Ihanien ihmisten tervehdyksiä

Homevialaura, lastenhuoneen sisustus, Tellkiddo Sleeping Bear, Living 24/7

Kun saat lahjan, jossa lukee perheen pienimmälle, odotat automaattisesti, että se on jotain vauvalle. Maailman kultaisimmalla Char and the cityllä oli kuitenkin paketti Sisustuskoiralle. Nyt kuuluu Onnikin uuden neuleensa kanssa perheen raitakerhoon. Vielä ainakaan Char ei luvannut lähteä pukemaan miestäni, mutta katsotaan, mihin tämän väen raitavaatekaappi vielä paisuu. Tällaisista tulee maailman paras mieli ja tempauksesta on selvästi ollut haltioissaan muutkin kuin meidän perhe. Kiitos Char ja kutomisesta vastannut Charin äiti!

Homevialaura, tekstijuliste, tekstikortti, Annika Välimäki, graafinen suunnittelu, kalligrafia

Lisäksi postiin tuli ilahduttava paketti tekstijulisteita ja kortteja. Taiteilut ovat Annika Välimäen kädenjälkeä, joka on Suomen oma Ylva Skarp, taitava graafinen suunnittelija sekä ihana ja inspiroiva tyyppi. Olohuoneen tauluseinälle tulevan Merci-julisteen Annika teki pyynnöstäni ja sitä saa muutkin Annikan kaupasta. Annikalta voi siis tilata paitsi valmiita töitä myös personoituja julisteita, kortteja, käyntikortteja ja kutsuja. Jos nyt menisin naimisiin, tilaisin ehdottomasti hääkutsun kalligrafialla. Ikuinen ongelma, miksi naimisiin saa mennä vain kerran?

Homevialaura, tekstijuliste, tekstikortti, Annika Välimäki, graafinen suunnittelu, kalligrafia

Olohuoneen tauluseinän lisäksi meillä on rakenteilla pieni tauluseinä lastenhuoneeseen ja sinne saimme Annikan tekemän suloisen Dream big little one -julisteen. Minimalistisen tyylin ystäviä saattaa myös kiinnostaa vuoden 2016 kalenteri ja graafiset joulukortit. Annika ei suinkaan tee pelkästään paperijutskia, vaan ennen kaikkea yritysilmeitä ja logoja, sekä – kollegoille vinkiksi – blogien logoja ja bannereita.

Homevialaura, lastenhuoneen sisustus, Tellkiddo Sleeping Bear, Living 24/7

Kolmas mieluisa paketti on uusi Tellokiddon Sleeping Bear -paperipussi, jonka Living 24/7 -verkkokaupan Pia halusi lähettää lastenhuoneeseemme (miten hän osasikin lukea ajatukseni, sama pussi oli ostoslistalla). Pussi on muuten yllättävän tilava, eli se tulee nielemään ihanan paljon kaikkea värikästä muovilelua. Suosittelen muutenkin kurkkaamaan tyyliltään skandinaaviseen verkkokauppaan, josta löytyy kiva valikoima esimerkiksi Bloomingvilleä, By Nordia ja House Doctoria.

Comments

 1. Voi apua mikä ihana puku koiralla! :D Äitini neuloo myös meidän hauvalle aina villa-asuja, pitääkin seuraavaksi toivoa tuollainen mustavalkoraitainen! Ihana myös tuo “Dream big little one” -juliste. Saakohan sen tilattua myös mustalla tekstillä, kaupassa näin vain kultaisella…hmmm.

  • Onni on kyllä komea näky uudessa villapaidassaan! Ainakin meidän mielestä, vaikka en ole varma, mitä sankari itse tuumii. :D Varmasti saa tilattua mustana! Itsekin pyysin mustana, vaikka kultainenkin on tosi hieno. Annikalle voi kertoa tilaustoiveet mailitse, annika@annikavalimaki.com. :)

   • Hei Ellen (ja Laura)

    Lauran toiveesta inspiroituneena Dream Big little one -julistetta saa nyt kullanvärisen painatuksen lisäksi halutessaan myös mustalla painauksella. :)

    ps. Ihana Onni!

 2. Iloiset terveiset raitapaita-Onnille! Cottonit on ihania, kuten on myös kuviesi “Sleeping Dog”-paperipussi. Saahan siellä piilotella koirankin leluja, eikös. Tilaukseen meni.

  Onnellista odotusta toivotellen,
  Charin äiti

  • Ihana, että laitoit kommentin, niin saan vielä kiittää henkilökohtaisesti maailman ihanimmasta yllätyksestä. :) Odotan sitä päivää, että saamme lähteä koko raitaporukalla ulos. Ja ehdottomasti Enni tarvitsee oman lelupussin, kiva kun innostuit tilaamaan. Kiitos paljon ja tunnelmallista joulun odotusta sinne!

  • Moikka! Valaisin on Ikean. En ole varma, tekeekö Ikea vielä samaa, mutta toki kannattaa kurkata. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue