Video: sesonkisisustaminen ja joulu

Homevialaura, joulu, joulukuusi

Toivottavasti moni teistä on jo päässyt rauhoittumaan joulunviettoon. Jos teillä on jossain kinkunpaiston välissä hetki, niin lämpimästi tervetuloa katsomaan meidän kolmen sisustusbloggaajan jouluvideo. Video on kuvattu meillä kotona ja puhumme siinä Inspired by loven -blogin Sannan ja Char and the city -blogin Caritan kanssa sesonkisisustamisesta ja tietysti nyt erityisesti joulusta. Aikaisemmat keskusteluvideot löydät täältä.

Miten valmistelemme kodin jouluun? Mitä perinteitä meillä on? Mitä löytyy joulupöydästämme? Mistä tyylisuunnasta tai maasta saamme inspiraatiota jouluun? Näihin ja muihin kysymyksiin vastaavat Ugly Christmas sweater -muorit videolla. (Onpa muuten outoa katsoa itseä punaiseen pukeutuneena.) Pidemmittä puheitta, toivottavasti viihdyt jouluvideomme parissa.

Comments

 1. Tää teidän video oli ihana – toi monta kertaa hymyn huulille! Tehkää jatkossakin näitä lisää, ja oli kiva saada Carita mukaan :)

  • Voi että miten ihanasti sanottu, kiitos kovasti! Lisää videoita on tulossa ja onneksi Carita tosiaan pääsi tämänkertaisiin nauhoituksiin mukaan. :) Inspiroivaa uutta vuotta ja kiitos vielä mukavasta palautteestasi!

  • Ihana olet Hanna. <3 Ja mahtavaa kuulla, että laatikoiden tuunaus periytyy sielläkin. :) Onnellista vuoden alkua teidän perheelle!

 2. Punainen sopii väreihisi erinomaisesti! Oikein ihanaa joulua, minä aloitan jouluvalmistelut tänään Day Spa -sessiolla :-).

  • Oikeastiko? Itse en ollut yhtään kotonani punaisessa, mutta hyvä, jos se ei näy päällepäin. ;) Oih! Näin myöhässä totean, että mietin juuri joulun alla, miten ihana loma ja pyhät olisi aloittaa hemmottelulla. Tuo jouluspa on erinomainen konsepti. Ihana, kun pääsit nauttimaan!

 3. Ihana video! Ja samaa mieltä Lauran kanssa, kun ajoissa aloittaa joulunlaiton ja hankkii jokusen lahjan, niin sitten ei tule kiire eikä stressi vaan saa nauttia kaikesta kivasta.
  Oikein mukavaa joulua!

  • Kiitos kovasti Minna, tosi ihana saada tällaista palautetta! Kiva vaihtaa ajatuksia ja kuulla, että lahjojen hankkiminen ajoissa on sinullekin tapa säästää hermoja ja nauttia joulusta rauhassa. :) Lempeää ja kaunista alkanutta vuotta!

 4. Kiva, luonteva video!
  Mistä on tuo kaunis, hopeanvärinen lyhty Sannan oikealla puolella?
  Hyvää Joulua ja Valoa Uuteen Vuoteen!

  • Kiitos kaunis Marja! Teemme videoita sen verran harvoin, että palaute on tosi tärkeää. Ihana, jos koet noin. Lyhty on Etolasta, jo vuosia vanha, mutta siellä voi edelleen olla vastaavia ja samantyyppisen olen nähnyt myös Stokkalla. Toivottavasti löytyy mieluisa. :) Inspiroivaa ja valoisaa vuotta 2018 sinullekin!

 5. Kiva, hyvänmielen video! Tykkään muutenkin bloggaajien videoista ja podcasteista, ne tuovat bloggaajan jotenkin lähemmäs, kiva kuulla ääni ja nähdä ilmeet kasvoilla. Inspired by love on minulle uusi blogi, mutta alan välittömästi seurata sitä! Itsekin Georg Jensen -fanina olen hankkinut metallinkiiltoa kotiani kaunistamaan. Tanskalainen nimi taidetaan muuten ääntää geeoog, ei dzoodz, kuten englanniksi… Nimim. nuorena tanskan alkeet opiskellut. :D

  • Tosi hienoa kuulla, että videot ja podcastit antavat jotain lisää perinteisten kirjoitettujen postausten jatkeeksi. Näin koen itsekin lukijana, joten ymmärrän hyvin ajatuksesi siitä, että näin bloggaaja tulee liikkuvalla kuvalla ja äänellä lukijaa lähemmäksi. Kiitos paljon, kun katsoit videon ja annoit palautetta!

   Äännetäänkö! Hei mahtavaa, kiitos tästä oppitunnista. Toisaalta tanskalaisten kuuma peruna suussa -puheen tuntien ei ole mikään ihme, että nimi äännetään juuri noin. Mihinpä ei interwebistä löytyisi vastaus, tästä vain harjoittelemaan. :D

   http://www.rightpronunciation.com/languages/danish/georg-jensen-19992.asp?id1=5&page=17.

  • Kiitos tuhannesti palautteesta! Videota äänittäessä sitä miettii, että jaksaako näitä kukaan katsoa, joten on oikeasti todella ilahduttavaa saada näin kivaa palautetta. :) Lisää on myöskin tulossa, ihana kun odotat!

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue