Vihdoin livenä: ensimmäinen video kodistamme

MTV Cribs on palannut, Sisustuskoira Onni esittelee miljoonakotinsa makuuhuonetta. Toisin sanoen tässä se nyt on, ensimmäinen video kodistamme näin sunnuntain, perinteisen asuntonäyttöpäivän, kunniaksi. Lämpimästi tervetuloa peremmälle ja kierrokselle meidän kotiin! Videon tekemisestä kunnia menee osoitteeseen lisbet e. Kiitos vielä lahjakkaalle kollegalle inspiroivasta kuvauspäivästä ja ihan minun näköisestäni lopputuloksesta, johon olen enemmän kuin tyytyväinen!

Video by: lisbet e.

Comments

 1. Voit että miten kaunista, valoisaa ja harmoonista. Videosta sai kyllä hyvän kuvan kodistanne. Jotenkin olen kuvien perusteella luullut, että keittiönne on vähän eri paikassa kuin se tuossa videossa oli. Voisin muuttaa teille vaikka heti <3

  • Kiitos paljon kauniista sanoista! <3 Hauska tosiaan, että kommentoit keittiöstä samaa kuin lisbet. Olikin kyllä jo korkea aika tehdä sisustuskierros myös videona. Antaahan se aivan erilaisen kuvan kokonaisuudesta. Kiva, kun tila avautui nyt paremmin videolla ja ehkä minun olisi lisäksi korkea aika hankkia kameraan laajakulmalinssi, niin saisi mahtumaan kuviin vähän laajempaa kuvakulmaa kuin tuoksukynttilän. ;)

 2. Kiitos itsellesi että saatiin tulla kuvaamaan! Naurattaa Mar3ngin kommentti tuossa yllä; suunnilleen eka asia, jonka sanoin Lauralle tultuani oli, että olin kuvien perusteella luullut keittiön olevan toisessa paikassa :D

  • Olen selvästi syyllistynyt suureen keittiöhuijaukseen. :D Tässä sitä näkee videokuvan ylivertaisuuden valokuvaan nähden näissä asioissa. Se, mikä ei ole käynyt selväksi kymmenissä kuvapostauksissa, avautuu sekunnissa videolta tai tietenkin paikan päältä. Olen tosi iloinen, että kotimme on vihdoin tallennettu videopätkäksi. Onhan se paitsi kiinnostavaa blogisisältöä ja hyvä apu tulevassa asunnonmyynnissä myös ihana muisto meidän perheelle tässä kodissa vietetyistä vuosista. Kiitos vielä, olet paras!

 3. Teillä on kaunis koti! Ja tuo video on todella onnistunut, Lisbetillä taitaa olla kyky poimia esille oleellinen ja tiivistää riittävästi.

  • Kiitos kaunis omasta puolestani! Ja kyllä, lisbetillä on silmää kauneudelle ihan poikkeuksellisella tavalla. Hänen valokuviaan pitkään fanittaneena oli ilo ja kunnia saada juuri hänet kuvaamaan kotimme.

  • Kiitos paljon! Olen samaa mieltä: lopputulos ei olisi voinut olla yhtään enempää meidän näköinen ja tyylinen. Oli ihanan rentoa ja inspiroivaa viettää kuvauspäivä kollegan kanssa, jonka tekemiseen luottaa 100-prosenttisesti.

 4. Teillä on todella kaunis koti. Huokailen myös nyt kesän julkisivuremonttitelineiden alla eläneenä tuota valon määrää! Eilen illalla totesin myös, että koska kotona kesälomien ja maalla vietettyjen viikonloppujen takia on käyty oikeastaan vain välillä nukkumassa kesän aikana, viimeinen kunnollinen siivous on tehty joskus toukokuussa. Emme ikinä jätä tavaraa ajelehtimaan, mutta pölyä kyllä piisaa, ja lisäksi ärsyttää, kun kellarikomeroon mahtuivat remonttia pakoon vain parvekkeen ruokapöytä ja tuolit sekä yrttihylly. Lattialaatat on siis pinottu lapsen huoneen nurkkaan ja kylppärissä on kokoelma ruukkuja. Tuollainen ylimääräinen kama nurkissa kiukuttaa!

  • Voi kiitos! Valon määrä on minustakin yksi kotimme parhaita puolia, kun on isot ikkunat etelään päin ja paljon valkoista pintaa. Tunnen tuskasi! Meillä ei ole ollut julkisivuremonttia, mutta pelkkä ajatuskin huppujen sisällä elämisestä ja ajelehtivasta tavarasta on masentava. Epämääräiset tavarapinot syövät käsittämättömän paljon energiaa. Sen jälkeen, kun olin elänyt pitkään parvekekaaoksen kanssa, päätin, ettei yksikään tienattu kirppiseuro ole sen arvoinen, että katselisin kuukausia myymistä odottavaa ikeakassimerta, enkä mahtuisi omalle parvekkeelleni rentoutumaan. Nykyään koitan laittaa tavaran suoraan kiertoon, ettei kasoja pääse syntymään. Tsemppiä kovasti teille – toivottavasti lopputulos palkitsee monin verroin!

   • Aivan asian vierestä, mutta muistelen, että olisit joskus kaipaillut Bo Bedre -lehteä saataville Suomessa. Löysin Lehtipisteen lehtihaulla, että sitä todella saa Suomesta. Myyntipisteitä pystyi hakemaan postinumeron avulla, mm. Helsingin keskustasta löytyy useita, ja sähköpostiin pystyi tilaamaan hälytyksen, kun lehti on saatavilla! Edellinen numero tietojen mukaan poistui myynnistä eilen enkä ehtinyt sitä ostamaan, mutta loin hälytyksen ja toivon, että se todella toimii ja lehtikin löytyy! Samalla naputtelin hälyt muutamalla muullekin lehdelle. Loistavaa palvelua Lehtipisteeltä!

 5. Ihana valoisa koti. Keittiö yllätti minutkin sijainnillaan :)
  Kylpyhuone myös avaran oloinen. Harmonista ja kaunista.

  • Kiitos paljon, ihana kommentti! Olen ihan hämilläni, miten niin moni luuli keittiön sijaitsevan toisessa kohtaa. Mitenköhän olen onnistunut luomaan niin vääristyneen illuusion. No ei tässä auta kuin todeta, että jo oli korkea aika tehdä kotikierros videona. :D

 6. SIIS WAU mikä Koti ja video!
  Löysin blogiisi sattumalta jokin aika sitten – se oli hyvä sattuma se! Olen viihtynyt blogisi parissa monta hetkeä, lukien sitä myös useamman vuoden taaksepäin. Olen samaa mieltä kanssasi – kaunis sisustustyylisi on jalostunut ja minun silmääni kotinne on saavuttanut ihannetilan. Kaikki on kohdillaan! Saanko samalla kysyä onko tv tasonne ikean bestå sarjaa? Sellainen meillä parhaillaan mietinnässä. Kysyisin myös kokemuksiasi imetystyynystä – suositteletko teillä ollutta doomoo -merkkiä?
  Iloa ja valoa alkavaan syksyysi toivottaa uusi innostunut lukija?

 7. Haha, mäkin luulin pitkään et teillä on erillinen keittiö, eikä avokeittiö :) Tajusin kyllä ajatusvirheeni joskus tässä suht vasta kuvista jo ennen tätä videota.

  Ihanan harmoninen kokonaisuus, voisin muuttaa asumaan! :D

  • Eikä! Miten olen onnistunut luomaan kaikille sen harhan. Itse luulin tietenkin, että sijoittelu on lukijoille päivän selvä. :D Mutta onneksi video avasi tilat selkeämmin hahmotettaviksi. Kiitos paljon! Kotimme on tulossa myyntiin, kunhan löydämme ensin uuden kohteen, joten voit vaikka muuttaakin. ;) Kivaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue