Kylpyhuoneessa: Miten hoidan kasvojani ja huippuvinkki, Mádara 24h Sale -40 %

Kaupallinen yhteistyö, Mádara ja Asennemedia

Homevialaura, Madara 24h Sale -40 %, luonnonkosmetiikka

Kaunista uutta viikkoa! Kevät ei ota saapuakseen, mutta onneksi sen voi ostaa kukkakaupasta. Tämänpäiväisessä Kylpyhuoneessa-sarjan postauksessa kerron kolme asiaa kasvojenhoitoon liittyen: millaisten iho-ongelmien kanssa olen joutunut painimaan, mitkä tuotteet ovat nousseet suosikeikseni, ja miksi suosittelen olemaan viikon päästä kärppänä koneella.

Homevialaura, Madara 24h Sale -40 %, luonnonkosmetiikka

Kasvojeni iho ei koskaan ole ollut ihanteellinen. Teini-iässä minua kiusasivat epäpuhtaudet – näin kauniisti sanottuna, sillä onko finniä kauheampaa sanaa olemassakaan. Se oli inhottavaa aikaa, kun itsetunto haki muutenkin paikkaansa. Näppyihin ei tuntunut auttavan mikään ja kärsin huonosta ihosta vuosikaudet, mutta jossain määrin lääkkeenä toimi musta huumori. Onneksi kaveripiirissä riitti kohtalontovereita ja naureskelimme yhdessä pitsanaamoillemme ja levitimme Anytime-meikkejä päälle.

Homevialaura, Madara 24h Sale -40 %, luonnonkosmetiikka

Reilu kaksikymppisenä epäpuhtaudet olivat jo tasoittuneet, mutta huomasin muita muutoksia ihossani. Varasin hätääntyneenä ajan iholääkärille, kun huomasin ihon yhtäkkiä reagoivan punoituksella ja ärsytyksellä. Sain kuulla, että atooppiset taipumukset ja couperosa saattavat puhjeta vasta aikuisuudessa. Lääkäri määräsi minut siirtymään hajusteettomiin ja hellävaraisiin tuotteisiin, sillä siinä elämänvaiheessa lotrasin tosiaankin vielä kaiken maailman kosmetiikalla, joiden INCI-lista ei olisi kestänyt päivänvaloa.

Homevialaura, Madara 24h Sale -40 %, luonnonkosmetiikka

Kolmekymppisenä olen löytänyt kasvojenhoidossa juuri itselleni sopivan tasapainon, ja olen olosuhteisiin nähden oikein tyytyväinen ihoni kuntoon. Täydellisestä iho on edelleenkin kaukana tällä kirjavuudella ja näillä ihohuokosilla, mutta kun on kerran elänyt pitsanaamanuoruuden, osaa olla hyvinkin tyytyväinen tähän. Sitä paitsi, olisivathan raskaus, imetys ja imetyksen lopettaminen hormoneineen voineet tuoda takaisin nuoruuden epäpuhtaudet, mitä todella pelkäsin, mutta onneksi turhaan.

Homevialaura, Madara 24h Sale -40 %, luonnonkosmetiikka

Tasapainoni on, että päivittäiseen meikin ja kasvojen puhdistamiseen käytän edullisia hajusteettomia perustuotteita, joissa ei ole mitään ihmeellistä, mutta jotka hoitavat hommansa hellävaraisesti ja hyvin. Sen sijaan iholle jäävään kosmetiikkaan ja muihin hoitaviin tuotteisiin panostan enemmän, ja niissä suosin nykyään luonnonkosmetiikkaa.

Homevialaura, Madara 24h Sale -40 %, luonnonkosmetiikka

Mádarasta on tullut yksin suosikkimerkeistäni luonnonkosmetiikassa ennen kaikkea tuotteiden laadun mutta kyllä, myös kylpyhuonetta kaunistavan pakkaussuunnittelun vuoksi (kaukana ovat ajat, jolloin luonnonkosmetiikka oli vihreää ja hipahtavaa, kun se nykyään on ylellistä ja tyylikästä). Olen testannut purkin verran Time Miracle Age Defence -päivävoidetta sekä Time Miracle Total Renewal -yövoidetta ja todennut molemmat omalle, pitääkö tässä nyt sanoa ikääntyvälle, iholle erinomaisiksi. Voiteet ovat tunnultaan miellyttäviä ja nopeasti imeytyviä, päivävoidetta käytänkin paljon meikin alla. Voiteet sisältävät soluja hoitavaa kasviyhdistettä ja nuorentavaa koivunmahlaa.

Homevialaura, Madara 24h Sale -40 %, luonnonkosmetiikka

En usko kasvojenhoidossa ihmeisiin, mutta luonnon tehoaineisiin uskon enemmän kuin photoshopattuihin Hollywood-julkkiksiin. Toiseksi uskon ihoa ärsyttävien aineiden minimoimiseen, hyviin elintapoihin ja kurinalaisuuteen jaksaa pestä kasvot aina, myös väsyneenä ja meikittöminä päivinä. Nykyään voisin kai julistaa uskovani myös saunaan, sillä löylyistä on tullut viikon se hetki, kun rentoudun ja teen jotain ekstraa, usein kuorinnan ja naamion.

Homevialaura, Madara 24h Sale -40 %, luonnonkosmetiikka

Mádaran kuorinnan ostin jo kuukausia sitten itse tietämättä tästä mieluisasta yhteistyöstä, ja olen aivan myyty. Exfoliating Oil-To-Milk Scrub on öljypohjainen kuorintavoide, joten sen tuntu iholla on hellä, ei raastava. Meinasin jo luovuttaa mekaanisten kuorintojen suhteen, sillä niitä ei suositella couperosaiholle, mutta tämä tukkeutuneita ihohuokosia avaava, kuolleita soluja poistava ja ihoa silottava voide on kasvoille tehokkuudestaan huolimatta ihanan pehmoinen.

Homevialaura, Madara 24h Sale -40 %, luonnonkosmetiikka

Näin päästään lupaamaani vinkkiin: Mádaran suosittu ja odotettu 24h Sale on pian täällä. Vuorokauden kestävä kampanja alkaa  alkaa ensi maanantain ja tiistain välisenä yönä 10.4.-11.4. klo 00.00, ja puolestayöstä eteenpäin on 24 tunnin ajan Mádaran verkkokaupassa kaikki -40 %. Kampanja on joka kerta saavuttanut suuren suosion, enkä ihmettele, miksi: onhan näin huikea alennus paras tilaisuus täydentää hyväksi havaittuja suosikkeja, kokeilla uusia tuotteita ja ostaa lahjoja vaikka toukokuun äitienpäivää ajatellen. Kasvojenhoidon lisäksi Mádaran valikoimaan kuuluu luonnonkosmetiikkaa vartalolle, hiuksille ja lapsille. Homeviajormatarjoushaukka on kiinnostunut ainakin näytteen perusteella ihanasta uutuudesta, Smart Antioxidants Fine Line Minimising Cream -voiteesta. Kuulisin mielelläni, mitä te Mádaralta suosittelette?

Kylpyhuoneessa on juttusarja, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja rentoutumiseen kotona. Esittelen tyyliini sopivia kauneudenhoidon suosikkituotteita ja etsin spa-tunnelmaa ensimmäisessä omassa saunassa.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

 1. Tuotteet kuulostavat ihanilta, mutta tee pieni korjaus ruutiineihisin. Älä kuori ihoa samalla kertaa kun saunot, ainakaan rakeisella kuorintavoiteella. Iho on jo valmiiksi herkillä kuumuudesta, joten se ei kaipaa siihen päälle vielä hankaavaa tuotetta. Varsinkin, jos iholla on taipumusta couperosaan.

  Punoittavat couperosa posket voit mieluummin suojata kosteuttavalla naamiolla jo saunassa olessa tai joillain muulla paksulla voiteella.

  • Olipa hyvä huomio! Nyt kun sanoit, muistelen lukeneeni samaa couperosasta ja saunasta. Miten olinkin unohtanut täysin, varmasti vain innokkuudesta uutta saunaa kohtaa. Siirrän kuorinta ja puhdistava naamio -rutiinin saunattomille päiville ja tilaan Madaralta kosteuttavan naamion löylypäiville. :) Kiitos paljon, kun huomautit!

 2. Uusi tuotemerkki minulle, mutta täytyykin ottaa testiin kun atooppinen iho on nyt raskauden myötä ja imetyksen myötä vieläkin kovilla. Aikaisemmin tehonneet voiteet eivät ole tällä hetkellä auttaneet.

  Olisin halunnut kysyä, mistä olet hankkinut tuon ihanan aamu-/kylpytakin? Näyttää niin mukavalta päällä ja vielä puhtaan valkoinen mustilla tereillä, kaunis.

  • Moi Haley! Voi kunpa Madara sopisi yhtä hyvin sinun iholle kuin se on minulle sopinut. Nämä ovat aina niin yksilöllisiä, mutta kokeilemalla löytyy toivottavasti juuri oikea vaihtoehto. Atooppisuus samoin kuin raskaus voivat tosiaan laittaa ihon koville. Kylpytakki on Balmuirin Portofino (omani olen saanut blogin kautta): https://www.balmuir.com/shop/fashion/robes/portofino-robe-white.html. Annan kylpytakille täydet pisteet paitsi ulkonäöstä ja laadusta myös istuvuudesta. Usein kylpytakit ovat pienessäkin koossa tosi huonosti istuvia ja hihat valtavia, mutta tässä kylpytakissa on tosi hyvä leikkaus. :)

 3. Täällä ilmoittautuu toinen ikänsä iho-ongelmien kanssa kamppaillut. Nyt neljänkympin korvilla akne on viimein alkanut kasvoista hellittää, mutta selässä se pysyy sitkeästi. Kaikkea on kyllä kokeiltu, söin jopa Roaccutania murrosiässä, mutta jouduin hälyttävien maksa-arvojen takia jättämään kuurin kesken. Pahimmillaan selän iho oli niin huonossa kunnossa, että vaatteetkin satuttivat. Mitään järjellistä syytä tähän ihon temppuiluun ei ole löytynyt, joten ei ole ollut oikein muuta keinoa kuin elää asian kanssa. Onneksi kasvoihin ei ole jäänyt arpia, selkään sitäkin enemmän, mutta toisaalta olen oppinut jättämään selän paljastavat vaatteet hankkimatta ja löytänyt luonnonkosmetiikkatuotteet, jotka eivät ainakaan pahenna oireilua, jos eivät nyt ihmeitäkään tee.

  • Voi ei, tunnen tuskasi! Vaikka oma tilanteeni ei missään nimessä noin paha ollutkaan. Erityisen ikävää, että iho kiusaa sinua edelleenkin ja myös selkäihossa. Ja varsinkin, kun ihoon todella sattuu ulkonäköharmistusten lisäksi. :( Roaccutan kuulostaa tutulta. Taisin teininä syödä samaa lääkettä tai ainakin jonkun vastaavan kuurin, jossa muistaakseni oli maitotuotteet kielletty. Mutta näinhän se on, it is what it is. Ei auta kuin elää asian kanssa, mietin itsekin, kun elämässä tulee vastaan vähemmän mukavia juttuja. Ihana kuulla, että luonnonkosmetiikasta olet löytänyt sopivia tuotteita. Ei tuotteet tosiaan yksin ihmeitä tee, synnynnäisiähän tämäntyyppiset iho-ongelmat ovat, mutta sekin jo auttaa, että oikealla kosmetiikalla voi edesauttaa ihoa pysymään paremmassa kunnossa, eikä ainakaan ärsyttää yhtään ylimääräistä.

 4. Madara on ehdoton suosikkini! Laatu, hinta ja pakkaustentyyli miellyttää kovasti. Mihinkään kokeilemaani en ole pettynyt. Erityisesti pidän hedelmähappoa sisältävästä kirkastavasta kuorintavoiteesta kasvoille (aha peel). 1-vuotiaan tyttöni ihoa hoidan myös lastensarjantuotteilla. Pesuneste pumppupullossa erityisen käytevä. En pidä tuoksuista omalla enkä lapsenikaan iholla, joten näiden hennot tuoksut miellyttävät. Täytyypä taas täyttää varastot ja testata jotain uutta! Kiitos vinkistä!

  • Kiitos suosituksista! Niin kiva kuulla, että muutkin ovat ottaneet Madaran omakseen. Kiinnostaisipa kokeilla myös hedelmähappokuorintaa. Kurkkasin esittelysivulle ja Aha Peel on ilmeisesti palkittu ainakin Trendi-lehden toimesta, eli ei varmastikaan mikään turha tuote. Lastentuotteet ovat varmasti tosi ihania. Jollei meillä olisi vastaavia jo kaapissa, laittaisin bebelle tilaukseen. Kiva, että pidit vinkistä! Tämä on niin tuntuva ja kattava ale, että halusin ehdottomasti vinkata mahdollisuudesta teille. :) Onnistuneita ostoksia!

 5. Sos-linjan seerumi ja voide ovat olleet viime syksystä asti suosikkejani, noita TM-voiteita en ole näytteitä pidemmälle testannut. Tuo kuorinta on ihana :)

  ps. Todella kauniit kuvat <3

  • Kiitos Elina kommentista ja kivoista sanoista kuviin liittyen! Kuorinta ON ihana. :) Ja hei kiva kuulla SOS-linjasta kokemuksiasi. Sain hyvän huomion siitä, ettei couperosaan taipuvaa ihoa saisi kuoria saunan yhteydessä, vaan mieluummin suojata kosteuttavalla naamiolla. Ehkä tilaan siis löylyjä varten SOS Instant Moisture + Radiance Hydra -naamion. Voidetta ja seerumiakin kiinnostaisi kokeilla. Olisipa useampi naama. :D

 6. AHA-kuorintanaamio on suosikkini! Ihastuin ensin Philosophyn saman tyyppiseen tuotteeseen mutta hinta sai mut lähes pyörtymään. Onneksi löytyi tää Madaran tuote, jota ei tarvitse vaihtaa muuhun. Ja hei, tosi kivoja postauksia sulla ollut, en vain ole ehtinyt kommentoimaan. Tekee silti mieli antaa positiivista palautetta näin jälkikäteenkin, kun ei tässä maailmassa sitä yleensä liikaakaan saa. Mukavaa viikkoa!

  • Kiitos suosituksesta, AHA-kuorintanaamiolle jo toinen ääni! Philosophy on minustakin liian kallis, koska totta puhuen olen vähän pihi kosmetiikan kanssa. Toiseksi Pholosophy ei ainakaan näytteen perusteella tehnyt mitään vaikutusta varsinkaan siihen nähden, miten korkealla odotukseni olivat, kun kulttimerkkiä hehkutettiin niin paljon sen Suomeen rantautumisen aikaan. Pakkausdesign on kyllä Philosophylläkin ihana, mutta mieluummin tosiaan suosin itse luonnonkosmetiikkaa mahdollisuuksien mukaan. Voi miten ihana palaute! Ei todellakaan voi koskaan antaa liikaa tuollaisia terveisiä. Kiitos paljon, Pieta! :)

 7. Tykkään jotenkin ihan mielettömän paljon tämän postauksen kuvista. Mun silmiä suorastaan hellii nuo mustavalkoiset kuviot pyyhkeessä ja toilettilaukussa teidän vaalea koti taustanaan. Näyttää tosi hyvältä.

  Keskityn tässä kommentissa hehkuttamaan enemmän sun ja Sannan videota. Meikäläisen luottotuotteet, kun tiedetään jo. ;)
  Video oli tosi ihana ja siinä pääsi sunkin ajatuksiin paljon paremmin käsiksi, kuin kirjoitusten kautta. Ja allekirjoitan saman kuin Sanna, että sun tekstiä on todella hauska lukea. Se on rempseää ja helppolukuista. Aina, kun sun blogin avaa, tietää saavansa roppakaupalla inspiraatiota, sekä yleensä päivän piristysruiskeen, jos kyseinen päivä ei ole sattunut menemään ihan nappiin. Ja mä niin ymmärrän sen, kun yksivuotias roikkuu jalassa valokuvia ottaessa. Meillä hän roikkuu kameranlinssissä. Pkku E:llä on, joku kuudes aisti kamerojen suhteen ja vannon, että hän kuulee toiseen huoneeseen sen äänen, kun nostan kameran pöydältä. Kiitos ihanasta, laadukkaasta sisustusvideosta.

  Sitten yksi postaustoive, vaikka sä esitteletkin mieluummin niitä valmiita toteutuksia, niin joskus olisi kiva lukea vaikka yksi postaus, jossa vaikka vain vähän valoitaisi niitä suunnitelman vaiheita ja mitä niihin kuuluu. Budjetointi, etsintä, suunnittelu yms.

  • Olipa mukavasti sanottu kuvista, kiitos paljon! Tämä oli niin mieluisa aihe, ehkä lopputulos näkyy kuvissa. Ja tulipahan samalla hoidettua kasvotkin kuvausten sivupuhteena. :)

   Ja kiitoksilla jatkan myös palautteesta videoon ja postausteksteihin liittyen! Sitä on vaikea pukea sanoiksi, kuinka paljon jaksamista ja intoa saan bloggaamiseen tämäntyyppisistä palautteista. Olen todella iloinen ja otettu, kun koet noin. No niinpä, kuulostaa todella tutulta paitsi jalassa myös kamerassa roikkuminen. Bebe on erityisen hullaantunut tekniikasta, niin kuin taaperot yleensäkin, mutta lisää vettä myllyyn lyö ketjumainen kameranauha, joka on todellinen magnetti sekin. :D Ihaniahan pienet assistentit tietenkin ovat.

   Hyvä postaustoive, kiitos! Laitan sen itselleni ylös ja koitan toteuttaa. Voisin yhdistää tämän ehkä terassisuunnitelmiin, joita en vielä ole avannut Kartellin tuoleja enempää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue