Coffee table love

Homevialaura, BoConcept Lugo, sohvapöytä, kahvipöytä, olohuone

Son lauantai-ilta ja aika nostaa jalat pöydälle, uudelle sohvapöydälle. Kyseessä on BoConceptin Lugo-pöytä, jota saa tilattua (muutaman viikon toimitusajalla) erilaisilla jaloilla ja pöytälevyillä. Meidän pöydän mattamustilla jaloilla ja Espresso-tammiviilupöytälevyllä tilasin Vepsäläiseltä hovisisustussuunnittelijalta.

Homevialaura, BoConcept Lugo, sohvapöytä, kahvipöytä, olohuone

Hay Tray -pöydän väistyminen ei johtunut kyllästymisestä, vaikka niinkin voisi luulla – onhan kyseessä oikea blogipöytä – vaan olen jo pitkään kokenut neliömallisen pöydän mittasuhteiltaan vääräksi tilaan. Lisäksi valkoiset ääriviivat hukkuivat muuhun sisustukseen. Musta suorakaiteenmuotoinen pöytä sopii paremmin pitkän sohvan eteen ja tuo ryhtiä vaaleaan taustaan.

Homevialaura, BoConcept Lugo, sohvapöytä, kahvipöytä, olohuone

Väri on samaa pehmeämpää mattapintaista mustaa kuin meillä on työpöydässä ja ruokapöydässä, mikä tuo toivottua jatkumoa sisustukseen. Ainoastaan emmin hetken pöydän matalaa, 26-senttistä korkeutta, mutta ihan turhaan. Matala pöytä näyttää vaihtelun vuoksi raikkaan erilaiselta ja paljon keveämmältä, kun se ei kilpaile sohvan istuinkorkeuden kanssa.

Homevialaura, BoConcept Lugo, sohvapöytä, kahvipöytä, olohuone

Sohvapöytä on tärkeä huonekalu toki siksi, että se sijaitsee keskellä olohuone-avokeittiötä, mutta myös siksi, että sen päältä löytyy oikeastaan suosikkiyksityiskohtani: kahvipöytäkirjat, tuoksukynttilät ja valkoiset kukat vaihtuvin esillepanoin. Lattia ammottaa hetken tyhjyyttään, sillä edellinen matto löysi uuden omistajan (terveisiä blogin lukijalle!). Uusi matto on tilattu ja matkalla. Lupaan kuvata sen paikoillaan huolimatta siitä, osoittautuuko matto siksi oikeaksi vai ei, mutta en paljasta kandidaattia vielä. Raukkaparka ei tiedäkään, millaisen mattopsykopaatin luokse se joutuu. Toivon, että kohta on aika julistaa olohuoneen lattialle rauha.

Comments

 1. Netta says

  Toivottavasti teidän uusi tulokas tulee olemaan yhtä täydellinen kuin oma uusi yksilöni, täällä tuli yhden mattopsykopaatin unelmista totta! Terveiset vastaanotettu, kiitokset siis vielä!:)

  • Laura says

   Ihan mahtavaa kuulla ja kiitos vielä itsellesi! Tämän sisustussekoilijan oloa helpottaa, että matto sai niin hyvän uuden kodin. :)

  • Laura says

   Kiitos Vilja, eikö olekin! Olin tilaamassa samaa pöytää jo kuukausia sitten, mutta nettisivujen perusteella luulin, että sävy Espresso on ruskea, eikä musta. No, käynti paikan päällä selvensi asian ja pöytä lähti nyt sitten välittömästi tilaukseen. :) Käy ihmeessä katsomassa valkoista vaihtoehtoa, upea on varmasti sekin!

  • Laura says

   Kiitos Heli! Pöytä tuntui kyllä heti siltä oikealta, kun se saapui. Otan vielä myöhemmin enemmän kuvia. :)

  • Laura says

   Ihana kuulla, kiitos kommentista! Vaikka monelle vaalea sisustus on liian kliininen, itse nautin sen raikkaudesta ja valoisuudesta joka päivä. Ja valkoinen on niin helppo pohja, koska siihen sopii mikä vain. :) Rentouttavaa pääsiäistä!

 2. says

  Todella tyylikäs pöytä. Itsellä on uusi sohvapöytä hakusessa ja mietinnässä. En ole vielä päättänyt millaisen haluaisin, koska rakastan edelleen vanhaa (ikävä kyllä liian isoa) sohvapöytäämme. Tuollainen voisi sopia ehkä meillekin.

  • Laura says

   Kiitos, kiva jos tykkäät! Lugo-pöytä on ainakin siinä mielessä tutustumisen arvoinen, että siitä on helppo rakentaa mieluinen kokonaisuus eri jalka- ja pöytälevyvaihtoehdoista. Vaikka vanhasta on tietysti ikävä luopua, jos se kokoa lukuun ottamatta edelleen miellyttää silmää. :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *