Spotify: Christmas with Homevialaura

Homevialaura, joulu, juhlamekko

Amaryllis on auennut ja pieni mekko on valmiina juhlaan – aatto saa tulla. Halusin viimeisten kuvien myötä tulla toivottamaan teille kaikille oikein leppoisaa ja nautinnollista joulua. Muistakaa pitää huolta itsestänne ja rentoutua.

Homevialaura, joulu, amaryllis, abstrakti maalaus

Aatonaaton kunniaksi haluan vielä jakaa kanssanne oman joulusoittolistani, reilu viisituntisen kokoelman englanninkielistä joulumusiikkia, jos joku kaipaa pyhiin taustamusiikkia. Jos katselitte jouluvideomme, tiedätte, etten koskaan halua tai pysty kuuntelemaan suomenkielistä joulumusiikkia. Varpuset jouluaamuna ovat aivan liikaa tälle herkistyjälle, vaan meillä soi aina englanninkielinen joulumusiikki, ei kuitenkaan mariahcareyt ja whamit.

Homevialaura, joulukuusi, rusetit

Oma listani on amerikkalainen, klassikkopainotteinen, jazzahtava ja paikoin loungehenkinen. Mukana on muun muassa Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Michael Bublé sekä She & Him. Christmas with Homevialaura -listan pääset kuuntelemaan Spotifysta.

Vielä kerran: ihanaa joulua ja sydämellinen kiitos jo nyt kuluneesta vuodesta!

Comments

 1. Kiitos vinkistä! Taidan laittaa heti taustalle soimaan. Vielä olisi pari juttua mielen päällä ennen aattoyön unia.
  Ihanaa joulua teille Laura ja kiitos kauniista ja taitavasti kirjoitetusta blogistasi! xxx

  • Ihana Hanna, ilo oli puolellani! Toivottavasti teillä oli rentouttava ja tunnelmallinen joulu. <3 Kiitos ihanista sanoistasi ja samoin: kotinne on niin hurjan kaunis!

 2. Oikein onnellista joulua. ❤

  Musiikkilista menee ehdottomasti kuunteluu. Itse laiskana Spotifyn käyttäjänä, olen tänä vuonna turvautunut valmiiseen ” Christmas peaceful piano”-listaan. Toimii ihanasti taustamusiikkina. En nimittäin tänä vuonna jaksanut yhtään kuunnella suomalaisia renkutuksia tai itkulauluja.

  • Kiitos paljon näin myöhässä! Hauska kuulla samanlaisista fiiliksistä. Jotekin suomalainen joulumusiikki ei vain iske, kun se on joko liian melankolista tai sitten tip tap -tekopirteyttä. Suomenkielisissä joulukonserteissa kyllä tykkään käydä joulun alla ja herkistyäkin, mutta kotona soitan vain vanhoja jenkkiklassikoja ja jazzahtavaa pianomusiikkia, varmasti juuri sellaista, kuten mainitsemalla listallasi. :) Ihanaa uutta vuotta!

 3. Kiitos ihanasta laululistasta :) Laitoin heti soimaan! Olen nimittäin etsinyt täydellistä listaa, missä ei ole yhtään turhaa kappaletta välissä. Hyvää joulua ja kiitoksia, kun jaksat pitää yhtä kauneinta ja kiinnostavinta blogia.

  • Kiitos Rita itsellesi! Et tiedäkään, miten paljon ilahduin palautteestasi. Tuollaiset sanat merkitsevät minulle todella paljon. Kiitos kun luet blogiani ja toivottavasti sinulla oli rentouttava joulu ja uusi vuosi. :)

  • Kiitos Jenni, toivottavasti teillä oli pienten pirpanoiden kanssa hauska joulu! Kiva kuulla. Minustakin mekko oli tosi söpö löytö ja jälleen yksi vaate, jonka olisin kelpuuttanut 165-senttisenäkin. ;)

  • Ihana paras palaute, ilahduinpa anoppia myöden. :) Toivottavasti nautitte joulusta kovasti, kaikkea hyvää myös uuteen vuoteesi!

 4. Minä pidän varmaan kaikkein eniten saksalaisista joululauluista ja latinankielisistä hymneistä. Mietin juuri, että taidan olla enemmän joulua edeltävien viikkojen kuin itse joulun ystävä, jotenkin ikivanhat hymnit sopivat mielialaan todella hyvin tänä jouluna, joka oli ensimmäinen ilman tätiäni, ja oma vanheneminen iski jotenkin rajusti tajuntaan. Vanheneminen on omalla tavallaan ihana asia ja olen siitä kiitollinen, sillä suvussamme moni on kuollut hyvin nuorena, mutta hautausmaalla kynttilöitä sytyttäessäni mieleen tuli, miten paljon siihen liittyy luopumista. Jouluun tuli haikea sävy aikoinaan, kun isoäitini kuoli juuri ennen joulua, ja tänä jouluna jotenkin tajusin, että se jouluun kuuluva taianomaisuus ei ole koskaan sen jälkeen tullut takaisin. Haikea ajatus. Mutta onneksi saimme nauttia ihanasta auringonpaisteesta tänä jouluna, se vei ajatukset iloisempiin asioihin ja kevääseen!

  • Pääasia, että jokainen löytää itselleen sopivan tunnelman musiikista! Minäkin tykkään herkistyä joulun alla joulukonsertissa, mutta kotona siirryn jenkkiklassikoihin ja jazzahtavaan taustamusiikkiin. Ymmärrän erittäin hyvin tuntemuksesi. Minullekin joulussa on jotain todella haikeaa, vaikka en olekaan onneksi kokenut silloin menetyksiä. Ylipäätään aloin itsekin pohtia entistä enemmän elämän rajallisuutta, kun täytin 30 vuotta ja olin juuri mennyt naimisiin. Mitään perinteistä kolmenkympin kriisiä minulla ei ollut, että en olisi saavuttanut tarpeeksi virstanpylväitä tai etten tietäisi, mitä suurin piirtein elämältä toivon, mutta elämän rajallisuus, se jotenkin iski tietoisuuteen juuri siinä kohtaa ja heijastuu elämääni edelleenkin. Tietoisuus siitä, että niin kuin itsekin myös rakkaani vanhenevat, eikä tällä kokoonpanolla olla täällä ikuisuutta. Jouluisella auringonpaisteella voi muuten olla huima voima. Jos on harmaa sää ja erehtyy niiden koskettavimpien joululaulujen äärelle, niin siinä on kerta kaikkiaan jotain liikaa: kaikki tuntuu niin painavalta ja joulun kevyt ilo on tipotiessään. Mutta jos aurinko pilkahtaa, musiikki on hyväntuulista ja lapsen riemu käsinkosketeltavaa, niin joulu alkaa heti saada erilaiset värit. Olen todella pahoillani menetyksistäsi! Onneksi tosiaan aurinko ilahdutti, vielä kun saataisiin valoa tammikuullekin. Kaikkea hyvää vuoden alkuun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue