Podcast: Noora & Nooran vieraana

Homevialaura, Noora & Noora, pocdcast
Näin symppis leiri oli olohuoneessamme muutama päivä sitten, kun saimme beben kanssa kylään isompia ja pienempiä ystäviä, Noora & Nooran sekä ihanat Baby K ja Baby H. Teen yleensä aina mammalomalaisille lounaaksi ruokaisaa salaattia, jota jokainen voi santsata sopivaan väliin ilman jäähtymisen pelkoa, ja jonka syöminen onnistuu tarvittaessa yhdellä kädellä. Päälle hörpättiin kahvit ja pullat, tietenkin. Kolmen lapsen saaminen päiväunille samaan aikaan oli kieltämättä kunnianhimoinen tavoite, eikä se aivan sellaisenaan onnistunutkaan. Sen verran saimme kuitenkin suunvuoroa, että pääsimme nauhoittamaan podcastin.

Homevialaura, Noora & Noora, pocdcast

Noorien podcastien suurena fanina oli ilo ja kunnia saada kutsu vierailemaan yhteen jaksoon. Lähetyksessä vastaan Noorien (varmasti suurta yleisöä kiinnostavaan) kysymykseen muun muassa siitä, onko minulla luurankona kaapissa joulu- tai leopardipikkareita, vaan ulottuuko yhtenäinen mustavalkoinen harmonia ihan koko kotiimme. Entä mikä on jaksossa mainittu Monica-kaappi? Hauska oli myös sattuma minun ja Noora H.:n asujen kanssa. Blue jeans, white shirt on mahdollisimman varhain jälkikasvulle opetettava tyylimantra.

Homevialaura, Noora & Noora, pocdcast

Kiitos vielä podcast-emännöinnistä, seurasta ja asukuvista mainiot Noora & Noora! Homevialauran sisustussalaisuudet -podcastin pääset kuuntelemaan tästä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Comments

 1. Olipa mukava kuulla sinua podcastissa vieraana. Työpäivä alkoi mukavasti podcastia kuunnellen. Kuuntelin tarinaa pyyhkeistä. Jokin aika sitten yritin kar5si pyyhkeitä kaapista, johon kaikki eivät mahdu. Tänään pitää mennä nyt hyvällä omalla tunnolla heivaamaan suurin osa kierrätykseen. Muutamaa samaa itsekin pesen ja otan saman tien uudelleen käyttöön. Ehkäpä lakanoiden kanssa voisi tehdä saman muutoksen.

  • Ihana kuulla, kiitos Mia! podcastit ovat kyllä korvaamattomia seuralaisia juuri duunimatkoilla, vaunulenkeillä sun muilla. Huomaan, että meillä ihmisillä on usein paha tapa ostaa uutta ilman koskaan luopumatta vanhasta. Fakta on kuitenkin se, että uusien suosikkipyyhkeiden jälkeen harvemmin niitä vanhoja kulahtaneita tulee enää laitettua esille. Parit varapyyhkeet on tietysti hyvä olla, enkä kehoita heittämään hyvää pois, mutta peruskäytössä ei kyllä kymmeniä pyyhkeitä tarvita, niin kuin olen monen kaapissa todistanut olevan, kun halvalla saa. ;) Inspiroivaa järkkäilyä, siitä tulee kyllä kiva fiilis!

 2. Kuuntelinkin podcastin lenkillä, kun siihen sattui oiva tilaisuus (en tiedä kuinka iso hyöty siitä lenkistä oli, kun mutakakku päätyi lautaselle heti sen jälkeen) ja täytyy myöntää, että olen todella fiiliksissäni siitä. Musta on ihana kuulla sun ajatuksia, ihan ääneen lausuttuna, vaikka rakastan kirjoituksiasikin. Mutta faktahan on, että ihan kaikkeen ilmaisuun kirjoittaminen ei taivu. Ja jälleen olin hämmentynyt, miten samoja ajatuksia itsellänikin on, monesta asiasta. Samoin, kun Sannan kanssa tehdyt videot, myös tämä podcasti avasi omia näkemyksiä. Ja muistin, miksi inspiroituminen on hyvästä, mutta suoranainen kopioiminen ei niinkään. Edelleen, sinun sisustustyylissäsi on paljon sellaista, mitä koen omakseni. Olen löytänyt tämän blogin kautta myös sisäisen tuoli-ihmiseni, vaikka olenkin edelleen enemmän lampputyttö. Kuitenkin oma tyylini on hieman boheemimpi. Minulle kelpaa tauluseinä ja kuviollinen matto, mutta mustat tiskirätit ja leikkuulaudat menevät ehdottomasti ostoslistalle. Toki, olisi minun tehnyt mieli siivota Nooran (en enää muista kumpi) tapaan sukkalaatikkoni, mutta päätin, että odotan kesää ja sitä meidän muuttoa. Kuten sanoit, sen on loistava tapa käydä tavarat läpi ja lupaan nyt, että uuteen kotiin ei ajaudu mitään turhaa. Ainakaan omalta osalta. Mies saa myös käydä omat tavaransa lävitse.

  Lisäksi, olen huomannut myös sen, että asioiden myöntäminen oikeasti helpottaa, juuri niin kuin sanoit. Olen käynyt hieman taistelua tuon oman boheemin puoleni kanssa, mutta nyt olen todennut sen olevan ihan ok. Nyt pitää vain löytää ne omat tavat ilmentää sitä boheumitta. Mitään hippikotia, en kuitenkaan meille halua. Toinen oivallus oli se, että mä en ole mikään lastenmerkkivaate, retrokuosiäiti, vaikka olenkin saanut nyt kommenttia siitä, miten neutraalisti puen meidän Pikku E:tä. Enkä minä ole kirppis ihminen. Ja tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta ehkä parempi lopettaa ennen, kuin tästä kommentista paisuu kokonainen postaus.
  Pakko sanoa vielä tähän loppuun, että sä olet toiminut mulle esikuvana sisustajana, mutta myös bloggaamisen suhteen. Oma blogikin on selkeytynyt tosi paljon, kun tajusin, ettei blogin tarvitse välttämättä olla pelkkää vauvaa lapsen syntymän jälkeen. Kiitos siitäkin.

  Mutta kiitos hyvästä bodcastista kaikille kolmelle. Tulen kuuntelemaan sen varmasti vielä uudestaan.

  • Kiitos palautteesta! Tosi kiva kuulla ja olen samaa mieltä, puhuttu viestintä on erilaista ja antaa toisenlaiset mahdollisuudet ajatusten esilletuomiseen. Nauhoitukset olivat minulle itsellenikin virkistäviä, kun vaihteeksi sai jättää näppäimistön rauhaan ja vaan puhua menemään. :) Oikein hyvä suunnitelma ottaa muutto sellaiseksi projektiksi, jossa rauhassa tekee tiliä kaiken sen kanssa, mitä tarvitaan, mikä tuottaa iloa ja mikä vaatii päivitystä.

   Juuri näin, asioiden sanoittaminen auttaa elämässä moneen asiaan, jopa sisustamiseen. Kannustan ehdottomasti sinua vaalimaan boheemia puolta: esimerkiksi kuviolliset matot ja boheemit tauluseinät ovat ihan mielettömän kivoja ja kodikkaita! Oikein harmittaa, ettei sielunmaisemani kestä näitä valintoja omassa kodissa, koska aidosti ja oikeasti pidän kyseisiä elementtejä todella kauniina ja juuri niitä ihailen aina muilla. Ilo kuulla, että olen selkeyttänyt bloggaamistasi. Näin se minustakin on. Vaikka oma lapsi on maailman tärkein asia, omaan blogiin haluan kirjoittaa muutakin, enkä oikein muidenkaan blogeissa kiinnostu sellaisesta lapsiperhearjesta. Blogin linjan löytäminen vaatii todellakin ajatusta ja aikaa, eikä sitä siltikään voi välttyä ajoittaisilta kriiseiltä. ;)

 3. Tämä oli mukavaa kuunneltavaa! Uteliaisuudesta kysyisin ihan muusta aiheesta kuin sisustuksesta: millaista joogaa olet kokeillut ja onko se ollut ns. oikeaa vaiko kuntosalijoogaa? Mikään kuntosaliin vivahtava kun ei ole minun juttuni ollenkaan, mutta olen parin viime vuoden aikana löytänyt itsestäni joogan rakastajan, mutta nimenomaan sen ei-kuntosaliversion. Niin sitä keski-iän koittaessa voi yllättää itsensä :-D!

  • Kiitos paljon! Olen kokeillut jotain “tavallista” joogaa, enpä edes muista mitä, MUTTA sen tuossa tuoksinassa unohdin, että hot joogasta pidin itse asiassa todella kovasti. Sitä voisin hyvin kuvitella harrastavani talviaikaan, vaikka olenkin ihan älyttömän huono lähtemään pidemmälle harrastuksiin (siksi juuri spontaanit ovesta ulos ja juoksemaan -lenkit sopivat minulle paremmin, mutta pakkasella ja liukkaalla en juokse). Uuden kodin vieressä meillä on pilates-studio. Ehkä sillekin pitäisi antaa mahdollisuus? Kaikista mieluiten pelaisin edelleen pallopelejä, mutta niitä lajeja ei leikattu polveni oikein kestä. Ihan mahtavaa, että olet löytänyt joogasta oman jutun! Toivotaan, että joku kärpänen puraisee tätäkin henkisesti keski-ikäistä. :D

 4. Tämä oli tosi kivaa luultavaa. Kiitos!
  Oma tuleva remontti välillä askarruttaa paljonkin mutta asia kerrallaan. Hyvä remppafirma on siis haussa. Voitko suositella samaa kuin teillä? Millä maalilla teidän kodin seinät on maalattu? Näyttävät niin kauniin valkoiselta.
  Kivaa viikon jatkoa ja kiitos vielä inspiraatiosta!

  • Ihana kuulla, kiitos Anne! Remontti on kieltämättä aikamoinen projekti suunnitelmineen, aikatauluineen ja järjestelyineen, puhumattakaan mahdollisista yllätyksistä. Mutta päivä kerralla ja lopputulos mielessä sitä jaksaa. :) Meidän remontit teki Kai Lehtinen ja suosittelen häntä täydestä sydämestäni. Hän muuten teki myös Noora H:n lattian ja Noorakin oli todella tyytyväinen. Yhteystiedot löydät täältä: https://www.fonecta.fi/profiili/Vihti/471155/KRO-Remontit+Kai+Lehtinen+T:mi

   Meillä on seinissä Tikkurilan sävy Paperi, F497. Se on sellainen takuuvarma valinta ja raikkaan neutraali valkoinen, jota paljon suositellaan ja käytetään. Samoin sinulle, aurinkoa viikonloppuun ja onnea remppaan!

 5. Olipas kiva podcast ja ihanat lapset taustalla. ? Noorien tapaan tänään olen käynyt läpi ne alusvaatelaatikot ja viikannut vaatekaapin vaatteet uudestaan järjestykseen.

  Vaikka pyrin kaappien siisteyteen, taitaa täälläkin löytyä Monica-kaappi.

  Inspiroituminen on varmasti se syyjonka vuoksi palaan sekä sinun, että Noorien blogeihin.

  Podcastit ovat kyllä niin kiva lisä kirjoitettuun tekstiin.

  Kiitos teille kaikille kuudelle. ?

  • Niin kiva kuulla! Täytyy sanoa, että kyllä oli hauskaa nauhoittaessakin. Pienestä taustakuorosta huolimatta. ;) Monica-kaappi on ollut remppa- ja muuttoajan pelastus! Meillä on edelleen koko ajan pientä irtotavaraa pyörimässä siellä sun täällä, kun kodinlaitto on kesken. Se, että irtokaman voi tunkea suljettujen ovien taakse, on ollut mielenterveyteni pelastus. :D Toki lopulta järkkään sitten Monica-kaapinkin, mutta sillä ei ole mikään kiire, kunhan tavarat eivät pyöri olohuoneessa tai keittiöntasoilla. Ihanasti sanottu, kaunis kiitos omastani ja Noorien puolesta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue