Perillä uudessa osoitteessa

Homevialaura, makuuhuone, pariovet, Hermes Avalon, Artemide Tolomeo, Kartell Jolly

Tulin nopeasti huikkaamaan muuttoviikonlopun jälkeiset terveiset, että täällä ollaan, uudessa osoitteessa! Tämän näkymän ei tosin kannata antaa huijata: loput 300 astetta on tietenkin vielä yhtä muuttokaaosta ja laatikkomerta. Tavallaan tekisi mieli askarrella silmälaput ja unohtaa purkamista odottavat nyssykät, mutta ihme kyllä, sekasotku täällä päässä ei stressaa yhtään niin paljoa kuin lähtiessä muuton kynnyksellä. Olo on ennen kaikkea huojentunut, että työläin osuus on nyt ohi, ja että remontti pysyi kuin pysyikin aikataulussa. Pääasia näin parin yön jälkeen on, että nukkumiselle on levollinen ympäristö, sauna lämpiää, netti pelittää ja reitti jääkaapille on selvä. Ja ennen kaikkea, että uusi koti tuntuu kodilta.

Homevialaura, Ton Chair 14, pöytäkuusi

Sunnuntain ensimmäinen adventti tuli muuttajille ihan puskista, enkä siihen hätään löytänyt sen enempää kruunukynttilöitä kuin niille sopivaa tasoakaan, mutta jotain jouluista onnistuin saamaan nurkkaan. Lisää kuvia uudesta kodista tulee pikkuhiljaa lisää. Keskeneräistä täällä on vielä pitkään, se kuuluu asiaan, mutta isoimmat laatikot puran ensin pois, koska muuten tarvitsisitte kuvien katselemiseen röntgenkatseen. Ensi kerralla kirjoitan tarkemmin muutosta ja siitä, mitä siinä mielestäni kannattaa huomioida.

PS. Kiitos kaikille eri kanavia pitkin tulleista onnea uuteen kotiin -toivotuksista!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

 1. Oi ihanaa, olette päässeet uuteen kotiin!

  Älä suotta stressaa keskeneräisyydestä meidän lukijoiden takia. Me kyllä ymmärretään että pahvilaatikoita riittää vaikka muille jakaa eikä niiden näkyminen kuvissakaan haittaa mitään. Puratte nyt kaiken ihan omaan tahtiin ja annatte myös itsellenne hetken mahdollisuuden levähtää. Nyt jo näyttää tosi super kauniilta ja tiedän että sinujlla sormet syyhyää saada kaikki valmiiksi! Eihän sitä tietenkään malttaisi olla tekemättä koko ajan jotain mikä edistäisi muuttoa. Me jaksetaan kuitenkin odottaa kodin valmistumista täällä ruuun toisella puolella, siitä ei kannata ottaa mitään ylimäärästä painetta. Olette saaneet ihanan uuden oman kodin, nauttikaa siitä kaikkine keskeneräisyyksineen ja puuttuvine palasineen. Kyllä se siitä ajan kanssa! <3

  • Kyllä, täällä ollaan! Sisustuksen valmistumisesta en, usko tai älä, ota mitään paineita, en itseni enkä lukijoiden vuoksi. Se on paras vaihe, josta aion kerrankin nauttia rauhassa. Arjen halusin saada suhteellisen nopeasti toimimaan, ja nyt ollaan jo lähellä reilun viikon jälkeen. Tiedätkö, ettei tarvitse sentään jokapäiväisiä dödöjä, aamukahvimukeja ja vaatteita etsiä pahvilaatikoista. :) Teemme suosiolla niin, että lastenhuone tulee olemaan varastona jonkun aikaa, niin on ainakin kaikki epämääräiset kasat samassa paikassa, suljettavien ovien takana. Eteisessä, keittiössä, olohuoneessa ja makuuhuoneessa voi sitten olla illuusiossa, että koti on siisti. Ja pitkälti se onkin, ei sisustettu mutta siisti, ja se riittää minulle tähän hätään enemmän kuin hyvin. Uudesta alustakin olemme osanneet nauttia. Jotenkin tämä tuntuu niin kodilta, ja hermot saa lepäämään vaikka joka ilta saunaan. :) Kiitos, Annika! <3

 2. Viime viikonloppuna mekin muutimme. Ja fiilikset on aika samanlaiset. Helpottunut ja kotiutunut.
  Mieheni sanat “Emme tarvitse koskaan enää mitään, sillä meillä on kaikkea” tarkoittaa, että paljon tavaraa kahdella aikuisella…astioita, kirjoja, siivoustarvikkeita, valokuvakansioita, koriste-esineitä, liinavaatteita ym,
  Vaatteiden paikoilleen saaminen on hidasta ja pian täytyy taas imuroidakin, kun villakoirat karaavat nurkissa. Huh, töissä pitää olla päivät, joten iltaisin tekee minkä jaksaa ja se ei ole paljon…
  Kuulumme kaapeli- tv alueeseen ja odottelemme asentajaa 3-6 vkoa :/. Onneksi on Apple tv…saa heijastettua..:).

  • Paljon onnea uuteen kotiin! Ihana kuulla, että siellä on samat helpottuneet ja kotiutuneet tunnelmat. Muutto on valtava henkinen ja fyysinen myllerrys, eikä siinä auta kuin tsempata joka päivä ennen h-hetkeä. Kieltämättä ainakin meillä iskikin muuton jälkeen pieni väsymys, mutta nyt on taas motivaatiota laittaa, kun pahin kaaos saatiin tänä viikonloppuna siivottua. Onneksi enää ei ole mitään deadlineja saada valmista, vaan nyt voi edetä ihan omaan tahtiin. Pääasia on, että arki toimii – sisustamista ja muuta viimeistelyä ehtii tehdä monta kuukautta! Eikä tässä elämäntilanteessa muuta voi. Kuten sanoit, päivän päätteeksi ehtii ja jaksaa yllättävän vähän. Meilläkin on mies on tietysti töissä ja minä taas en saa uteliaalta kymmenenkuukautiselta tehtyä mitään päivisin. :) Oho, onpa pitkä asennusaika! Onneksi tosiaan on vaihtoehtoiset viihdykkeet, sillä kyllä tässä rumbassa vähän rentouttavia hetkiä tarvitsee. Jaksamista sinne ja nauttikaa ensiajoista uudessa kodissa!

 3. Onnea uuteen kotiin, vielä tätäkin kautta. Myös Pikku Bloggaaja lähettää terveisiä Sisustusbebelle.
  Tuo makuuhuoneen näkymä on vaan niin aah. Ja nuo pariovet. <3 Mulla olisi niin hirveä makuuhuoneen sisustuskuume, mutta vedin vähän aikaa sitten rajan, että olohuone jonkinmoiseen kuntoon ensin. Makuuhuone kun on väärästä värimaailmastaan huolimatta harmoninen ja olohuone täysi kaaos.

  • Kiitoksia! Parioviin olen kyllä itsekin valtavan tyytyväinen. Remontillisesti suhteellisen pieni työ muutti lopulta koko asunnon ilmeen. Keskittyminen yhteen asiaan tai tilaan kerrallaan kuulostaa oikein hyvältä! Jos taas tekee kaikkea koko ajan, ei saa oikein valmiiksi mitään.

  • Kiitos paljon! <3 Nähdään ehdottomasti, jos ei ennen joulua niin viimeistään pyhien jälkeen! (Alan olla kauhuissani, miten vähiin joulukuun päivät käyvät.) Luulen, että saatamme nähdä jossain vaiheessa myös muissa merkeissä. Vihje: kyse on m-kirjaimella alkavasta lattialle laitettavasta kodintekstiilistä. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue