandinaavinen joulu. Et saa pahoitella tai saat, mutta pahoittelen heti takaisin! Arvaa, onko itselläni jatkuvasti huono omatunto, kun en juurikaan käy kommentoimassa kollegojen blogeja, vaikka niitä seuraankin. Kun oman ylläpitäminen ja kommentteihin vastaaminen vie jo niin paljon aikaa, että valitettavasti se usein jää, vaikka henkisesti olen hengessä mukana. Ihanaa itsenäisyyspäivää! PS. Päädyin valkoisiin oviin. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue