Parasta kotona juuri nyt

Homevialaura, Zarro, messinkinen Skultuna Flower Pot -ruukku XS

…. Messinkinen Skultuna Flower Pot -ruukku Zarrosta (saatu blogin kautta), jossa kokeilen pitää hengissä jo ainakin kolmatta amaryllista, mutta ilahduttavat aina sen, minkä ilahduttavat. Oma ruukkuni on kokoa XS ja vaikka se kuulostaa enemmänkin nukkekotiversiolta, on se juuri sopiva esimerkiksi amaryllikselle ja orkidealle. Skultuna on ruotsalainen klassikkomerkki, jolta olen alkanut bongata vaikka mitä muutakin ihanaa, kuten Nattlight-kynttilänjalan. Zarro on muutenkin loputon aarreaitta niin verkkokauppana kuin Fredalla sijaitsevana putiikkina.

Homevialaura, Balmuir Maggiore -perkaalipuuvillalakanat, coton de tulear

… Lyhennetty työviikko on osoittautunut huomattavasti paremmaksi ratkaisuksi kuin pitää kaikki loma- ja ylityövapaat yhdessä putkessa pois, kun ei kerran matkustaakaan voi. Hitaat perjantait ja maanantait kotona tämän tyypin kanssa on ollut paras mahdollinen pehmeä lasku äitiyslomalle.

Homevialaura, eteinen, IKEA Stave, peili, kokovartalopeili, Ralph Lauren -laukku

… Eteisen edistyminen valaa uskoa, että tässä talossa saadaan vielä jotain valmiiksi. IKEAn iso Stave-peili porattiin sivuseinään ja tilaukseen menivät uudet liukukaapin ovet. Päädyinkö lopulta peilillisiin vai valkoisiin? No niihin valkoisiin, lumenvalkoisiin lasioviin valkoisilla karmeilla. Postausta tulossa myöhemmin, kun ovet vuodenvaihteen tienoilla saapuvat.

Homevialaura, kylpyhuone, Mia Höytö Cosmetics, Lempeä Uni -öljyseerumi, The White Company

… Kylpyhuoneen uudet suosikit ovat The White Companyn Noir-käsisaippua sekä Mia Höytö Cosmeticsin uusi öljyseerumi, Lempeä uni (saatu blogin kautta). Lempeä uni on mahdollisesti ihaninta, mitä tähän reilun kolmekymppiseen nassuun on hetkeen laitettu. The White Company on niin ikään suosikkibrändejäni ja ryhdikkään mustan Noir-pumppupullon aion täyttää monen monta kertaa, kun 300 milliä lopulta tyhjenee.

Homevialaura, joulukahvi, Nespresso, kausimaku, Vanilla Kardemumma

… 2000-luvun puolivälin makusiirappitraumojen jälkeen alan jälleen maltillisesti innostua joulukahveista. Nespresson kausimaku Vanilla Kardemumma tuo loppuvuoden iltapäiviin juuri sopivan joulusäväyksen, vaikka aamukahvissa pysyttäydyn tiukasti klassisessa tummapaahtoisessa. Sen tarkempaa aamurutiinia ei ole buddhalaismunkeillakaan.

Homevialaura, By Malene Birger, iPhone-kuoret

… Pakollisen puhelimenvaihdon takia pyysin mieheltä tuliaisina Köpiksen kentältä By Malene Birgerin kuoret. Olisin tietysti voinut tilata samat kuoret netistä, mutta saako netistä paperikassia, silkkipaperia ja rusetteja – ei saa! Tämän takia uskon, että inspiroivat ja elämykselliset kivijalkakaupat eivät ole katoamassa minnekään.

Homevialaura, Bo Bedre, Mad & Bolig

… Täydelliset tanskalaiset brändäyksineen ja hyggeineen vaikuttavat myös kahvipöydällä. Bo Bodre- ja Mad & Bolig -lehdissä on niin idyllistä joulutunnelmaa sivu toisensa jälkeen, että itkettää. Miksi ihmeessä näitä skandilehtiä ei saa Suomesta? Eikä varmaan saa jatkossakaan, jos ainoa toivo, Akateeminen, vähentää lehtivalikoimaansa. Kiitos teille, kun annoitte äänenne paitsi eteisen oville myös vinkkasitte parhaista tanskalaislehdistä.

Comments

 1. Jännä juttu että kaikki bloggarit hehkuttavat aina samaan aikaan saamiaan lahjoja, kuten vaikka tuota Mia Höytö-koskmetiikkaa, vaikka todellisuus on tarua ihmeellisempää ja koko sarja on osoittautunut ihan skeidaksi. Ihan kivan näköiset purkit toki.

  • Moi Maikki! Sellaista kosmetiikkamerkkiä, jonka tuotteet sopisivat kaikille naisille, ei tästä maailmasta löydy, kun ihotyyppejä ja mieltymyksiä on niin monia. Harmillista, jos sinä et ole kokenut sarjaa omaksesi, mutta itselleni kotimainen, laadukkaisiin raaka-aineisiin pohjautuva luonnonkosmetiikka on kaikkea muuta kuin ”skeidaa”. Mia Höytö -tuotteet ovat rehellisesti sanottuna yksiä parhaita, joita olen omalle iholleni testannut (eikä ihoni ole helppo, epäpuhtauksia nuoresta asti, ärtyy monista hajusteista ja niin edelleen).

   En koskaan suosittelisi blogin kautta saatua tuotetta, jonka takana en aidosti seiso – miksi ihmeessä suosittelin? En kyllä haukkuisikaan (koska ymmärrän, että jos tuote ei minulle sovi, se voi sopia jollekin muulle), mutta jättäisin yksinkertaisesti mainitsematta. Ajoituksessakaan ei ole mitään mystistä. Mia juuri lanseerasi uutuustuotteensa ja luonnollisesti se on meillä monilla testissä nyt samaan aikaan. :)

 2. Voi ihanuus, mikä blogi! Vuosia blogimaailmassa surffailleena en voi kun ihmetellä, miten en ole tätä aiemmin löytänyt. Kiitos rehellisestä, kauniista ja raikkaan ajankohtaisesta blogistasi. Asun Texasissa, joten paljon aurinkoisia ja lämpimiä terveisiä täältä Atlantin toiselta puolelta.

  • Terveisesi tosiaan tulivat perille niin aurinkoisina kuin olla ja voi! Kiitos todella ihanasta palautteesta, ilahduin siitä valtavasti. Tervetuloa lukijaksi ja hauskaa joulua Texasiin – se mahtaa olla aika erilainen kuin täällä. :)

 3. Meidän makkarin vaatekaapin liukuovet ovat valkolasiset kera valkoisten karmien ja parin vuoden jälkeen pidän niistä edelleen joten valintanne kuulostaa hyvältä :)

  Muuten onko tuo tuoksukynttilä The White Companyn valikoimaa? Inkivääri & lime yhdistelmä kuulostaa hyvältä :)

  Täytyy pitää tanskalaiset sisustuslehdet mielessä jos niitä tulee joskus vastaan, hyviä lehtivinkkejä, kiitos!

  • Oih, kiitos kannustuksesta! Voin uskoa, miten kauniit ovet edelleen ovat. Peilikin olisi varmasti ollut hyvä valinta, mutta itseni tuntien omassa kodissa on paras päätyä siihen kaikista simppelimpään ja klassisimpaan vaihtoehtoon – eli jälleen kerran valkoiseen. Musta tuoksukynttilä on muistaakseni Sisustusnalle-liikkeestä Yrjönkadulta (ostettu jo aikapäiviä sitten), mutta ihania tuoksukynttilöitä on myös The White Company pullollaan. :)

   Se on kyllä valtava harmi, ettei Suomesta saa tanskalaisia lehtiä. Koen muutenkin tanskalaiskodit usein kaikista kauneimmiksi, sillä he yhdistävät ihanalla tavalla neutraaleja värejä, modernia muotoilua ja kotoisaa tunnelmaa. Ruotsalaislehdetkään eivät aja samaa asiaa: käyttävät meikäläisittäin liikaa värejä ja kuoseja. Ymmärtääkseni tanskalaislehtiä voisi kyllä tilata kotiin. Ehkä voisi jossain vaiheessa selvittää, millainen investointi se olisi. Toki vähän harmittaa, etten osaa lukea tanskaa sanaakaan, kun ruotsikin taipuu heikosti. Mutta ehkä inspiroitumiseen voi otta andywarholmaisen lähestymisen “I never read, I just look at pictures”. ;)

  • Moi! Laukku on Lauren Ralph Laurenin malli Layla. Sitä ei taida enää kovin paljoa olla jäljellä verkkokaupoissa. Ystävälläni olisi muuten ymmärtääkseni sama laukku myytävänä kauniin harmahtavana nudena sävynä. Jos voisit olla siitä kiinnostunut, laita vaikka mailia, niin vinkkaan eteenpäin. :)

 4. Lyhennetty työviikko kuulostaa todella hyvältä ja oivalta tavalta pitää ylityövapaita alta pois. Jäin itse jo äisityslomalle ja ehkä näille viikoille ei olisi olliut niin pitkää tehtävälistaa, jos olisi voinut olla perjantait vapaalla :D Tosin kunto on edelleen yllättäen niin hyvä, että voisin vielä olla vaikka töissäkin. Olen miettinyt, että ostaisin kokeeksi Mia Höytö cosmeticsilta sen yövoiteen, mutta tuo Lempeä uni on alkanut kuulostaa vielä houkuttelevammalta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue