Uutta olohuoneessa

Homevialaura, olohuone, marmori, pöytälevy, Design by Frandsen Nice, jalkavalaisin

Helmikuun neljännentoista liljoista muistin, etten koskaan tainnut toivotella täällä hyvää ystävänpäivää. Toivotan siis nyt: kaunis kiitos kaikille täällä kanssani viihtyville!

Homevialaura, olohuone, VM-Carpet, Hattara, harmaa nukkamatto

Sain teiltä muun muassa korvaamatonta apua maton tahranpoistoon. Ensimmäiseksi kaadoin siis itse vuorokauden vanhalle matolle kahvit, mutta ruskeiden tahrojen tarina ei suinkaan pääty tähän: muutama päivä myöhemmin petti beben vaippa. Tässä vaiheessa tarina alkoi jo saada niin koomisia piirteitä, etten tainnut edes hermostua. Lukuisten sappisaippua-, käsitiskiaine- ja etikkakäsittelyiden jälkeen tahrat ovat kuin ovatkin nyt käytännössä poissa, kun maton eläväinen pinta vielä anteeksiantaa loput. Mikä helpotus!

Homevialaura, olohuone, marmori, pöytälevy, Design by Frandsen Nice, jalkavalaisin

Olohuoneen nurkkaan saapui uusi jalkavalaisin, Design by Frandsenin Nice, jonka modernin klassinen ilme ja yksinkertainen mutta jämäkkä ulkomuoto viehättävät meitä varmasti pitkään ajattomana hankintana. Muistan puineeni lukijan jos toisenkin kanssa valaisimen saatavuutta ja vinkiksi kiinnostuneille, että Nice-valaisinsarjaa saa tilattua Vepsäläiseltä. Itse käännyin taas Suomenojan Vepsäläisellä vaikuttavan luottosuunnittelijan Sannan puoleen.

Homevialaura, olohuone, Boknas Julia, sohva, Chhatwal & Jonsson, ikat, Balmuir

Ehkä huomatte myös sohvan takana jotain uutta. Projekti keittiön uusi ruokapöytä marmorikuvioisella kvartsikannella edistyy. Sohvan päälle taas olin jo ideoinut taulukollaasin, mutta se meni jäihin, kun Allposters.comista tilaamani julisteet olivat tällä kertaa pahemman luokan pettymys. Tilasin mustavalkoisia valokuvia, sain homeenvihreitä tulosteita, jotka suosiolla palautin. Koko seinillä sisustaminen on muutenkin nyt yhtä kysymysmerkkiä: mitä sohvan, entä sängyn päälle? Sopiiko peili sittenkään sivupöydän päälle, kun eteisen uudet peiliovet (joihin palaan myöhemin) heijastuvat taustalta entistä enemmän?

Homevialaura, olohuone, marmori, pöytälevy, Design by Frandsen Nice, jalkavalaisinHomevialaura, olohuone, marmori, pöytälevy, Design by Frandsen Nice, jalkavalaisin

Täytyy kypsytellä hiljalleen. Ensi kerralla on vuorossa ensimmäinen kurkistus lastenhuoneeseen!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

  • Voi kiitos! Oikein hyvä ehdotus, mietin itse samaa. Vaan arvaa, mikä haaste siinä taas on. Luulen, että peili sohvan takana näyttäisi hassulta siksi, koska sohvan vieressä, samalla sivulla eteisessä, on jo isot peiliovet. Näin yhteen näkymään taitaisi tulla liikaa peilipintaa. Tämä on todella hankala, mutta en osaa vielä päästää irti toiveestani sijoittaa myös irtopeili johonkin kohtaan kotia. :) Kiitos ideastasi!

 1. Voin kuvitella sen epätoivon hetken, kun uusi matto likastuu. Hyvä siis, että sait mattosi puhdistettua. Tiedän, keneltä kysyä maton puhdistusvinkkejä, mikäli ne tulevat tarpeen :) Remonttianne ja uuden kodin sisustamista on ollut inspiroivaa seurata. Olisi kiva nähdä kuvia myös talostanne ulkopuolelta ja kuulla mahdollisista suunnitelmistanne esimerkiksi pihan suhteen. Lopuksi pitää vielä todeta, että ihana kuva Onnista ja sinusta. Mistä tuo kaunis paitasi on ostettu?

  • Se oli nimenomaan epätoivon hetki! Nyt jo vähän huvittaa, millaiselta maailmanlopulta tuore tahra tuntui, mutta olisihan se ollut mielettömän harmillista, jos matto olisi mennyt heti pilalle. Onneksi ei! Voisin itse asiassa koota vielä tahranpoistovinkit yhteen postaukseen muistiksi meille kaikille näitä tapaturmia varten. :)

   Ihana kuulla, kiitos paljon palautteesta! Pihaa ajattelin ehdottomasti käsitellä, kunhan kevät saadaan käyntiin, ja samalla näkyy varmasti palasia kotimme julkisivusta (joka ei siis ole arkkitehtonisesti kummoinen, mutta siisti ja valkoharmaa kuitenkin, eli siten meille mieleen).

   Kiitos kaunis! Paita on Whistles-merkin ja löytö Stokkan aleista. :)

 2. Sinulla on tosiaan huonomattokarma. :D Ei, siinä, Pikku Bloggaaja viskasi eilen makaronit kera tomattisoseen ja lautasen meidän Pandoramatollemme. En voinut olla miettimättä tätä mattokarma asiaa, kun katselin punaista tahraa valkoisella kuviolla. Onneksi etikka pelasti.
  Tuo lamppu on edelleen tyylikäs ja odotan innolla juttua niin ruokapöydästä, kuin Little L:n huoneesta. Ja muuten, näytät todella kauniilta tuossa kuvassa Onnin kanssa. Mistä tuo ihana paita on?

  Lopuksi vielä, halusin vinkata oman blogini postauksesta, jossa puhun pitkät pätkät sinun blogistasi. Esittelen omille lukijoilleni blogeja omalta lukulistaltani ja nyt oli homevialauran vuoro. Käy ihmeessä vilkaisemassa.
  http://bigmamashome.blogspot.fi/2017/02/lukulistalla-homevialaura.html

  • Ei voi olla totta! Saat kaiken sympatiani. Onneksi Pandora-matto ei mennyt tomaattisoseesta pilalle. Kiva kuulla! Nyt on ensimmäinen juttu lastenhuoneesta julki. Ihana tunne, kun kolmaskin huone alkaa olla jossain kunnossa, eikä enää muuttolaatikkovarastona. Paita on Stokkan aleista löytynyt Whistles.

   Kävin lukemassa ja miten kauniisti kirjoitit. Kiitos paljon kaikista sanoistasi, olen todella otettu postauksesta! Ja samaa mieltä olen kanssasi ensimmäisestä blogipoiminnasta: Char on minunkin pitkäaikainen tyyliesikuva. :)

 3. Ihanan näköistä, odotan myös keittiönpöydän valmistumista ja postausta siitä :) olisin myös kysellyt että mistä teidän verhotangot ovat. Itsellä olisi tarkoitus hankkia verhotangot mutta ei ole vielä löytynyt mieleisiä.

  • Moi Sonja! Tosi kiva kuulla! Keittiön pöytä odottaa enää kasaamista, siis että saamme aikaiseksi pyytää taas remppamiehen avuksi. Toivottavasti lähiaikoina päästään sen kimppuun. :) Meidän verhotangot on Bauhausisista, itse asiassa mallia, jota muistaakseni oltiin lopettamassa (taisimme napata hyllystä viimeiset tangot). Mutta käy ihmeessä katsomassa Bauhausin valikoima: siellä voi hyvin olla vastaavaa tai ehkä meidän tankojemme tilalle on tullut korvaava tuote. Tuotenimeä en valitettavasti muista, mutta yhtä kaikki verhotanko on sellaista mallia, jossa pätkistä pystyy yhdistelemään yhden pidemmän tangon, eli siksi meidän ei tarvinnut tilata pidempää tankoa mittatilauksena Toivottavasti löydät!

  • Kiitos kaunis! <3 Oli kyllä iso helpotus, kun tahra lopulta lähti, vaikka ensin ei siltä näyttänyt. Kiva kuulla! Samoin, olen todella tyytyväinen sekä marmoripöytälevyyn että jalkoihin, kun vaan vielä saamme aikaiseksi kasatuttaa ne. :)

 4. Hei!
  Ensimmäistä kertaa kommentoin sinun blogiisi, vaikka olen ollut lukijasi jo pitkään. Tykkään kovasti tyylistäsi niin sisustuksen kuin pukeutumisenkin suhteen. Rakastuin tuohon päälläsi olevaan valkoiseen puseroon, mistä se on? Haluan samanlaisen! Voin jo kuvitella tuon teidän tulevan ruokapöydän, siitä tulee varmasti mieletön. Lastenhuoneen postausta odottelen myös innolla. Meillä asustaa kolme lapsukaista ja inspiraatiota odotellessa. ;)

  • Kiitos kommentistasi, Satu! Ihana kuulla pitkäaikaisten lukijoiden terveisiä. :) Olen jo pidempään ajatellut ottaa tyyliä enemmän mukaan blogiin, mutta nyt taas suunnitelmani on jäänyt uuden kodin sisustamisen jalkoihin. Mutta jatkossa varmasti asujakin nähdään, sillä pukeutumiseni on niin samanlaista kuin sisustamiseni, modernin klassista ja neutraalinväristä. Niinpä ajattelin ihan samaa, että samanhenkisiä lukijoita varmasti kiinnostaa molemmat. Paita on Whistles-merkkinen. Löysin sen Helsingin keskustan Stokkan aleista, mutta jos siellä ei enää ole tai et pääse paikan päälle, kannattaa googalata Whistles muuten, jos heidän oma verkkokauppa toimittaa Suomeen tai joku muu. Löysin samalta merkiltä päälläni olevat mustat siistit pillifarkut, mikä ei vartalotyypilleni ole ihan helppo tehtävä, joten merkistä taisi kertaheitolla tulla suosikkini. Oih, siellä on ihana katras vauhtia pitämässä. :) Aurinkoista viikonloppua koko perheelle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue