Meidän koti on myynnissä!

Homevialaura, koti myynnissä

Nyt on myönnettävä, näiden kuvien kohdalla oli tavallisesta poikkeava lataus. Enkä puhu julkaisujärjestelmän teknisistä ongelmista, vaan jännityksestä. Meidän koti on nyt virallisesti myynnissä! On ollut pari vuorokautta, joten nyt viimeistään on korkea aika tulla ulos kaapista täälläkin.

Homevialaura, koti myynnissä

Sunnuntaina on ensinäyttö ja heti poikineiden yhteydenottojen määrä lupaa tosi hyvää – itse kun myymme, ilman välittäjää. Uskon vilpittömästi, että joku saa asunnostamme ihanan muuttovalmiin kodin, jossa on ehkä maailman fiksuimmat neliöt, jota on pidetty kaikin tavoin hyvänä, ja joka ei remonttihermoja kiristä. Meidän pientä perhettä taas odottaa uuden asumismuodon aikakausi – ja ne remontit. Mutta se onkin sitten toinen tarina.

Kotimme myynti-ilmoitus löytyy Oikotieltä ja myyntivideo, joka on kattavampi versio aikaisemmin näkemästänne blogiesittelyvideosta, on lahjakkaan lisbet e.:n käsialaa. Pitäkää peukkuja, se on menoa nyt!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

 1. Tsemppiä myyntiin! Teidän ihana koti menee varmasti nopeasti kaupaksi ? Ja onpas ihana päästä seuraamaan teidän tulevaa projektia! Joko uusi koti on löytynyt?
  Pusuja pienelle ihanuudelle ja koko perheelle❤️

 2. Kaunis on koti, joten varmasti menee kaupaksi! Enpä osannut arvata blogiasi lukiessa että olemmekin miltei naapureita :) Tosin itsekin olen juuri muuttamassa Munkkivuoresta pois tämän kuun lopussa. Tsemppiä asunnon myyntiin ja uuden asunnon remonttipuuhissa.

  • Kiitos paljon! Onneksi kotiin ihastuttiin ja se meni heti kaupaksi mukavalle nuorelle parille. En tosiaan ole tuonut blogissa asuinpaikkaamme esille Länsi-Helsinkiä tarkemmin, mutta täällä ollaan. :) Asuinalueemme on siitä jännä, että se kuuluu Etelä-Haagaan, mutta on Munkkivuoren postinumeroa. Ja ihan kyljessä on vielä Pikku Huopalahti. Sanoisin, että hymyillään kun tavataan, mutta jos tekin olette muuttamassa pois, niin ei muuta kuin tsemppiä muuttoon sinnekin. :)

 3. Huokaus – niin kaunis koti! Jos olisi tarvetta en miettisi yhtään kauempaa. Itse olisin laittanut hintalapun alkamaan hieman korkeammaksi.. Jää tinkimisvaraa, mistä ostajat tykkäävät.. :)

  Hyvää viikonloppua ja onnea asunnon myyntiin!

  • Ihana kuulla kauniita sanoja! Meidän strategiamme oli hinnoitella asunto siihen alueen keskihintaa korkeampaan hintaluokkaan, mihin se remontoituna kuuluu, mutta kuitenkin järkevästi laajan kiinnostuksen herättämiseksi. Ei ollut tinkivaraa, vaan tuli tarjouskilpailu. ;) (Kaikki välittäjät muuten olisivat hinnoitelleet asuntomme matalammaksi.) Kiitos paljon, onneksi meni niin nopeasti kaupaksi ja mukavalle nuorelle parille. :) Rentouttavaa sunnuntaita!

 4. Ihana kot! :) Asun teidän naapurikadulla ja voin lämpimästi suositella aluetta. Harmi, ettei tällä hetkellä tarvita isompaa asuntoa.

  • Kiitos, naapuri! Hauska kuulla. Alue on minustakin tosi kiva. Ollaan viihdytty valtavan hyvin, vaikka nyt matka jatkuukin toisaalle. :)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue