Joulusisustus Kodin Ykkösestä ja arvonta

Yhteistyössä Kodin Ykkönen

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Mistä syntyy joulu kotiin? Totta kai omasta fiiliksestä ja näin aikuisena ennen kaikkea rauhasta – ja ruoasta. Mutta on sisustuksellakin valtava vaikutus tunnelmaan pääsemisessä. Mitä olisi tämäkään hetki ilman kuusta, taljoja, lyhtyjä?

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Tämä jouluiseen sisustamiseen liittyvä yhteistyö Kodin Ykkösen kanssa taisi olla melkoisen mieluinen, sillä innostun joulun laittamisesta ihan tosissani. Samalla meinasi käydä vanhanaikaiset, eli teki mieli pitää kaikki kuvauslainat. Vinkkinä jo tässä vaiheessa: maratonpostauksen lopusta löytyy teille tosi kiva arvonta.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Kannatan sitä, että myös sesonkisisustamisessa on omalle tyylilleen uskollinen. Perinteiset joulunpunaiset pukit ovat herttaisia, mutta jos niitä ei koe omakseen, voi joulumaailman rakentaa myös lumenvalkoisen ympärille. Valkoinen Anno-lampaantalja toimii lämmittimenä ja pehmusteena tuoleilla. Ruokapöytä saa Anno Pellava -pöytäliinasta juhlavamman, mutta kuitenkin rennon ilmeen. Christmas-koristeköynnös on hauska yksityiskohta melkein minne vain ripustettuna.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Anno Juhla -villamatto vei täysin sydämeni, enkä olisi malttanut luopua siitä ollenkaan. Valkoiseen yhdistän mielelläni ryhdikästä mustaa, jota löytyy myös tyylikkään virtaviivaisesta Anno Loimu -lyhdystä. Sisällä hehkuu kotimainen klassikko, Havi-pöytäkynttilä. Lyhdyn sisälle sopii yhtä lailla loistamaan esimerkiksi Airam-valosarja.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Joulun koristeluun kuuluu tietysti myös kuusenkoristeet, jossa – jälleen kerran – ihastuin valkoisiin ja ajattomiin. Pyöreiden Anno-paperipallojen lisäksi samaa kevyttä ilmettä on Anno-paperikelloissa. Kaveriksi sopii Anno-posliinitähti.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Paras kuusenkoristelu syntyy mielestäni kerroksellisuudesta. Vanhoista perinnekoristeista, jotka parhaimmillaan muistuttavat omasta lapsuudesta, maustettuna muutamalla sesongin uutuudella. Modernin säväyksen tämänvuotiseen kuuseen tuovat Anno Timantti -joulupallot ja Anno Luonto -paperipallot.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Omiin jokajouluisiin suosikkeihin kuuluvat lisäksi valkoinen amaryllis ja havut. Tämä korkeampi kuusi on muualta, mutta sekä joulukukkia että pieniä pöytäkuusia löytyy Kodin1-tavarataloista. Kodin kuusi sai mustasta Anno-korista, josta en suostunutkaan luopumaan, vaan lunastin sen meille kuvauslainoista. Eläimellistä menoa joulusisustukseen tuovat Anno Hukka -tyyny sekä Anno Talja -tyyny.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Myös joulusisustuksen kattausta lähdin rakentamaan skandinaavisen, raikkaan mutta kodikkaan tunnelman ympärille. Pikkujouluaikaan suosin vaivattomia Anno Polku -paperiserviettejä, mutta itse joulun pyhinä katan ehdottomasti kankaiset.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Anno-kangaslautasliinoissa on kaunis helmenharmaa sävy ja kiva kattausvinkki on käyttää Orthex-piparimuotteja lautasliinarenkaina. Myöskään Paletti-lahjanarua ei kannata unohtaa osana kattausta: siitä voi solmia lautasliinarenkaat tai rusetit viininlasien jalkoihin.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Joulupöydästämme löytyy monia Iittalan design-klassikoita: Harri Koskisen suunnittelema Lantern-kynttilälyhty sekä pienemmät Kivi-kynttilälyhty ja Aalto-kynttilälyhty. Pöydän keskipiste, valkoinen amaryllis, viihtyy Anno Valo -hurrikaanissa – kirkasta lasia sekin, siihen en kyllästy koskaan.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Pieni, mutta merkityksellinen yksityiskohta on polttaa kynttilälyhdyissä Havin kirkkaita tuikkuja perinteisten metallireunaisten sijaan, niin lopputulos on viimeistellympi. Myös AmandaB-pöytäkynttilään ihastuin sen yksityiskohdan takia. Koskaan ei pidä aliarvioida sitä, mikä vaikutus yhdellä rusetilla on naisen jouluun.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Pitkäaikaiset suosikkisarjani Arabian 24h-astiat, sopivat mainiosti myös joulupöytään. Lisäsin juhlavuutta kattamalla kulhoihin matalat Anno Kuura -lasit ja niihin lahjanarulla viimeistellyt Anno Luonto -paperipallot. Viinilaseina joulupöydässämme on Iittala Essence -sarja ja aterimina Iittala Artik.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Myöskään lahjapaketteja ei sovi unohtaa osana joulun sisustusta, sillä ei ole ollenkaan sama, millaiset paketit kuusen alustaa koristavat. Löysin Kodin1-tavaratalosta just eikä melkein näköisiäni lahjapapereita, jotka käyvät paitsi jouluna myös vuoden ympäri. Sekä mustavalkoraidallinen että hopea ja valkoinen rulla ovat Paletti-lahjapapereita.

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Taljan ohella pehmeyttä illallishetkeen tuo Anno Saana -villahuopa ja ikkunan ison Anno Paperitähden moni varmaan muistaakin meiltä entuudestaan. Osa suosikeista näyttää muuten jo loppuneen verkkokaupasta, mutta Joulutorilla ja meidän sisustusbloggaajien omalla osastolla on paljon lisää jouluista kivaa. Verkkokauppatilaukset ehtivät jouluksi viimeistään sunnuntaina 20.12. tilattuna. Myöskään ei kannata unohtaa Kodin1-tavaratalojen laajaa tarjontaa (valikoimat vaihtelevat osittain tavarataloittain).

Homevialaura, Kodin1.com, Kodin Ykkönen, joulusisustus, joulukoristelu, joulukattaus

Ja nyt on aika ilahduttaa teitä! Kerro kommentoimalla tätä postausta, mitä sinä haluaisit lahjaksi Kodin1.com-verkkokaupasta ja voit voittaa 200 euron lahjakortin sisustusostoksille verkkokauppaan. Osallistumisaikaa on tiistaihin 22.12. klo 23.59 asti ja joulupukin roolissa lahjon voittajaa vielä ennen aattoa. Paljon onnea matkaan!

Comments

 1. Tuon Annon maton! Suunittelin mustavalkoisen sisustuksen kaveriksi aiemminn IKEA:n Stockholm-mattoa mutta tuo yksilö vei kyllä nyt ykköspaikan kuvioinnillaan ja ajankohtaan sopivammalla ilmeellään! :)

 2. Perheen kasvaessa pitäisi kasvattaa astiastoa, ja itseäni hemmottelisin huovalla, jonka alle käpertyä lämpimään.

 3. Niin ihania kaikki nuo mitä postauksessa esittelet! Voisin ottaa helposti kaikki omaan kotiini – niin hyvä sisustusmaku näyttäisi sulla olevan… ;) Kodin1:stä löytyy kyllä aina kaikkea kivaa sisustustavaraa. Nyt haaveissa ois erityisesti joku villahuopa, esimerkiksi tuo tämän postauksen kuvissa vilahtava. Ja sitten toki uusia joulukuusenkoristeita voisin hamstrata (valkoisia ja hopeisia). :)

 4. Nuo Annon tuotteet on kyllä niin kivoja!!! Joululahjaksi toivoisin Marimekon Siirtolapuutarha-astioita ja hierontaistuimen.

 5. Anno juhla villamatto sopisi täydellisesti meille ja iittala asioita toivon vielä täydelliseen kattaukseen :-)

 6. Vielä yksi ihanan upottava lanpaantalja sopisi tänne jouluksi… Ja kiitos kun vinkkasit noista Annon kankaisista lautasliinoista! Sellaiset pitää kotiuttaa mitä pikimmin!

 7. Lahjaksi haluaisin astioita, teemaa, taikaa ja kastehelmeä.
  Aivan ihania kuvia olit ottanut ja nähnyt vaivaa postauksessa!

 8. Iittalan teema astiastoni kaipaisi lisää valkoisia leipälautasia, ruokalautasia ja kahvikuppeja! :) muutossa kun meni harmillisesti edeltäjät rikki :(

 9. Ihanan puhtoinen joulusisustus! Oma koti on täynnä punaista ja kultaa, ja tänä vuonna se jotenkin ei tunnu lainkaan niin ihastuttavalta joulusävultä. Ulkona on niin pimeää ja synkkää että pitäisi kodin tummat ja raskaay värit siivota kokonaan pois.

  Kosin1:stä hankkisin itselleni uudet, pehmoiset pyyhkeet ja uudet sisustustyynyt sohvalle.

 10. Siis vaihtoehtoja on tuhansittain! Muutetaan helmikuussa ja asunnon koko tuplaantuu, joten jostain pitää löytää rahaa myös sisustamiseen. Ensimmäisenä ostaisin matot kaikkiin huoneisiin, sillä meillä on vain olohuoneeseen ja keittiöön matot, ja nyt tarve olisi 3 lisämattoon….

 11. Kenwoodin tehosekoitin on ollut toiveissa jo pitkään. Samoin kämppäni matot kaipaisivat päivitystä. :) Ihanaa joulun aikaa!

 12. Voi valinnanvaikeus! Torkkuhuopa tulisi tarpeeseen, vilkkaissa kun olen. Tosin yksi lampaantalja lisää olisi tervetullut. Tai lamppu lastenhuoneeseen. En osaa valita, mutta lahjakortilla keksisin kyllä käyttöä. ❤️

 13. Kodin1:sen mattovalikoimasta löytyy useampikin ihana vaihtoehto, joista joku lähtisi arpaonnen kohdalle sattuessa ehdottomasti tilaukseen. :)

 14. Olen muuttamassa joulun jälkeen ensimmäiseen “omaan” kotiin ja rahat menevät pakollisiin hankintoihin, joten lahjakortilla hankkisin jotain ihanaa, kuten pellavalakanat ja taljan tuomaan lämpöä ja pehmeyttä pieneen yksiöön :)

 15. Tuo matto on niin ihana ja sopisi täydellisesti meidän olohuoneeseen! Myös nuo lampaantaljat houkuttelee näin talvella vaikka tiedän, ettei niille oikeastaan tarvetta ole. Jos maton jälkeen rahaa jäisi, ostaisin kattausta varten kangasservettejä tai Riedelin laseja.

 16. Ostaisin ihania Vallilan valmisverhoja. Kotini yhdessäkään huoneessa ei ole verhoja, joten ostaisin kaikkiin kolmeen eri kuosia – valinnavaraa kun löytyy niin paljon.

 17. Haluaisin lampaantaljoja. Laittaisin niitä kotona tuolien päälle sekä pulkkaan lasten pyllyjä lämmittämään, kun olemme mäkeä laskemassa (toivottavasti sitä lunta vaan tulisi).

 18. Oi, ihana arvonta! Tuolla summalla ostaisin ainakin pari uutta vilttiä, lisäksi joko uudet pussilakanat tai sitten täydentäisin astiasarjojani.

  Iloista joulunaikaa!

 19. No, tuo juhlamatto olis kiva, samoin joku uusi valaisin kelpaisi ja miksei myös Iittalan astiat :)
  Peukut pystyyn ja ihanasti olet somistanut!

 20. Tuoltahan löytyy vaikka mitä ihanaa! Ainakin joku ihana villahuopa sohvalle tulisi tarpeeseen, esimerkiksi tuo kuvissa näkyvä olisi makuuni :) En myöskään pistäisi pahakseni Iittalan Essence-punaviinilaseja ;)

 21. Oi, ihastuin tässä postauksissa esiintyneisiin joulupalloihin, talkoihin ja tuon kynttilän rusetti-yksityiskohtaan, mutta eniten olisin iloinen, jos saisin pellavaiset pussilakanat.

 22. Juhla villamatto <3 sopisi loistavasti myös omaan olohuoneeseen, jossa vanha villamatto veteleekin jo viimeisiään ☺️

 23. Kyllä suuntaisin valaisinosastolle. Uuteen asuntoon joku ihana kattovalaisin tai kirkasvalolamppu helpottamaan mieheni aamuja :) hän ei tosissaan ole aamuihminen!

 24. Uuteen taloon muutto lähestyy, joten keksisin vaikka mitä sisustusjuttuja esim. uudet pellavalakanat olisi ihanat, mattojakin tarvittaisiin ja astioitakin olisi ihana uusia. Ei olisi ongelma tuhlata tuota summaa ;)

 25. Voih, tämä voitto olisi minulle kuin lottovoitto! Minä kärsin joka ikinen päivä kertakaikkisen rumasta nojatuolistamme! Mutta näin kotihoidontuella rahavarat on kovin pienet ja monen sadan investointi uuteen nojatuoliin olisi ihan hullua. Kodin 1:n valikoimasta löytyy aivan ihana nojatuoli, joka täyttää minun esteettiset toiveeni ja mieheni mukavuus toiveet. Voi jösses! Nyt on varpaatkin ristissä!

 26. Vaikea kysymys, koska Kodin1:n valikoima on todella hyvä! Mutta keittiöremontin jälkeen astiakaappia harvennettiin niin rajulla kädellä, että valitsisin kierrätettyjen astioiden tilalle Iittalan klassisia ja ajattomia Teema-lautasia. Sarjan lautaset sopivat mielestäni arkeen sekä juhlaan. Koristeluin saisin loihdittua Teema-lautasten ympärille kauniin joulu- tai vuodenvaihteen kattauksen.

 27. Taitaisin valita korin, johon voisin asetella kuusen ensi viikonloppuna. Ostoskorissa on roikkunut myös pitkään yksi mustavalkoraidallinen tyynyliina, sekin lähtisi tilaukseen. Noita tähtiä kävin jo hankkimassa, yhden vauvan huoneeseen ja toisen olohuoneeseen.

 28. Iittalan astioita ja tuikkukippoja ostaisin mielelläni lisää jouluisiin kattauksiin, myös maljakkokokoelmani kaipaisi päivitystä.

 29. Haluaisin kunnon kahvinkeittimen. Pressopannulla tulee ihanaa kahvia, mutta esikoinen syntyy hetkenä minä hyvänsä, joten helppo ‘nappia painamalla hyvää kahvia’ -keitin tulisi enemmän kuin tarpeeseen.

 30. Meille tarvittaisiin valkoisia, syviä lautasia ja valitsisin ne jostain Arabian sarjasta: Kokoa, Teemaa, 24h. Vaikea päättää :) Samoin olisi tarvetta vähän isommille pullalautasille.

 31. Hei! Toivoisin sellaisia tavaroita mitä voisi pitää esillä ympäri vuoden. Selkeä linjaista ja rauhallista tavaraa! Näin talviaikaan lampaantaljat kyllä kovasti houkuttelisivat! Tunnelmallista joulunaikaa sinulle!

 32. Kauniita kuvia ja monia mielitekoja niiden seurauksena :) Mutta kotiuttaisin punaisen Moccamasterin! Hyvä aamukaffi ja hyvä päivä koko päivän :) Vanha vetelee viimosia eikä olla raaskittu uutta ostaa….

 33. Hei, tahtoisin toiset Annon pellavapussilakanat, yhdet löytyy jo, mutta valkoiset olisi kivat jo harmaiden rinnalle. Taikakranssi ja muutama poro-joulukoriste kruunaisivat joulutunnelman tälle vuodelle :)

 34. Tykkään kovasti Annon sisustustekstiileistä, mm. Muutama ihana mattoehdokas on mielessä. Myös taloille ja verhojen uusinnalle olisi tarvetta..

 35. Kaunis jouluinen sisustus kuvissa :)
  Villamatto on upea, sen voisin hankkia. Valaisimia pitäisi uusia, ja lampaantalja olisi ihana. :)
  Heleen

 36. Ihanat lampaantaljat ja klassiset kynttilät ois kiva saada jouluksi! <3 myös tähti jouluvalo ikkunassa on tosi tyylikäs :)

 37. Ostin juuri asunnon, joten tarvitsisin vaikka ja mitä. :) Tilaisin ainakin uudet peitot ja tyynyt sekä maton, jos rahaa jäisi.

 38. Uudet untuvapeitot tulisivat tarpeeseen,vanhoilla alkaa olla sulkasato!upee tuo kuusen kori,ne taitaa vaan olla loppuun myytyjä:(mahtaako tulla lisää myyntiin,onko sulla tietoa?)

 39. Kiva postaus ja kaikkea kaunista olet valinnut. Itse himoitsen tuota postauksen Juhla-mattoa. Olisi aivan täydellinen meidän mitäänsanomattomaan ruokailutilaan, väriensä ja kuvioinnin puolesta.

 40. Valoa pimeyteen. Pasila lattiavalaisinta olen käynyt ihastelemassa. Yksinkertaisuudessaan toimiva ja helppo siirtää tarpeen mukaan. Mahtaakohan Pukki tietää…..

 41. Arabian Lumi-astiastoa ja kaksi lampaantaljaa, toinen vaunuihin ja toinen kehtoon. Meilläkin pieni tyttö tulossa tuota pikaa. ?

 42. Oooh, ihastuin kankaisiin lautasliinoihin ja päätin että pakko saada kotiinkin ! Paljon lämminhenkisemmät kuin paperiset. Lisäksi Iittalan Artik-aterimet näyttävät todella hyviltä.

 43. Toivon Anno Saana villamattoa vielä “matottomaan” ekaan kämppääni! Lampaantaljoja toivoisin melkein joka nurkkaan kuten myös lyhtyjä joten Anno Loimu löytää myös tiensä minun toivelistalle :)

 44. Annon pellavaiset vuodevaatteet ja lampaantaljat, sekä tuo sinunkin kuvissa näkyvä villamatto olisi erittäinkin tervetulleita tähän talouteen. Ja oikeastaan ihan kaikki Annon (varsinkin mustavalkoiset ja graafiset) tuotteet..ne on niin kauniita ja laadukkaitakin, vaikkei hinta taivaissa olekaan. :)

 45. Nyt kyllä upposi ja ihan täydeltä laidalta – kiikuttaisin kotiini ilomielin minkä tahansa näistä valitsemistasi tuotteista. Ehkä tänä vuonna meillä voisi olla ensi kerran joulukuusi juurikin tuollaisen pienen kuusen muodossa.

 46. Ihana Annon Juhla-matto on ykköstoive! Sen avulla saan marokkolaistakin tunnelmaa ilman kaakeleita ? kiitos upeasta idea-blogista! ❤

 47. Yki Nummen Ruutu-valaisimet (Innolux) kävisin heti ostamassa. Valaistus on erittäin tärkeä osa kotia ja kodin tuntua, ja tällä hetkellä taloon jätetyt lamput ja keltainen valo sattuvat silmiin.

 48. Ekaksi, blogisi on ihanaa vaihtelua kauheaan massavirtaan. Se ilahduttaa minua aina kun eksyn etsimään sisustusideoita! Toiseksi, arvontaan. Ostaisin uuden lampun. Jonkun hienon ja ehkä vähän arvokkaamman. Sain juuri uuden kodin. Se on pieni, mutta niin minua! Se lamppu toisi kyllä sinne kivan väläyksen:)

 49. Annon Pandora -villamatto on ollut toivelistallani jo pitkään! Mutta kieltämättä esittelemäsi Juhla -villamatto on myös upea, ja raikas kuvionniltaan.

 50. Olen aina tykännyt Kodin1:sen tuotteista, joten oli vaikea valita vain yhtä :). Graafiselle Annon Punos-huovalle olisi kuitenkin todellinen tarve, sillä meillä ei ole tällä hetkellä sohvalla minkäänlaista torkkupeittoa, ja sekös tällaista vilukissaa harmittaa :).

 51. Joku mustavalkoinen iso matto olisi kiva, vaikka sama kuin kuvissa yllä…mutta tarvisin oikeasti valkoisen työ/kirjoituspöydän leveys 100cm, sellainen kapea ja simppeli, ei mitään tietokonehärpäkkeitä, vedettäviä näppäinjuttuja tai muuta vaan ihan kirjoitus- ja lukemistarkoitukseen.

 52. Toivon joulupukilta olohuoneeseen villamattoa jalkojen alle, lampaantaljan esikoisemme pulkkaa varten, sekä ihastuttavaa Saana-torkkupeittoa lämmittämään mieltä ja kehoa paukku pakkasilla. :)

 53. ANNO Villamatto (tavallinen, ei juhla versio) on mun suosikkini. Kauan aikaa jo olen haaveilemassa sitä hienosta matosta ja jos arpa onni osuu kohdalleni, niin ensinnäkin tilaan mun lempi maton ?

 54. Ihana villamatto löytäisi paikan ruokailutilasta. Valkoiset pellava servetit kruunaidivat joulukattauksen.

 55. Aivan ihania kaikki! Tuo Anno Juhla villamatto olisi tähän hetkeen paras! Uusi koti on vielä vailla toista mattoa.. Ei pöllömpi tuo villamatto talvea ajatellen. Myös lampaantalja olisi mahtava.

 56. Villamatto on kyllä aivan hurmaava! Juuri se toisi joulujuhlan tuntua. Meillä on perinteenä jouluaattona istua matolla ja arvuutella mitä paketeissa onkaan. Lisäksi olen ihastunut pieniin joulu- ja huonekuusiin tänä vuonna. Aion laittaa niitä melkein joka huoneeseen, joten tarvitsen uusia joulukoristeita. Ja tuo susityyny olisi kyllä niin hieno meidän “eläintarhaan”.

 57. Nuo lampaantaljat on aivan ihania! Ei ole vielä tullut hankittua, mutta toivelistalla kyllä on. Myös tuo kuvissasi näkyvä anno-matto miellyttää silmää :)

 58. Uuden kattolampun tarvitsisin, kuin myös verhot olohuoneeseen, eikä uusi sohvakaan olisi pahitteeksi, vanha osoittaa jo kulumisen merkkejä.

 59. Noita trendikkäitä mustavalkoisia Anno-mattoja olen jo jonkin aikaa Kodin Ykkösen nettisivuilla käynyt aina välillä kuolaamassa. En edes tiedä saako niitä muualta ostettua, joten sellainen lähtisi iso olohuoneeseen lahjakortilla.

 60. Toi huopa ois aivan ihana! Siihen kääriytyneenä ois kiva istua takkatulen ääressä. Myös noi lautasliinat on kivat..

 61. Olipas tässä postauksessa monta juttua, mitkä voisivat löytää meiltä kodin. Tuo Juhla-matto on kyllä ihastuttava, myös lampaantaljat ja nuo Luonto-koristeet jäivät erityisesti mieleeni. ?

 62. Näin hoitovapaalla ollessa on kukkaron nyörit aika tiukalla… Olisipa ihanaa, jos arpaonni suosisi ja saisi hankkia jotain ihanaa kotiin :) Moni Annon tuote miellyttää silmää.

 63. Aatos-matto ois mm. aikas kiva, kun pääsen vihdoin lähes viiden vuoden yhdessäolon jälkeen muuttamaan yhteen rakastamani miehen luo ja sinne tarttee ainakin mattoja monenmoista :)

 64. Mulla on jotenkin mennyt ohi, että Kodin Ykkösessä on itseasiassa tosi kivoja juttuja, huomasin nyt kun kävin tämän sun jutun perusteella katsomassa. Tällä hetkellä käyttöä olisi uudelle sohvalle, esimerkiksi Furninovan London näyttää tosi hyvältä :)

 65. Oijoi kuinka ihania juttuja esillä blogissa. Löysin monta uutta ideäa toteutettavaksi. Kiitos! Joulupukillta toivoisin kuitenkin valkoisia pellavapussilakanoita.

 66. Anno-sarjasta löytyy vaikka ja mitä ihanaa kodin sisutukseen..kiitos kiinnostavasta postauksesta. Ihanaa joulua !

 67. Olen metsästänyt täydellistä keittiönpöytää jo tovin, ja täältähän sellainen löytyisi! Lisäksi pari jouluista kynttilää tuomaan tunnelmaa. :)

 68. Olen etsinyt makuuhuoneeseemme jo pidemmän aikaa mattoa. Tuntuu ettei mikään “istu”. Kirjoituksesi Anno Juhla villamatto voisi olla erittäin varteenotettava vaihtoehto ja käyttökohde voittosummalle. Ihastuin !

 69. Olen usean talven ajan haaveillut lampaantaljasta lämmittämässä varpaiden alla kun aamulla nousee sängystä ja jalat koskettaa viileää lattiaa :)

 70. Lampaantaljat, pellavalakanat, Arabian ja Iittalan tuotteet – niistä löytyy jo monta suosikkia ja lahjatoivetta. :)

 71. Kodin1 on minun yks ehdoton suosikki kauppa. Nytkin piti hyödyntää -40% alennus ja tänään saan hakea meille uuden valaisimen postista ? mutta paljon on vielä haaveita toteuttamatta. Monet Annon tuotteet on mieleisiä ja haaveissa. Erityisesti uusia mattoja kaipaa koti. Lahjakortin käyttäisinkin olohuoneeseen uuteen mattoon!

 72. Kiva arvonta! Tuota Annon Juhla villamattoa en ollut ennen nähnyt. Se on tosi kaunis. Tykkään myös Annon pellavalakanoista, joissa mielestäni hinta-laatu suhde on enemmän kuin kohdallaan. Tarvetta olisi pellavaisille serveteille, joten ne ovat siis toivelistalla.

 73. Uusia valkoisia astioita ja joku ihanista villamatoista olisi ykköstoiveena :) paljon löytäisin muutakin ihanaa, mutta nämä nyt tärkeimmät.

 74. Ehdottomasti jonkun ihanan villamaton! Muutamme tammikuussa ja nyt hommaamme sen maton sohvan eteen, jota on haaveiltu jo pitkään :)

 75. Toivoisin joululahjaksi yleiskonetta helpottamaan tämän talouden leipureiden elämää :-) Niitä saa myös Kodin1:sestä!

 76. Voi apua, mitä EN toivoisi lahjaksi Kodin1 verkkokaupasta?? :) Päällimmäisenä mielessä ehkä olisi lampaantalja, lyhty sekä pöytäkynttilä. :)

 77. Pellavalakanat ja myös vanhemmilleni pellava lakanat…olis ylellisyyttä…jospa uuden vuoden kunniaksi arpa onni potkis. Muuten…Hyvää joulua!! :)

 78. Uusi villamatto olisi ihana olkkariin! Vanhan maton lahjoitin veljelleni ja olohuone on ollut jo kuukausia matoton.

 79. Hyvä, kun muistutit kilpailusta, vielä onneksi ehtii osallistumaan. :)
  Ensimmäisenä itselle tulee kodin1:stä mieleen Jalpaikka-matto ja sen kyllä ostaisin varmasti jos arpaonni suosisi. Myös valaisimet houkuttelee. Ehkä keittiöön löytyisikin joku uusi ihastus.
  Rauhallista joulun odotusta!

 80. Lampaantalja, menisi kylläkin esikoistyttelin rattaisiin lämmittämään, ei sisustukseen.
  Uudet matot ja sisustustyynyt kelpais myös.

 81. Kotia kaipaisi seiniensä sisään jotain pehmeää, joten lahjakortilla hankittaisiin petivaatteita ja pehmoisia torkkupeittoja!

 82. Uusi matto olohuoneeseen ja lastenhuoneeseen olisi tervetullut, myös perheen pienimmäinen tarvitsisi ensimmäisen tyynynsä :)

 83. Tulevaa opiskelijakämppääni koristamaan haluaisin ehdottomasti Annon Pandora-villamaton. Sujuisi opiskelukin kuin tanssi sen päällä ahkeroidessa!

 84. Meidän kotiin ottaisin tuon Anno Juhla villamaton tai pari kappaletta noita sinun valkoisia tuoleja! Niitä olen käynyt Kodin Ykkösessä jo useamman kerran koeistumassa :)

 85. Ostaisin uuden sohvan, koska olen juuri tammikuussa muuttamassa Suomeen ja en tuo vanhaa sohvaa mukanani niin uudelle olisi kova tarve! Baldwin ja Cosy nimiset harmaat sohvat voisivat sopia olohuoneeseen :)

 86. Untuvatuotteet olisivat upeita tulevia talvi-ilmoja ajatellen.

  Kiitos Laura kivasta blogista ja kaikkea hyvää odotukseesi!

 87. Oi miten ihana tuo pieni kuusi mustassa korissa onkaan!!! Sopisi niin hyvin meidän keittiöön :) Osallistun ilolla arvontaan sekä toivotan Sinulle hyvää joulua, enää kaksi yötä :)

 88. Lampaantaljat ovat jo jonkin aikaa poltelleet kovasti mielessä, joten todennäköisesti sellainen tulisi lahjakortilla hankittua. Toinen vaihtoehto olisi Candeon kirkasvalovalaisin, ripustettava kirkasvalovalaisin, jota voi käyttää myös normaalina valaisimena.

 89. Astioita ainakin! Iiittalaa erimuodoissa on kerääntynyt ennestäänkin meidän kaappeihin,samalla teemalla jatkaisin. Uusi viltti sohvankulmalle olisi myös aika tarpeellinen ostos :)

 90. Ihastuin tuohon Annon juhlamattoon!! Se taitaisi viedä voiton, onpa kiva kilpailu, kunpa arpaonni suosisi. <3 Myös valkoista Teemaa ja Essence laseja tarvittaisiin lisää…

 91. Ilahduttaisin lahjakortilla kuukausi sitten kotoa pois muuttanutta tytärtä. Pieni yksiö kaipaisi kaunista mattoa ja pellavalakanat toisivat arkeen ripauksen ylellisyyttä. On ollut ihana huomata miten vuosia rakkaudella kerätyt astiat ja kodin tarvikkeet ilahduttavat ensimmäisestä omasta kodista nauttivaa opiskelijatyttöä. Tunnelmallista joulun aikaa! T. Maiju R

 92. Vähän tylsän mielikuvitukseton vastaukseni on Iittalan Kivi-tuikut, niitä voisin kirkkaina kotiuttaa meille muutaman. Ja uusi matto olisi kyllä myös tervetullut :)

 93. Olen jo pitkään toivonut paperitähteä keittiön ikkunaan. Tuo Annon malli on ihanan yksinkertainen.

  • Samaa mieltä, Annon tähdessä parasta on yksinkertaisuus, sillä mielestäni paperitähti ei enää pitsimäistä pintaa kaipaa. Harmi, ettei Annoa enää Kodin Ykkösen lopettamisen myötä ole, vaikka nyt huhutaankin sen tulosta takaisin. :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue