Classic Collection ja vuodenvaihteen kuulumiset

Homevialaura, uusi vuosi

Onnellista uutta vuotta ja kaunis kiitos edellisvuodesta, että olette lukeneet blogiani. Pääsin linjoille vasta nyt, sillä olemme koko perhe olleet välipäivät ja uudenvuoden vuoteen omina nakkipaketti ja Netflix seurana. Ei kuitenkaan onneksi käynyt niin kuin pelkäsin, että sairastelut olisivat osuneet työntäyteiseen joulunalusaikaan tai vastaavasti nyt tammikuun alkuun, kun lähdemme tänään reissuun. Enemmän kuin harmissani sairastamisesta olen siis onnellinen tervehtymisestä: onneksi eilen oli jo sellainen vointi, että pystyin pakkaamaan ja pääsemme tänään matkaan. (Kuusi tuntia lentokoneessa taaperon kanssa, toivokaa suotuisia rusinahetkiä.)

Sairastuvalta vielä erityinen kiitos lukijalle, joka vinkkasi The Affair -sarjasta. Lepäily ei tuntunut ollenkaan niin pahalta, kun löysimme uutta koukuttavaa katsottavaa. Vaikka hyviä sarjoja on nykyään paljon, The Affair on yksi niistä, jotka menivät itselläni niin sanotusti ihon alle.

Homevialaura, Classic Collection, Firenze, Zarro, torkkupeitto, samettityyny

Joulukuusi? Se on meillä edelleenkin. En kuulu niihin ihmisiin, jotka raivosiivoavat joulua jo tapanina. Ei joulu joululta tietenkään enää tapanin jälkeen tunnu, mutta ei kuusi minua tökikään. Kuusi jäi paikoilleen myös siksi, että tammikuun aikana edessä on vielä pieni joulusimulaatio, kun ihanat Jonna Kivilahti ja Krista Keltanen tulevat kuvaamaan joulukotimme.

Homevialaura, Classic Collection, Firenze, Zarro, torkkupeitto, samettityyny

Sohvalle ilmestyi parahiksi uudet, jouluun ja talveen sopivat tyynyt. Löysin netistä ruotsalaisen Classic Collection -merkin, jolla oli juuri sellaiset kauniit samettityynyt, joita olin koko syksyn etsinyt. Vaan eipä merkki toimittanut Suomeen (naapurimaasta tätä on tänä päivänä vaikea uskoa). Yhtäkkiä keksin vinkata Classic Collectionista Alexalle, sillä merkki tuntui juuri oikeantyyliseltä heidän sisustusliikkeensä, Zarron, valikoimaan. Ja heidän valikoimassaan se nyt on.

Tämä oli hyvä esimerkki Alexasta ja hänen äidistään, jotka ovat siinä vaiheessa jo saaneet homman maaliin, kun muut vasta pohtivat, pitäisikö jotain tehdä vai eikö pitäisi. Ihailtavaa draivia, joka inspiroi tätä kalsareihinsa kiinni kasvanutta uuteen vuoteen. Sain Classic Collection Firenze -tyynyt ja -torkkupeiton Zarrosta blogin kautta.

Tässä lyhyet kuulumiset ennen matkalle lähtöä: olen hengissä, mutta pian lentokoneessa, joten blogiin tulee vielä viikon tauko. Instagramia yritän päivittää matkalta. Vielä kerran lämmin uudenvuodentoivotus jokaiselle!

Comments

 1. Nuo tyynyt (aivan ihanat!) ja torkkupeitto ovat ihan piste iin päälle tuossa sohvalla.
  Samoin, kuin Onnin uudenvuoden koristus pisteenä pään päällä.

  Hyvää lomamatkaa teille ja alkanutta vuotta!

  • Ihana, jos pidät myös tekstiileistä! Nämä olivat molemmat minullekin rakkautta ensi silmäyksellä, niin omannäköiset kuin olla ja voi. Vaikka muuten en juurikaan kaipaa vaihtelua kotiin, tyynyjä ja torkkupeittoja ei minusta voi olla liikaa. Onni bailupäähineineen oli kyllä kalsariuudenvuotemme pelastus. :D Kiitos paljon, samoin sinne ja terveisiä auringosta!

 2. Miten kauniit tyynyt, ja sopivat tyyliisi täydelleen. Ihana, kun olette terveitä ja pääsette matkaan, aurinkoon ilmeisesti? Siellä sitä viimeistään kuntoutuu! Mukavaa lomaa ja alkanutta vuotta!

  • Kiitos! Kiva, että koet noin, sillä minustakin nämä huusivat nimeäni. Tyynyt ovat samanaikaisesti ajankohtaiset samettimatskuineen, mutta kuitenkin hyvin klassiset tyyliltään. Samoin torkkupeitto oli ihan meidän kodin näköinen ja tyyliltään jotenkin samaa henkeä kuin monet Balmuirit – aivan minua siis. Kiitos paljon! Nyt on lomat lomailtu. Voi että, miten tekikin hyvää saada viikko aurinkoterapiaa. Samoin sinne Marjukka, kaikkea hyvää alkuvuoteen!

 3. Hei!

  Saanko kysyä, minkä kokoinen on teidän Lugo-pöydän kansi?
  Harkitsen sen ostamista. Vaihtoehtokokoja on vaan liikaa..

  • Moi Tiina! Totta kai, aina saa kysyä. Meillä on tämä koko: korkeus 26 cm, pituus 102,5 cm ja leveys 60 cm. Sohvapöytä on tavallista matalampi, mutta minusta ihana juuri siksi, kun fiilis on vähän aasialainen. :)

 4. Ihanaa uutta vuotta ja rentouttavaa lomaa! Meillä puolet kuusesta lähti tänään takkaan ja huomenna loput. Eilen nimittäin näin pari kutsumatonta ötökkää seinällä ja tietysti heti ensimmäisenä tuli mieleen että ne oli peräisin kuukauden sisällä lämpimässä olleesta kuusesta. Muuten olisi saanut meilläkin kuusi vielä olla koska ei karissutkaan valtavasti. Ja meidän koiria ei kiinnostanut kuusi laisinkaan.

  • Kiitos kaunis Heini, sitä samaa! Ai niin, ötökät. Ajattelin, että kuusen riesa olisi vain tippuvat havut, mutta tosiaan, olen monilta kuullut ötököistäkin. Voi harmi! Meilläkään kuusi ei onneksi kiinnostanut Onnia, jotkut rekut kun erehtyvät asioimaan puun alla. :D Nyt vihdoin on meilläkin kuusi pois, mutta taljat, pihavalot ja valkoiset amaryllikset kyllä vielä. :)

 5. Ihana joulukoti ja tosi kivan merkin olet löytänyt!

  Tosi kivaa vaihtelua, sillä itse olen halunnut Hermèsin vähän samantyyppisen viltin jo vuosia, mutta tällä hetkellä niitä vain näkyy joka paikassa. Chanelilla on myös todella kiva, mutta sen kasmir-osuus on minimaalinen, mutta hintalappu paljon suurempi mitä Hermèsin. Tämä oli kiva vaihtoehto :)

  Ja iihanaa lomaa!

  • Moi Sohvinen ja kiitos! Classic Collection kolahti minullekin heti. Merkki tekee kauniita, klassisen ylellisiä tuotteita, mutta kuitenkin kivanhintaisina. Ja heillä on myös tosi kauniita mattoja. Huomasin, että etsit niitä Hollannista. Voi kumpa tärppäisi. Niin, ja ihana tuolikokoelma nyt teillä. :) Kiitos, loma oli ihana, tekipä auringonvalo hyvää!

  • Kiitos Jenni ja sitä samaa! Kaksi kuuden tunnin lentoa hengissä selvitty, meni onneksi yllättävän hyvin. Toivottavasti teillä oli onnistuneet ristiäiset. :) Kiitos lomatoivotuksia ja terveisiä lämpimästä!

  • Moi Ruusa! Ostin makuuhuoneet rahit monta, ehkä kuusi vuotta sitten Korkeavuorenkadun Don Goffosta. Raheista kysytään minulta paljon, enkä valitettavasti ole nähnyt vastaavia Suomessa sen jälkeen. Don Goffon kivijalkakauppa on lopettanut, mutta verkkokauppa heillä taitaa vielä olla, mikäli haluat kysellä perään, jos raheja vielä mitenkään tilauksesta saisi. Onnea etsintään, pidän peukkuja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue