Joulusisustus Kodin Ykkösestä ja arvonta

Yhteistyössä Kodin Ykkönen

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Mistä syntyy joulu kotiin? Totta kai omasta fiiliksestä ja näin aikuisena ennen kaikkea rauhasta – ja ruoasta. Mutta on sisustuksellakin valtava vaikutus tunnelmaan pääsemisessä. Mitä olisi tämäkään hetki ilman kuusta, taljoja, lyhtyjä?

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Tämä jouluiseen sisustamiseen liittyvä yhteistyö Kodin Ykkösen kanssa taisi olla melkoisen mieluinen, sillä innostun joulun laittamisesta ihan tosissani. Samalla meinasi käydä vanhanaikaiset, eli teki mieli pitää kaikki kuvauslainat. Vinkkinä jo tässä vaiheessa: maratonpostauksen lopusta löytyy teille tosi kiva arvonta.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Kannatan sitä, että myös sesonkisisustamisessa on omalle tyylilleen uskollinen. Perinteiset joulunpunaiset pukit ovat herttaisia, mutta jos niitä ei koe omakseen, voi joulumaailman rakentaa myös lumenvalkoisen ympärille. Valkoinen Anno-lampaantalja toimii lämmittimenä ja pehmusteena tuoleilla. Ruokapöytä saa Anno Pellava -pöytäliinasta juhlavamman, mutta kuitenkin rennon ilmeen. Christmas-koristeköynnös on hauska yksityiskohta melkein minne vain ripustettuna.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Anno Juhla -villamatto vei täysin sydämeni, enkä olisi malttanut luopua siitä ollenkaan. Valkoiseen yhdistän mielelläni ryhdikästä mustaa, jota löytyy myös tyylikkään virtaviivaisesta Anno Loimu -lyhdystä. Sisällä hehkuu kotimainen klassikko, Havi-pöytäkynttilä. Lyhdyn sisälle sopii yhtä lailla loistamaan esimerkiksi Airam-valosarja.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Joulun koristeluun kuuluu tietysti myös kuusenkoristeet, jossa – jälleen kerran – ihastuin valkoisiin ja ajattomiin. Pyöreiden Anno-paperipallojen lisäksi samaa kevyttä ilmettä on Anno-paperikelloissa. Kaveriksi sopii Anno-posliinitähti.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Paras kuusenkoristelu syntyy mielestäni kerroksellisuudesta. Vanhoista perinnekoristeista, jotka parhaimmillaan muistuttavat omasta lapsuudesta, maustettuna muutamalla sesongin uutuudella. Modernin säväyksen tämänvuotiseen kuuseen tuovat Anno Timantti -joulupallot ja Anno Luonto -paperipallot.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Omiin jokajouluisiin suosikkeihin kuuluvat lisäksi valkoinen amaryllis ja havut. Tämä korkeampi kuusi on muualta, mutta sekä joulukukkia että pieniä pöytäkuusia löytyy Kodin1-tavarataloista. Kodin kuusi sai mustasta Anno-korista, josta en suostunutkaan luopumaan, vaan lunastin sen meille kuvauslainoista. Eläimellistä menoa joulusisustukseen tuovat Anno Hukka -tyyny sekä Anno Talja -tyyny.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Myös joulusisustuksen kattausta lähdin rakentamaan skandinaavisen, raikkaan mutta kodikkaan tunnelman ympärille. Pikkujouluaikaan suosin vaivattomia Anno Polku -paperiserviettejä, mutta itse joulun pyhinä katan ehdottomasti kankaiset.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Anno-kangaslautasliinoissa on kaunis helmenharmaa sävy ja kiva kattausvinkki on käyttää Orthex-piparimuotteja lautasliinarenkaina. Myöskään Paletti-lahjanarua ei kannata unohtaa osana kattausta: siitä voi solmia lautasliinarenkaat tai rusetit viininlasien jalkoihin.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Joulupöydästämme löytyy monia Iittalan design-klassikoita: Harri Koskisen suunnittelema Lantern-kynttilälyhty sekä pienemmät Kivi-kynttilälyhty ja Aalto-kynttilälyhty. Pöydän keskipiste, valkoinen amaryllis, viihtyy Anno Valo -hurrikaanissa – kirkasta lasia sekin, siihen en kyllästy koskaan.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Pieni, mutta merkityksellinen yksityiskohta on polttaa kynttilälyhdyissä Havin kirkkaita tuikkuja perinteisten metallireunaisten sijaan, niin lopputulos on viimeistellympi. Myös AmandaB-pöytäkynttilään ihastuin sen yksityiskohdan takia. Koskaan ei pidä aliarvioida sitä, mikä vaikutus yhdellä rusetilla on naisen jouluun.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Pitkäaikaiset suosikkisarjani Arabian 24h-astiat, sopivat mainiosti myös joulupöytään. Lisäsin juhlavuutta kattamalla kulhoihin matalat Anno Kuura -lasit ja niihin lahjanarulla viimeistellyt Anno Luonto -paperipallot. Viinilaseina joulupöydässämme on Iittala Essence -sarja ja aterimina Iittala Artik.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Myöskään lahjapaketteja ei sovi unohtaa osana joulun sisustusta, sillä ei ole ollenkaan sama, millaiset paketit kuusen alustaa koristavat. Löysin Kodin1-tavaratalosta just eikä melkein näköisiäni lahjapapereita, jotka käyvät paitsi jouluna myös vuoden ympäri. Sekä mustavalkoraidallinen että hopea ja valkoinen rulla ovat Paletti-lahjapapereita.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Taljan ohella pehmeyttä illallishetkeen tuo Anno Saana -villahuopa ja ikkunan ison Anno Paperitähden moni varmaan muistaakin meiltä entuudestaan. Osa suosikeista näyttää muuten jo loppuneen verkkokaupasta, mutta Joulutorilla ja meidän sisustusbloggaajien omalla osastolla on paljon lisää jouluista kivaa. Verkkokauppatilaukset ehtivät jouluksi viimeistään sunnuntaina 20.12. tilattuna. Myöskään ei kannata unohtaa Kodin1-tavaratalojen laajaa tarjontaa (valikoimat vaihtelevat osittain tavarataloittain).

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Ja nyt on aika ilahduttaa teitä! Kerro kommentoimalla tätä postausta, mitä sinä haluaisit lahjaksi Kodin1.com-verkkokaupasta ja voit voittaa 200 euron lahjakortin sisustusostoksille verkkokauppaan. Osallistumisaikaa on tiistaihin 22.12. klo 23.59 asti ja joulupukin roolissa lahjon voittajaa vielä ennen aattoa. Paljon onnea matkaan!

Comments

 1. Sara V says

  Tuon Annon maton! Suunittelin mustavalkoisen sisustuksen kaveriksi aiemminn IKEA:n Stockholm-mattoa mutta tuo yksilö vei kyllä nyt ykköspaikan kuvioinnillaan ja ajankohtaan sopivammalla ilmeellään! :)

 2. LauraV says

  Perheen kasvaessa pitäisi kasvattaa astiastoa, ja itseäni hemmottelisin huovalla, jonka alle käpertyä lämpimään.

 3. Jutta says

  Niin ihania kaikki nuo mitä postauksessa esittelet! Voisin ottaa helposti kaikki omaan kotiini – niin hyvä sisustusmaku näyttäisi sulla olevan… ;) Kodin1:stä löytyy kyllä aina kaikkea kivaa sisustustavaraa. Nyt haaveissa ois erityisesti joku villahuopa, esimerkiksi tuo tämän postauksen kuvissa vilahtava. Ja sitten toki uusia joulukuusenkoristeita voisin hamstrata (valkoisia ja hopeisia). :)

 4. Sanna says

  Nuo Annon tuotteet on kyllä niin kivoja!!! Joululahjaksi toivoisin Marimekon Siirtolapuutarha-astioita ja hierontaistuimen.

 5. Laura Hiltunen says

  Anno juhla villamatto sopisi täydellisesti meille ja iittala asioita toivon vielä täydelliseen kattaukseen :-)

 6. Annina says

  Vielä yksi ihanan upottava lanpaantalja sopisi tänne jouluksi… Ja kiitos kun vinkkasit noista Annon kankaisista lautasliinoista! Sellaiset pitää kotiuttaa mitä pikimmin!

 7. Johanna says

  Lahjaksi haluaisin astioita, teemaa, taikaa ja kastehelmeä.
  Aivan ihania kuvia olit ottanut ja nähnyt vaivaa postauksessa!

 8. Sini says

  Iittalan teema astiastoni kaipaisi lisää valkoisia leipälautasia, ruokalautasia ja kahvikuppeja! :) muutossa kun meni harmillisesti edeltäjät rikki :(

 9. Emilie says

  Ihanan puhtoinen joulusisustus! Oma koti on täynnä punaista ja kultaa, ja tänä vuonna se jotenkin ei tunnu lainkaan niin ihastuttavalta joulusävultä. Ulkona on niin pimeää ja synkkää että pitäisi kodin tummat ja raskaay värit siivota kokonaan pois.

  Kosin1:stä hankkisin itselleni uudet, pehmoiset pyyhkeet ja uudet sisustustyynyt sohvalle.

 10. Kanerva says

  Siis vaihtoehtoja on tuhansittain! Muutetaan helmikuussa ja asunnon koko tuplaantuu, joten jostain pitää löytää rahaa myös sisustamiseen. Ensimmäisenä ostaisin matot kaikkiin huoneisiin, sillä meillä on vain olohuoneeseen ja keittiöön matot, ja nyt tarve olisi 3 lisämattoon….

 11. Ippe says

  Kenwoodin tehosekoitin on ollut toiveissa jo pitkään. Samoin kämppäni matot kaipaisivat päivitystä. :) Ihanaa joulun aikaa!

 12. Minttu says

  Voi valinnanvaikeus! Torkkuhuopa tulisi tarpeeseen, vilkkaissa kun olen. Tosin yksi lampaantalja lisää olisi tervetullut. Tai lamppu lastenhuoneeseen. En osaa valita, mutta lahjakortilla keksisin kyllä käyttöä. ❤️

 13. MD says

  Kodin1:sen mattovalikoimasta löytyy useampikin ihana vaihtoehto, joista joku lähtisi arpaonnen kohdalle sattuessa ehdottomasti tilaukseen. :)

 14. Ilta says

  Olen muuttamassa joulun jälkeen ensimmäiseen “omaan” kotiin ja rahat menevät pakollisiin hankintoihin, joten lahjakortilla hankkisin jotain ihanaa, kuten pellavalakanat ja taljan tuomaan lämpöä ja pehmeyttä pieneen yksiöön :)

 15. Sohvi! says

  Tuo matto on niin ihana ja sopisi täydellisesti meidän olohuoneeseen! Myös nuo lampaantaljat houkuttelee näin talvella vaikka tiedän, ettei niille oikeastaan tarvetta ole. Jos maton jälkeen rahaa jäisi, ostaisin kattausta varten kangasservettejä tai Riedelin laseja.

 16. Mirka says

  Ostaisin ihania Vallilan valmisverhoja. Kotini yhdessäkään huoneessa ei ole verhoja, joten ostaisin kaikkiin kolmeen eri kuosia – valinnavaraa kun löytyy niin paljon.

 17. Noora says

  Haluaisin lampaantaljoja. Laittaisin niitä kotona tuolien päälle sekä pulkkaan lasten pyllyjä lämmittämään, kun olemme mäkeä laskemassa (toivottavasti sitä lunta vaan tulisi).

 18. Laurs says

  Oi, ihana arvonta! Tuolla summalla ostaisin ainakin pari uutta vilttiä, lisäksi joko uudet pussilakanat tai sitten täydentäisin astiasarjojani.

  Iloista joulunaikaa!

 19. Laura says

  No, tuo juhlamatto olis kiva, samoin joku uusi valaisin kelpaisi ja miksei myös Iittalan astiat :)
  Peukut pystyyn ja ihanasti olet somistanut!

 20. SannaP says

  Tuoltahan löytyy vaikka mitä ihanaa! Ainakin joku ihana villahuopa sohvalle tulisi tarpeeseen, esimerkiksi tuo kuvissa näkyvä olisi makuuni :) En myöskään pistäisi pahakseni Iittalan Essence-punaviinilaseja ;)

 21. Anna says

  Oi, ihastuin tässä postauksissa esiintyneisiin joulupalloihin, talkoihin ja tuon kynttilän rusetti-yksityiskohtaan, mutta eniten olisin iloinen, jos saisin pellavaiset pussilakanat.

 22. MariaM says

  Juhla villamatto <3 sopisi loistavasti myös omaan olohuoneeseen, jossa vanha villamatto veteleekin jo viimeisiään ☺️

 23. Lilyyy says

  Kyllä suuntaisin valaisinosastolle. Uuteen asuntoon joku ihana kattovalaisin tai kirkasvalolamppu helpottamaan mieheni aamuja :) hän ei tosissaan ole aamuihminen!

 24. says

  Uuteen taloon muutto lähestyy, joten keksisin vaikka mitä sisustusjuttuja esim. uudet pellavalakanat olisi ihanat, mattojakin tarvittaisiin ja astioitakin olisi ihana uusia. Ei olisi ongelma tuhlata tuota summaa ;)

 25. Nonnuska says

  Voih, tämä voitto olisi minulle kuin lottovoitto! Minä kärsin joka ikinen päivä kertakaikkisen rumasta nojatuolistamme! Mutta näin kotihoidontuella rahavarat on kovin pienet ja monen sadan investointi uuteen nojatuoliin olisi ihan hullua. Kodin 1:n valikoimasta löytyy aivan ihana nojatuoli, joka täyttää minun esteettiset toiveeni ja mieheni mukavuus toiveet. Voi jösses! Nyt on varpaatkin ristissä!

 26. Jenni says

  Vaikea kysymys, koska Kodin1:n valikoima on todella hyvä! Mutta keittiöremontin jälkeen astiakaappia harvennettiin niin rajulla kädellä, että valitsisin kierrätettyjen astioiden tilalle Iittalan klassisia ja ajattomia Teema-lautasia. Sarjan lautaset sopivat mielestäni arkeen sekä juhlaan. Koristeluin saisin loihdittua Teema-lautasten ympärille kauniin joulu- tai vuodenvaihteen kattauksen.

 27. says

  Taitaisin valita korin, johon voisin asetella kuusen ensi viikonloppuna. Ostoskorissa on roikkunut myös pitkään yksi mustavalkoraidallinen tyynyliina, sekin lähtisi tilaukseen. Noita tähtiä kävin jo hankkimassa, yhden vauvan huoneeseen ja toisen olohuoneeseen.

 28. Julia says

  Iittalan astioita ja tuikkukippoja ostaisin mielelläni lisää jouluisiin kattauksiin, myös maljakkokokoelmani kaipaisi päivitystä.

 29. Janette says

  Haluaisin kunnon kahvinkeittimen. Pressopannulla tulee ihanaa kahvia, mutta esikoinen syntyy hetkenä minä hyvänsä, joten helppo ‘nappia painamalla hyvää kahvia’ -keitin tulisi enemmän kuin tarpeeseen.

 30. Diva says

  Meille tarvittaisiin valkoisia, syviä lautasia ja valitsisin ne jostain Arabian sarjasta: Kokoa, Teemaa, 24h. Vaikea päättää :) Samoin olisi tarvetta vähän isommille pullalautasille.

 31. Laura K says

  Hei! Toivoisin sellaisia tavaroita mitä voisi pitää esillä ympäri vuoden. Selkeä linjaista ja rauhallista tavaraa! Näin talviaikaan lampaantaljat kyllä kovasti houkuttelisivat! Tunnelmallista joulunaikaa sinulle!

 32. says

  Kauniita kuvia ja monia mielitekoja niiden seurauksena :) Mutta kotiuttaisin punaisen Moccamasterin! Hyvä aamukaffi ja hyvä päivä koko päivän :) Vanha vetelee viimosia eikä olla raaskittu uutta ostaa….

 33. Tiina H says

  Hei, tahtoisin toiset Annon pellavapussilakanat, yhdet löytyy jo, mutta valkoiset olisi kivat jo harmaiden rinnalle. Taikakranssi ja muutama poro-joulukoriste kruunaisivat joulutunnelman tälle vuodelle :)

 34. Jaja says

  Tykkään kovasti Annon sisustustekstiileistä, mm. Muutama ihana mattoehdokas on mielessä. Myös taloille ja verhojen uusinnalle olisi tarvetta..

 35. Heleen says

  Kaunis jouluinen sisustus kuvissa :)
  Villamatto on upea, sen voisin hankkia. Valaisimia pitäisi uusia, ja lampaantalja olisi ihana. :)
  Heleen

 36. Ellen Vinkvist says

  Ihanat lampaantaljat ja klassiset kynttilät ois kiva saada jouluksi! <3 myös tähti jouluvalo ikkunassa on tosi tyylikäs :)

 37. Kati says

  Ostin juuri asunnon, joten tarvitsisin vaikka ja mitä. :) Tilaisin ainakin uudet peitot ja tyynyt sekä maton, jos rahaa jäisi.

 38. tanjis says

  Uudet untuvapeitot tulisivat tarpeeseen,vanhoilla alkaa olla sulkasato!upee tuo kuusen kori,ne taitaa vaan olla loppuun myytyjä:(mahtaako tulla lisää myyntiin,onko sulla tietoa?)

 39. Mia says

  Kiva postaus ja kaikkea kaunista olet valinnut. Itse himoitsen tuota postauksen Juhla-mattoa. Olisi aivan täydellinen meidän mitäänsanomattomaan ruokailutilaan, väriensä ja kuvioinnin puolesta.

 40. Leena Lehtonen says

  Valoa pimeyteen. Pasila lattiavalaisinta olen käynyt ihastelemassa. Yksinkertaisuudessaan toimiva ja helppo siirtää tarpeen mukaan. Mahtaakohan Pukki tietää…..

 41. MarianneK says

  Arabian Lumi-astiastoa ja kaksi lampaantaljaa, toinen vaunuihin ja toinen kehtoon. Meilläkin pieni tyttö tulossa tuota pikaa. ?

 42. Senni says

  Oooh, ihastuin kankaisiin lautasliinoihin ja päätin että pakko saada kotiinkin ! Paljon lämminhenkisemmät kuin paperiset. Lisäksi Iittalan Artik-aterimet näyttävät todella hyviltä.

 43. Lotta N says

  Toivon Anno Saana villamattoa vielä “matottomaan” ekaan kämppääni! Lampaantaljoja toivoisin melkein joka nurkkaan kuten myös lyhtyjä joten Anno Loimu löytää myös tiensä minun toivelistalle :)

 44. Tiqqqu says

  Annon pellavaiset vuodevaatteet ja lampaantaljat, sekä tuo sinunkin kuvissa näkyvä villamatto olisi erittäinkin tervetulleita tähän talouteen. Ja oikeastaan ihan kaikki Annon (varsinkin mustavalkoiset ja graafiset) tuotteet..ne on niin kauniita ja laadukkaitakin, vaikkei hinta taivaissa olekaan. :)

 45. Marella says

  Nyt kyllä upposi ja ihan täydeltä laidalta – kiikuttaisin kotiini ilomielin minkä tahansa näistä valitsemistasi tuotteista. Ehkä tänä vuonna meillä voisi olla ensi kerran joulukuusi juurikin tuollaisen pienen kuusen muodossa.

 46. maikki halonen says

  Ihana Annon Juhla-matto on ykköstoive! Sen avulla saan marokkolaistakin tunnelmaa ilman kaakeleita ? kiitos upeasta idea-blogista! ❤

 47. says

  Yki Nummen Ruutu-valaisimet (Innolux) kävisin heti ostamassa. Valaistus on erittäin tärkeä osa kotia ja kodin tuntua, ja tällä hetkellä taloon jätetyt lamput ja keltainen valo sattuvat silmiin.

 48. Han says

  Ekaksi, blogisi on ihanaa vaihtelua kauheaan massavirtaan. Se ilahduttaa minua aina kun eksyn etsimään sisustusideoita! Toiseksi, arvontaan. Ostaisin uuden lampun. Jonkun hienon ja ehkä vähän arvokkaamman. Sain juuri uuden kodin. Se on pieni, mutta niin minua! Se lamppu toisi kyllä sinne kivan väläyksen:)

 49. Eveliina says

  Annon Pandora -villamatto on ollut toivelistallani jo pitkään! Mutta kieltämättä esittelemäsi Juhla -villamatto on myös upea, ja raikas kuvionniltaan.

 50. says

  Olen aina tykännyt Kodin1:sen tuotteista, joten oli vaikea valita vain yhtä :). Graafiselle Annon Punos-huovalle olisi kuitenkin todellinen tarve, sillä meillä ei ole tällä hetkellä sohvalla minkäänlaista torkkupeittoa, ja sekös tällaista vilukissaa harmittaa :).

 51. Katja says

  Joku mustavalkoinen iso matto olisi kiva, vaikka sama kuin kuvissa yllä…mutta tarvisin oikeasti valkoisen työ/kirjoituspöydän leveys 100cm, sellainen kapea ja simppeli, ei mitään tietokonehärpäkkeitä, vedettäviä näppäinjuttuja tai muuta vaan ihan kirjoitus- ja lukemistarkoitukseen.

 52. says

  Toivon joulupukilta olohuoneeseen villamattoa jalkojen alle, lampaantaljan esikoisemme pulkkaa varten, sekä ihastuttavaa Saana-torkkupeittoa lämmittämään mieltä ja kehoa paukku pakkasilla. :)

 53. Olga says

  ANNO Villamatto (tavallinen, ei juhla versio) on mun suosikkini. Kauan aikaa jo olen haaveilemassa sitä hienosta matosta ja jos arpa onni osuu kohdalleni, niin ensinnäkin tilaan mun lempi maton ?

 54. Marita Pohjola says

  Ihana villamatto löytäisi paikan ruokailutilasta. Valkoiset pellava servetit kruunaidivat joulukattauksen.

 55. Mari Heikkurinen says

  Aivan ihania kaikki! Tuo Anno Juhla villamatto olisi tähän hetkeen paras! Uusi koti on vielä vailla toista mattoa.. Ei pöllömpi tuo villamatto talvea ajatellen. Myös lampaantalja olisi mahtava.

 56. Alice says

  Villamatto on kyllä aivan hurmaava! Juuri se toisi joulujuhlan tuntua. Meillä on perinteenä jouluaattona istua matolla ja arvuutella mitä paketeissa onkaan. Lisäksi olen ihastunut pieniin joulu- ja huonekuusiin tänä vuonna. Aion laittaa niitä melkein joka huoneeseen, joten tarvitsen uusia joulukoristeita. Ja tuo susityyny olisi kyllä niin hieno meidän “eläintarhaan”.

 57. Reetta says

  Nuo lampaantaljat on aivan ihania! Ei ole vielä tullut hankittua, mutta toivelistalla kyllä on. Myös tuo kuvissasi näkyvä anno-matto miellyttää silmää :)

 58. Sanna P says

  Uuden kattolampun tarvitsisin, kuin myös verhot olohuoneeseen, eikä uusi sohvakaan olisi pahitteeksi, vanha osoittaa jo kulumisen merkkejä.

 59. Marianne says

  Noita trendikkäitä mustavalkoisia Anno-mattoja olen jo jonkin aikaa Kodin Ykkösen nettisivuilla käynyt aina välillä kuolaamassa. En edes tiedä saako niitä muualta ostettua, joten sellainen lähtisi iso olohuoneeseen lahjakortilla.

 60. Sanni says

  Toi huopa ois aivan ihana! Siihen kääriytyneenä ois kiva istua takkatulen ääressä. Myös noi lautasliinat on kivat..

 61. Henna K. says

  Olipas tässä postauksessa monta juttua, mitkä voisivat löytää meiltä kodin. Tuo Juhla-matto on kyllä ihastuttava, myös lampaantaljat ja nuo Luonto-koristeet jäivät erityisesti mieleeni. ?

 62. Tuula says

  Näin hoitovapaalla ollessa on kukkaron nyörit aika tiukalla… Olisipa ihanaa, jos arpaonni suosisi ja saisi hankkia jotain ihanaa kotiin :) Moni Annon tuote miellyttää silmää.

 63. Jjenskuu says

  Aatos-matto ois mm. aikas kiva, kun pääsen vihdoin lähes viiden vuoden yhdessäolon jälkeen muuttamaan yhteen rakastamani miehen luo ja sinne tarttee ainakin mattoja monenmoista :)

 64. Tiia says

  Mulla on jotenkin mennyt ohi, että Kodin Ykkösessä on itseasiassa tosi kivoja juttuja, huomasin nyt kun kävin tämän sun jutun perusteella katsomassa. Tällä hetkellä käyttöä olisi uudelle sohvalle, esimerkiksi Furninovan London näyttää tosi hyvältä :)

 65. Tipsu says

  Oijoi kuinka ihania juttuja esillä blogissa. Löysin monta uutta ideäa toteutettavaksi. Kiitos! Joulupukillta toivoisin kuitenkin valkoisia pellavapussilakanoita.

 66. Minna Harju says

  Anno-sarjasta löytyy vaikka ja mitä ihanaa kodin sisutukseen..kiitos kiinnostavasta postauksesta. Ihanaa joulua !

 67. Emmmau says

  Olen metsästänyt täydellistä keittiönpöytää jo tovin, ja täältähän sellainen löytyisi! Lisäksi pari jouluista kynttilää tuomaan tunnelmaa. :)

 68. says

  Olen etsinyt makuuhuoneeseemme jo pidemmän aikaa mattoa. Tuntuu ettei mikään “istu”. Kirjoituksesi Anno Juhla villamatto voisi olla erittäin varteenotettava vaihtoehto ja käyttökohde voittosummalle. Ihastuin !

 69. Laura says

  Olen usean talven ajan haaveillut lampaantaljasta lämmittämässä varpaiden alla kun aamulla nousee sängystä ja jalat koskettaa viileää lattiaa :)

 70. Minttu-Susanna says

  Lampaantaljat, pellavalakanat, Arabian ja Iittalan tuotteet – niistä löytyy jo monta suosikkia ja lahjatoivetta. :)

 71. Maikki says

  Kodin1 on minun yks ehdoton suosikki kauppa. Nytkin piti hyödyntää -40% alennus ja tänään saan hakea meille uuden valaisimen postista ? mutta paljon on vielä haaveita toteuttamatta. Monet Annon tuotteet on mieleisiä ja haaveissa. Erityisesti uusia mattoja kaipaa koti. Lahjakortin käyttäisinkin olohuoneeseen uuteen mattoon!

 72. sanna says

  Kiva arvonta! Tuota Annon Juhla villamattoa en ollut ennen nähnyt. Se on tosi kaunis. Tykkään myös Annon pellavalakanoista, joissa mielestäni hinta-laatu suhde on enemmän kuin kohdallaan. Tarvetta olisi pellavaisille serveteille, joten ne ovat siis toivelistalla.

 73. lotta says

  Uusia valkoisia astioita ja joku ihanista villamatoista olisi ykköstoiveena :) paljon löytäisin muutakin ihanaa, mutta nämä nyt tärkeimmät.

 74. TainaK says

  Ehdottomasti jonkun ihanan villamaton! Muutamme tammikuussa ja nyt hommaamme sen maton sohvan eteen, jota on haaveiltu jo pitkään :)

 75. Pauliina says

  Toivoisin joululahjaksi yleiskonetta helpottamaan tämän talouden leipureiden elämää :-) Niitä saa myös Kodin1:sestä!

 76. Julia says

  Voi apua, mitä EN toivoisi lahjaksi Kodin1 verkkokaupasta?? :) Päällimmäisenä mielessä ehkä olisi lampaantalja, lyhty sekä pöytäkynttilä. :)

 77. VIIRU.P says

  Pellavalakanat ja myös vanhemmilleni pellava lakanat…olis ylellisyyttä…jospa uuden vuoden kunniaksi arpa onni potkis. Muuten…Hyvää joulua!! :)

 78. Ystävällinen hei says

  Uusi villamatto olisi ihana olkkariin! Vanhan maton lahjoitin veljelleni ja olohuone on ollut jo kuukausia matoton.

 79. Annikamaaria says

  Hyvä, kun muistutit kilpailusta, vielä onneksi ehtii osallistumaan. :)
  Ensimmäisenä itselle tulee kodin1:stä mieleen Jalpaikka-matto ja sen kyllä ostaisin varmasti jos arpaonni suosisi. Myös valaisimet houkuttelee. Ehkä keittiöön löytyisikin joku uusi ihastus.
  Rauhallista joulun odotusta!

 80. Sonja Lång says

  Lampaantalja, menisi kylläkin esikoistyttelin rattaisiin lämmittämään, ei sisustukseen.
  Uudet matot ja sisustustyynyt kelpais myös.

 81. Kaisa says

  Kotia kaipaisi seiniensä sisään jotain pehmeää, joten lahjakortilla hankittaisiin petivaatteita ja pehmoisia torkkupeittoja!

 82. Riiti says

  Uusi matto olohuoneeseen ja lastenhuoneeseen olisi tervetullut, myös perheen pienimmäinen tarvitsisi ensimmäisen tyynynsä :)

 83. Iira says

  Tulevaa opiskelijakämppääni koristamaan haluaisin ehdottomasti Annon Pandora-villamaton. Sujuisi opiskelukin kuin tanssi sen päällä ahkeroidessa!

 84. Jutta says

  Meidän kotiin ottaisin tuon Anno Juhla villamaton tai pari kappaletta noita sinun valkoisia tuoleja! Niitä olen käynyt Kodin Ykkösessä jo useamman kerran koeistumassa :)

 85. Nooora says

  Ostaisin uuden sohvan, koska olen juuri tammikuussa muuttamassa Suomeen ja en tuo vanhaa sohvaa mukanani niin uudelle olisi kova tarve! Baldwin ja Cosy nimiset harmaat sohvat voisivat sopia olohuoneeseen :)

 86. Hanna says

  Untuvatuotteet olisivat upeita tulevia talvi-ilmoja ajatellen.

  Kiitos Laura kivasta blogista ja kaikkea hyvää odotukseesi!

 87. jasminella82 says

  Oi miten ihana tuo pieni kuusi mustassa korissa onkaan!!! Sopisi niin hyvin meidän keittiöön :) Osallistun ilolla arvontaan sekä toivotan Sinulle hyvää joulua, enää kaksi yötä :)

 88. Kirsi V says

  Lampaantaljat ovat jo jonkin aikaa poltelleet kovasti mielessä, joten todennäköisesti sellainen tulisi lahjakortilla hankittua. Toinen vaihtoehto olisi Candeon kirkasvalovalaisin, ripustettava kirkasvalovalaisin, jota voi käyttää myös normaalina valaisimena.

 89. Sindu says

  Astioita ainakin! Iiittalaa erimuodoissa on kerääntynyt ennestäänkin meidän kaappeihin,samalla teemalla jatkaisin. Uusi viltti sohvankulmalle olisi myös aika tarpeellinen ostos :)

 90. Mari J. says

  Ihastuin tuohon Annon juhlamattoon!! Se taitaisi viedä voiton, onpa kiva kilpailu, kunpa arpaonni suosisi. <3 Myös valkoista Teemaa ja Essence laseja tarvittaisiin lisää…

 91. Maiju R says

  Ilahduttaisin lahjakortilla kuukausi sitten kotoa pois muuttanutta tytärtä. Pieni yksiö kaipaisi kaunista mattoa ja pellavalakanat toisivat arkeen ripauksen ylellisyyttä. On ollut ihana huomata miten vuosia rakkaudella kerätyt astiat ja kodin tarvikkeet ilahduttavat ensimmäisestä omasta kodista nauttivaa opiskelijatyttöä. Tunnelmallista joulun aikaa! T. Maiju R

 92. Marianne says

  Vähän tylsän mielikuvitukseton vastaukseni on Iittalan Kivi-tuikut, niitä voisin kirkkaina kotiuttaa meille muutaman. Ja uusi matto olisi kyllä myös tervetullut :)

 93. Viivi Suomalainen says

  Olen jo pitkään toivonut paperitähteä keittiön ikkunaan. Tuo Annon malli on ihanan yksinkertainen.

  • Laura says

   Samaa mieltä, Annon tähdessä parasta on yksinkertaisuus, sillä mielestäni paperitähti ei enää pitsimäistä pintaa kaipaa. Harmi, ettei Annoa enää Kodin Ykkösen lopettamisen myötä ole, vaikka nyt huhutaankin sen tulosta takaisin. :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *