Tervetuloa, terassituolit!

Homevialaura, Kartell Victoria Ghost, tuoli

Ehkä tässä voi pikkuhiljaa alkaa uskoa, että viimeinenkin takatalven encore on nähty. Ja toivottavasti hetkeksi aikaa flunssakin, jonka rippeitä parantelen parhaillaan. (Siksi kommentteihin vastaaminen on valitettavasti viivästynyt, palaan kyllä mahdollisimman pian jälleen niin kivoihin terveisiinne.) Vaikka terassia pääsemme rakentamaan vasta vähän ajan päästä, kalustus on edennyt yhden oleellisen asian verran. Edellisestä kodista meille jäi kaksi Kartell Louis Ghost -tuolia, jotka eivät mahdu uuden kodin sisätiloihin. Sain heti idean hyödyntää niitä ulkona, mutta kaksi tuolia ei tietysti ruokailuryhmässä riittäisi mihinkään. Mainiolla tuurilla ja ajoituksella huomasin Kimmon kauppaavan neljää Kartell Victoria Ghost -tuolia ja nappasin ne epäröimättä meille. Näin pihan ruokailuryhmään tulee vanhat käsinojalliset Ghostit päihin ja nämä uusvanhat käsinojattomat Ghostit keskelle.

Homevialaura, Kartell Victoria Ghost, tuoli

Tulipa hyvä mieli, että saamme niin mieluisan ruokailuryhmän vaivatta ja second hand -kierrätyksenä. Kartell tuntuu monestakin syystä oikealta vaihtoehdolta pihallemme. Muovi on sään- ja taaperonkestävää, pinottavat tuolit on helpompi varastoida, läpinäkyvä muovi jatkuu punaisena lankana sisälläkin ja ilme on modernin kevyt. Sen verran urbaanina meitä pidän, että haluan mieluummin korostaa rivarin kaupunkimaista kuin mökkimäistä puolta, enkä näin ollen halua puisia terassikalusteita, varsinkaan, kun talon itsensä julkisivu on puuta. Lisäksi tarvittaessa samat istuimet menevät myös sisätiloissa vierastuoleina. Kipeästi uutta kevätlookia kaipaava Onnikin hyväksyi tuolit koeistumisen jälkeen. Elättelen toiveita, että pääsisimme voinnin ja aikataulujen puolesta edistämään terassi- ja pihasuunnitelmia vielä viikonlopun Kevätmessuille.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

 1. Eikä! Kimmon tuolit löysi teille! :) Ymmärrän täysin, mitä tarkoitat Kartellin mielikuvilla, itsekin miellän ne enemmän eurooppalaiseen kahvilameininkeihin kuin maalaisromanttisen sisustuksen kaveriksi! Ihana nähdä sitten teidän terassipostauksia!! :) t. parvekkeen kanssa vielä ainakin seuraavat 5 vuotta

  • Joo! Olin niin iloinen, kun bongasin Kimmon ilmoituksen. Olin nimittäin jo aikaisemmin ajatellut, että voisin yrittää etsiä neljä Victoria Ghostia, mutta pyörittelin toki välissä muitakin vaihtoehtoja ja kokonaisuuksia. Myynti-ilmoitus ratkaisi ongelman kertaheitolla ja jestas, miten upeat tuolit Kimmolle tuli teiltä tilalle. Tänään saatiin vähän lisäpotkua terassisuunnitelmiin Kevätmessuilta, täytyykin koota niitä postaukseksi. En rehellisesti osaa yhtään sanoa, miten suhtaudun tosielämässä pihaan. Nautinko puuhastelusta, pidänkö sitä vaivalloisena vai rentouttava, ja niin edelleen. Ainakaan ensimmäisenä talvena en hermostunut lumenluontiin, se on jo alku. ;) Nauti parvekkeesta, se on niin ihanan iisi!

 2. Teidän terassista tulee jo pelkästään tuolien vuoksi todella kaunis! Joko olette päättäneet pöydän? Odotan niitä grillailukelejä jo kieli pitkällä, mutta koska naapuri on grillannut jo kolme viikkoa, päätin, että aloitamme viimeistään pääsiäisenä. Ostin tänään kotimatkalla myös pullon roseta, näpit jäässä kannoin sen autoon. Tuntui ehkä liian aikaiselta. Toivottavasti pääsiäisenä paistaa.
  Kivaa viikonloppua ja paranemista! Meille funssa on vasta saapumassa, itse vielä terveenä.

  • Kiitos! Toivotaan, että tulee kiva. Olemme päättäneet pöydän värin ja fiiliksen, se tulee olemaan moderni ja valkoinen, mutta varsinainen pöydän etsintä on vielä vaiheessa. Ensin ajattelin rakentaa pöydän pukkijaloista ja pöytälevystä, mutta en jaksaisi alkaa käsitellä kantta, kun jonossa odottaa tuhat muutakin kotipuuhaa, joten siksi valmis pöytä tuntuu todennäköisemmältä. Tänään olimme Kevätmessuilla, mutta muuten emme ole vielä päässeet kiertelyn tai surffailun vauhtiin, mutta sentään visio on jo jokseenkin selvä. :) Naapuri grillannut jo kolme viikkoa? Siinä suburbiaesikuvani, ihan paras. :D Pääsiäinen on hyvällä tuurilla mainio ajankohta aloittaa, se on muutenkin niin mukava muutamapäiväinen. Meillä menee varmasti toukokuulle ennen kuin saamme terassin ja grillin hankittua ja paikoilleen, mutta siitä eteenpäni sitten sitäkin suuremmalla innolla – myöskin rose-kautta odottaen! Kiitos paljon ja toivottavasti flunssa ei siellä iske rajusti ja koko perheeseen.

 3. Ihan täydellinen idea terassituoleiksi! Mä jo hiljaa mielessäni mietin, että et kai myynyt niitä Louis Ghosteja, kun niitä ei näkynyt uudessa kodissa, mutta ne näyttävät varmasti ihan mielettömän hyviltä teidän terassilla.

  • Jotkut tarvitsevat paljon neliöitä asumiseen, itse tarvitsisin tuoleille. :D Onneksi Kartellit saavat nyt uuden elämän kesätuoleina. Uskon niiden sopivan terassille siksikin, että olohuoneestamme on suora näkymä tulevan ruokailuryhmän paikalle. Läpinäkyvä ja ilmava tyyli pitää toivottavasti huolen siitä, ettei näkymästä tule liian levoton. Kiitos!

  • Moi Anu! Jakkarat on ostettu Don Goffosta, mutta valitettavasti kyllä jo noin kuusi vuotta sitten. Toki kannattaa kysyä perään, jos ne kuuluisivat vakiovalikoimaan. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2018 · Theme by 17th Avenue