Vaipparallista kuoriutunut kylpyhuone ja Habitare-lippuarvonta

Homevialaura, kylpyhuone, Missoni Home, Ikea Godmorgon, peilikaappi, suihkukaappi

Välillä sitä unohtaa aikaisemman elämän, sen, että kylpyhuone oli tämännäköinen, eikä Ikean vaahtomuovipatjasta tehdyn DIY-hoitopisteen alle jäänyt. Kylppärikuvat on otettu videokuvauspäivänä, siitä johtuu siis hetkellisen paluun spa-osastolle tehnyt astetta elegantimpi ilme.

Homevialaura, vauva, valkoinen matto

Kiitos muuten omasta puolestani kauniista kommenteista kodistamme kuvattuun videoon liittyen! Samoin olen ilahtunut reaktioistanne Epäsuosittuja mielipiteitä -postaukseen. Kommentteihin vastaaminen tapahtuu nyt viiveellä, pahoittelut siitä! Reklamaatioviestit voi osoittaa osoitteeseen vauvaeinukupaivaunia@hotmail.com.

Homevialaura, olohuone, eteinen, Ikea Bestå, Ellos Tanger, Inaria, kaapisto

Kylpyhuoneesta tuli mieleeni pinnat, pinnoista remontointi, remontoinnista asunnonetsintä, asunnonetsinnästä suunnittelu… Ajattelin mennä tänä vuonna Habitareen valmistautumismielessä tutustumaan etukäteen pintamateriaalitarjontaan. Vielä ei ole se oikea uusi koti osunut kohdalle, mutta kun se osuu, on materiaaleja hyvä olla mietittynä etukäteen paniikkivalintojen välttämiseksi. Rehellisesti sanottuna viime Habitare-vuodet ovat olleet hienoisia pettymyksiä, mutta nyt minulla on uudistuneiden messujen suhteen odotukset korkealla. Toivon, että Helsingin Messukeskus täyttyy 7.-11. syyskuuta uudenlaisesta inspiroivasta tarjonnasta, eikä yksikään osasto designtuolikopioista (jotkut traumat elävät vahvoina).

Homevialaura, kylpyhuone, Missoni Home, Ikea Godmorgon, peilikaappi

Koska ilahdutatte tätä sisustusbloggaajaa jatkuvasti olemassaolollanne, haluaisin ilahduttaa teitä Habitare-sisäänpääsyllä. (Tästä hyvästä mieheni saa ostaa oman lippunsa itse. Paitsi toki, jos hän kokeilee myös onneaan arvonnassa.) Voit voittaa Habitare-lipun sinulle ja ystävällisesi osallistumalla arvontaan joko Instagramissa tai blogin Facebook-sivuilla viimeistään 31.8. Onnea matkaan (metrilakut eivät valitettavasti kuulu pakettiin)!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

  • Muistathan osallistua arvontaan Instagramissa tai Facebookissa. Tällä kertaa arvonta ei ole blogin puolella. :) Pidän peukkuja!

  • Toivotaan, onnea arvontaan! Huomioithan kuitenkin, että arvonta ei tällä kertaa ole blogissa vaan Instagramissa ja Facebookissa, joten muistathan osallistua jommassa kummassa. :)

 1. I feel you – minun lapseni oli ensimmäiset pari vuotta mallia “nukkuu max 20 minuutin pätkissä”. Sitten tuo vaihtoi linjaa tyystin ja alkoi nukkua 13 h putkeen, toivoa siis on!

  • Kiitos toivosta, mahtavaa kuulla! Se onkin ollut selviytymismekanismini, ajatella, että väliaikaistahan tämä vain on. ;) Yöt onneksi sujuvat kohtuullisen kivasti, eli ei hän huonoin mahdollinen nukkuja ole ollenkaan, ei vain ymmärrä päiväunien päälle. Oi että, 13 tuntia putkeen kuulostaa jo vähintään lottovoitolta! Ihana, että siellä tilanne helpotti.

 2. Habitareen suunta tänä vuonna itselläkin parin vuoden tauon jälkeen. Toivottavasti tunnelma on ja tarjonta on tuoreempi kuin aiemmin. – Sinulta toivoisin useammin näitä vallan metkoja postauksia, univajeesta huolimatta (tai ehkä se lietsookin uudenlaisia mielleyhtymiä?!). :)

  • Kiva kuulla ja sama juttu, nyt Habitarea odottaa ihan erilailla kuin vaikka viime vuonna. Ainakin ennakkopöhinän perusteella messujen taso näyttää nousseen ja meiningissä on kaiken kaikkiaan jotenkin uudenlainen, moderni ote. Heh heh, kiitos palautteesta! Annan siis jatkossakin tulla vapaata ajatusten virtaa. ;)

 3. Olen tehnyt lähipiirissä pientä gallupia suihkuseinien puhtaana pitämisestä. Meillä siis samanlaiset ja jotenkin tuntuu se viikottainen lasien pesu vähän työläältä. Miten siis peset, puhdistuvatko viiruttomiksi? Mulla tällä hetkellä käytössä Cillit Bang Active Foam + rättipyyhintä + suihkutus lämpimällä vedellä. Toimii tähän mennessä parhaiten, mutta melkoista myrkkyä tuo Active Foam, ainakin hajun perusteella!

  • Moi Kristiina! Tämä onkin tuhannen taalan kysymys. Inhoan kalkista kylppärin seiniin jäävää likaa. Ainoa, jolla olen saanut suihkukaapin puhtaaksi, on ihan marketeissa myytävä Taikasieni (http://www.akro.fi/fi/ws/1/3/taikasieni%C2%AE+-tuotteet/taikasieni%C2%AE+deluxe.html).

   Sen nimeen vannon monessa muussakin puhdistuksessa. Myöskään valkoisiin muovituoleihimme ei mikään muu tepsinyt sormenjälkiin ja harmaaseen pölylikaan kuin Taikasieni. Ja siis sieni toimii sellaisenaan kostutettuna, ei tarvita myrkkypesuaineita. :)

 4. En tiedä näitkö kommenttiani vanhemmassa postauksessa, joten yritän uudelleen! Eli musta sohvapöytänne, mistä se on? ??

  • Moi Amanda! Juuri pahoittelinkin, kun kommentteihin vastaaminen venyy minulla aina välillä. Reklamaatiokirjeet voi osoittaa vauvalle, joka ei nuku päiväunia. ;) Taisinkin jo vastata sinulle, mutta siis BoConceptin Lugo-pöytä on kyseessä. :)

 5. Tiedän niin tunteen. Meillä tosin kylpyhuone ei ole kärsinyt suuresti vauvan tulosta (se on jo valmiiksi niin kamala, että hoitoalusta on vain parannus), mutta meidän olohuone hukkuu leluihin (miten kahdeksankuisella voi olla niitä jo niin paljon ja miten hän saa ne jo niin levälleen????) ja Pikku-Bloggaaja on oppinut ryömimään, joten kuvittele tämä kaaos. :D

  • Heh, kiva! Onneksi nykyään tosiaan saa kauniita hoitoalustoja, jotka voivat jopa piristää kylpyhuonetta. Olen myös iloinen, että me näimme aikoinaan vaivaa hoitopisteen eteen ja tuunasimme siitä itse käytännöllisen, valkoisen ja muutenkin meidän näköisen. Piste ei ole silmääni ollenkaan ruma, mutta jotenkin oli ihanan freesiä nähdä kylpyhuone hetken verran entisessä asussaan. :) Apua, sympatiaa ja tsemppiä sinne! Bebe oppi tällä viikolla konttaamaan, joten täälläkin alkoi ihan uusi elämänvaihe: jatkossa pitää olla silmät selässä koko ajan. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue