Ensimmäinen kurkistus

Homevialaura, olohuoneen sisustus, Ikea Bestå, verhot, verhotanko, Chhatwal & Jonsson

Rehellisyyden nimissä en lukijana pidä sneak peek -postauksista ja siksi yritän välttää niitä myös bloggaajana. Nyt ajattelinkin kuitenkin näyttää edes sen nurkan, jonka pystyn. En härnätäkseni, vaan jotta saatte edes pienen käsityksen, mitä sisustuksessa on tapahtunut. Verhotanko verhoineen on paikoillaan, samoin uusi sohva. Loput 300 astetta ja tarkemmat kertomukset tulevat myöhemmin.

Homevialaura, BEdesign, juliste, Skultuna Flower Pot

Char and the cityn vinkistä olohuoneen tauluseinän viimeinenkin puuttuva pala on nyt löytynyt, kun tilasin BEdesignin Let’s never forget the first time we met -julisteen. Sanotaanko näin, että syyskuussa alkanut galleriaprojekti saakin ihan mieluusti olla pian valmis. Tuskin ottaisivat tällä tehokkuudella Ateneumiin työharjoitteluun.

Comments

  • Tuollaiset sneak peekkaajat pitäisi laittaa samantien kuriin. :D Kiitos! Ajattele, elämäni ensimmäiset verhot (jos ei lapsuudenkotia lasketa). Tykkään kyllä tosi paljon. Muutti fiiliksen heti klassisemmaksi ja kodikkaamaksi. :)

 1. Hah, ymmärrän sneak peekkailu -ärtymykset!

  Kiitos inspiksestä (ehkä saadaan verhot myös tähän taloon joskus). Näyttää freesiltä :)

  • Jep! Satunnainen ja perusteltu kurkistelu sallittakoon, mutta ei jatkuvat yhden kuvan vilauttelupostaukset. Ei sovi ainakaan näille hermoille, kun pitäisi päästä heti asiaan. ;) Teidän edelliset taisivat olla jotain punaista, paksua ja arvokasta, jos en väärin muista. Scandinavian twist tulee varmasti toimimaan tässä asiassa vähän paremmin. :D Kiitos, Sohvi! Myös entinen verhovihaaja on itse tyytyväinen.

 2. Hei! Mistä tuo teidän olohuoneen senkki/kaappi on? Olen etsiskellyt samantapaista kaapistoa meille, joka kätkisi sisäänsä paljon tavaraa, mm. olohuoneen lattialla lojuvat lapsen lelut :)

  • Moikka! Se on Ikeasta. Bestå-sarjaa, joista voi koota osista mieleisensä. Huono uutinen vain on, että mielestäni tuota pystysuoraa ovimallia ei ole enää saatavilla. Kannattaa toki tarkistaa! Yhtä paljon säilytystilaa saa muillakin ovilla, mutta ilme on toki hieman erilainen siinä tapauksessa, jos neljän ison oven sijaan kokonaisuudessa onkin kahdeksan pientä. Yhtä kaikki systeemi on ollut meillä alusta asti, enkä vaihtaisi sitä mihinkään. Tosi hyvä hinta-laatusuhde ja kuten sanoit, kätkee hurjasti tavaraa. :)

 3. Sori mut toi juliste meni yli mun hilseen: eli tilasit huonolla käsialalla raapustetun tekstin. Sopiiko kysyä paljonko maksoi?

  • Kyllä vaan, paitsi että tilasin mielestäni kauniilla käsialalla kirjoitetun julisteen kivalta kotimaiselta merkiltä. Hinnankin näet kyllä linkin takaa, 15 euroa. Tärkeintähän on, että omista sisustusvalinnoista pitää itse, vaikka niitä ei muut ymmärtäisikään. :)

 4. Kiitos Laura, että et harrasta noita sneak peek -postauksia – ne totisesti syövät lukijoiden kärsivällisyyttä;). Mielummin vaikka harvemmin mutta laajemmin. Joka tapauksessa ihanalta näyttää – niin sohva kuin verhotkin.

  Itsellä sama verho-ongelma ja olemme olleet olohuoneessa (kahdessa asunnossa) nyt kymmenen vuotta ilman verhoja. Verhot ja matot ovat jostakin syystä niitä vaikeimpia juttuja sisustuksessa. Uuden sohvan voi ostaa tuosta vain mutta auta armias kun pitäisi vaihtaa mattoa tai miettiä uusia verhoja..odotan siksikin innolla lisäkuvia olohuoneesta.

  • Heh, ole hyvä! Koitan pitää tämän linjan jatkossakin. ;) Itse en ole osannut ajatella verhoja haastavina, kun en ole harkinnut koko verhoja ylipäätään. Mutta totta, on niissäkin monenlaista pohdittavaa. Mainitsemiasi mattoja pidän tänä päivänä ehkä kaikista haastavimpina. Ainakin tässä talossa matot on KIROTTUJA. Nyt taas on olohuoneessa mattokriisi, kun sohva vaihtui. Nykyinen matto, joka valittiin vain ja ainoastaan sopimaan entiseen, väriltään haastavaa sohvaan, ei oikein istu enää. Huoh! Palataan siis asiaan. :)

 5. Niin tosiaan, tärkeintä on että sinä itse pidät valinnoistasi. Toisaalta, kun kerran auliisti esittelee kotiin kaikelle kansalle… Itse panostan taiteeseen sisustuksessa ja muutenkin.

  • Hei Tiina! Totta kai saakin ottaa kantaa. Muiden yläpuolelle asettuminen tuntuu vain aina hieman kummalliselta. :) Arvostan todella paljon taiteeseen panostamista. Hienoa, että olet löytänyt siitä oman juttusi. Toivon meillekin taidetta joku päivä, kun budjetti sallii. Sillä aikaa nautin aidosti 15 euron julisteestani ja uudesta, meidän näköisestä tauluseinästä.

 6. Näyttää hyvältä, tuo pieni nurkkakin jo! :) Et sitten kuitenkaan päätynyt valkoiseen sohvaan? Juliste on minusta huippukiva, laitan ehdottomasti samanlaisen tilaukseen! Olen etsinyt lastenhuoneeseen kuvien joukkoon jotain kivaa tekstijulistetta ja tuohon sopii sanomaltaan ja ulkonäöltään siihen täydellisesti. Kiitos vinkistä!

  • Kiitoksia! En päätynyt en. Kahdesta syystä. En sitten kuitenkaan uskaltanut arkuuden takia ja vielä tärkeämpänä syynä se, että tajusinkin haluavani olohuoneeseen lisää lämpöä, en valkoisuutta. Kun on valkoiset seinät ja lattiat, tuntui beide/hiekka/pellava sitten kuitenkin sopivammalta. Jos taas meillä olisi vanha puulattia (unelma!), niin siinä tapauksessa valkoinen olisi ollut freesein. Vaalea on kuitenkin tämäkin. :) Kiva, jos julistevinkistä oli iloa! Ihan totta, sanoma sopii mitä parhaiten myös lastenhuoneeseen.

 7. Kiitos postauksesta. Juliste meni heti tilaukseen ja annoin sen miehelleni tupaantuliaislahjaksi (ostimme ensimmäisen oman asuntomme juuri). Verhoja olenkin kaipaillut tänne uuteen kotiin. Mistä nuo sinun verhot on ostettu/teetetty? Kiitos ihanasta blogista. En ole sitä kauaa seuraillut, mutta onneksi löysin sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue