Dream big, little one

Homevialaura, lastenhuone, Myla & Oscar, Sleepy eyes

Olisipa kaikki yhtä helppo asentaa kuin uudet silmät beben huoneen seinään teippikiinnityksellä. Rivien välistä voi lukea, että nurkistamme löytyy tällä hetkellä aika monta asennusta odottavaa asiaa: ruokailutilan valaisin ja laskosverho, olohuoneen tauluhylly, kaikkien huoneiden patterinsuojat, muutama taulunpaikka ja niin edelleen. Jos hyvin käy, pari saattaa päästä paikoilleen pääsiäispyhien aikana. Toivottavasti ei kuitenkaan jesarilla.

Homevialaura, lastenhuone, Myla & Oscar, Sleepy eyes

Lastenhuoneen uusin edistys on Myla & Oscar -puusilmät, joihin ihastuin monesta syystä. Halusin sängyn ylle jotain, en kuitenkaan taulua, koska taulu tai pari tulee sängyntakaiseen nurkkaan sitten samassa vaiheessa, kun leikkikeittiökin (ja olen ehkä vähän hysteerinen ajatuksesta, että lasinen kehys tippuisi nukkuvan lapsen päälle). Söpöt silmät kuvaavat osuvasti nukkumista ja tuovat hauskan lisän muuten simppeliin ja valkoiseen pohjaan. Livly-tuotteistakin tutut nukkuvat silmät ovat ehdoton suosikkini lastenhuoneen kuva-aiheista, ja muodoltaan niin helppo, että vastaavan voisi hyvin toteuttaa itse maalaamalla, sabluunalla tai seinätarrasta. Siis voisi, mutta silloin vuoronumero keskeneräisten kotitöiden listalla olisi meillä ollut 372.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

  1. Ihanat! Sopii loistavasti tohon sängyn yläpuolelle! Mistä olet ostanut ripset? Täytyy varmaan oman tytön huoneeseen myös hankkia. Sekä aikasemmassa postauksessa oleva rusetti koriste/naulakko on myös aivan ihana. Mistä sen olet ostanut? Kiitos kun jaat nämä ihanat löytösi blogissa! Tulee itselle sisustus buumi
    -Suvi-

  2. Aivan ihanat. Mä olen nähnyt noita ennenkin. Minä myös arastelen taulun laittamista pinnasängyn yläpuolelle. Sen vuoksi meillä päädyttiin mustiin sisustustarroihin. Sinne lastenhuoneeseen sitten ehkä vastaavanlaiset.

    • Kiitos! Kyllä, silmiä näkee nyt paljon niin sänkyjen yläpuolella kuin muutenkin. Sisustustarrat toimivat myös oikein hyvin pinnasängyn päällä. Kodissamme ei ole koskaan yksikään taulu tippunut, mutta pelkkä ajatus lasisirpaleista pienen nukkujan päällä puistattaa niin paljon, etten pitänyt ajatuksesta laittaa taulua sängyn kohdalle. Onneksi nykyään on saatavilla kaikenlaisia kivoja vaihtoehtoja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue