The pink party – helppoakin helpommat 3-vuotissynttäritHomevialaura, lastensynttärit, 3-vuotissynttärit, synttärijuhlat, pinkit synttärit

Tervetuloa uusavuttomien Mistä aita on matalin -leivontablogin pariin!

Ajattelin jakaa muutaman kuvan kolmivuotissynttäreiltä, jos joku yhtä helpolla haluava painii juhlaideoiden kanssa. Omat leipomistaitoni ovat tasoa pakastemutakakun sulattaminen. Totta puhuen kyllä minä varmasti helpoista ja yksinkertaisista resepteistä selviäisin, mutta kiinnostusta ei riitä oikein edes yrittää. Olen aina pitänyt enemmän ruoanlaitosta kuin leipomisesta.

Homevialaura, lastensynttärit, 3-vuotissynttärit, synttärijuhlat, pinkit synttärit

Todella pakastemutakakku on meillä ollut synttärikakkuna, samoin kuin jäätelökakku. Tämän vuoden kakku sai inspiraationsa sankarin toivomasta teemaväristä, pinkistä, – ja toteutuksensa Lidlin paistopisteestä.

Homevialaura, lastensynttärit, 3-vuotissynttärit, synttärijuhlat, pinkit synttärit

Keräsin vain kasan valmiita berliininmunkkeja mukaan ja kokosin ne kerrosvadille niin, että kastoin vielä munkit kotona valkoiseen sokerikuorrutukseen, jolloin kakkuun tuli kiva valumaefekti. Koristeeksi riitti kukka, joka meillä oli Ikean kestoleinikki, mutta aitokin kukka voi tietysti olla, kunhan ostessa varmistaa lajikkeen myrkyttömyyden. Sitten vain kolme pitkää kultaista kynttilää päälle ja valmista tuli. Lisäksi makeana tarjoilin kerrosvadillisen vaaleanpunaisia ja valkoisia vaahtokarkkeja, valkosuklaata ja keksejä.

Homevialaura, lastensynttärit, 3-vuotissynttärit, synttärijuhlat, pinkit synttärit

Suolaiseksi kokosin croissant-baarin niin ikään Lidlin paistopisteen croissanteista sekä Italia-henkisistä täytteistä: tuorejuustosta, mozzarellasta, tomaattista, basilikasta ja prosciuttosta.

Homevialaura, lastensynttärit, 3-vuotissynttärit, synttärijuhlat, pinkit synttärit

Ja koska ei lastensynttäreitä ilman nakkisiiltä, tein cocktail-tikkuja aitonakeista, viinirypäleistä, kermajuustosta ja hunajamelonista. Visuaalisesti vähän kivemmat nakkitikuista saa käyttämällä päällimmäiseen palaan esimerkiksi kukkasen tai tähden muotoista muottia, ja osan cocktail-tikuista voi korvata koristeellisimmilla.

Homevialaura, lastensynttärit, 3-vuotissynttärit, synttärijuhlat, pinkit synttärit

Yhtä kaikki kaikki tarjoilut syntyivät (tälläkin kertaa) periaatteella osta ja pilko esille. Mitään ei tarvinnut kypsentää tai kokata, vahtia tai valmistaa. Yhtään enempää häslinkiä en olisi kaivannutkaan, sillä tarjoilujenhakumatkalla Rellu sammui Lidlin parkkihalliin nakit ja berliininmunkit takakontissa. Onneksi kyyti järjestyi ja juhlat ehdittiin juhlia, vaikka lähiporukalla millään viivästymisillä tai b-suunnitelmilla ei olisi ollut väliä niilläkään.

Homevialaura, lastensynttärit, 3-vuotissynttärit, synttärijuhlat, pinkit synttärit

Muuksi koristeluksi riitti viirit ja ilmapallot sekä vaaleanpunaiset mukit ja servetit. Lahjaksi pian tuleva isosisko sai toivomiaan nukkejuttuja, niin nättejä sellaisia, että äitikin katsoo niitä ympäri kotia kovin mielellään. Juhla-asu oli luonnollisesti pinkki sekin. Jos pikkusisko syntyy laskettuna aikana, tyttöjen synttäreihin tulee noin kolmen kuukauden väli, juuri sopiva rako soveltajaäidin ehtiä miettiä uusia uusavuttomuuskakkuja.

Comments

 1. Olen miettinyt kun sinulla on tarkka tyyli,niin tietävätkö sinun ystäväsi ja perheesi tämän?
  Miettien juurikin lasten synttäreitä, tuleeko lahjaksi kirkuvia värejä vai tietävätkö he olla niitä ostamatta?

  • Moikka Marine, hyvä kysymys! Tietävät kyllä ja itse asiassa esimerkiksi äitini puolen suvulla, josta nukke ja rattaat tulivat, on hyvin samanlainen maku kuin minulla, niin se menee hyvin luontevasti niin, ja myös minun on helppo heille lahjoja ostaa. :) Antaja itse pohjustikin, että halusi antaa rattaat kauniina, mikä oli kivasti ajateltu meidän pienessä kodissa, jossa olohuoneesta ja keittiöstä näkee suoraan lastenhuoneeseen.

   Tämän sanottuani totean heti perään, että tämä on tietysti vain osa totuutta. Vaatteet ja koko ajan esillä olevat (ja useimmiten ne blogissa näkyvät) söpöstelylelut läheiset tuovat ja me itse ostamme tietyntyylisinä, mutta sen lisäksi tyttärellä on totta kai ihan yhtä kirjava kokoelma kaikenvärisiä leluja kuin kaikilla muillakin lapsilla, niin itse ostettuna kuin lahjaksi saatuna, todistusaineistoa täällä. ;) http://homevialaura.com/2018/03/sisustusbloggaajan-arkirealismia-vai-sittenkin-muka-sotkua/

   Leluja meille siis ilman muuta tuodaan ihan kaiken värisinä ja -laisina! Sitä ei tulisi mieleenkään rajoittaa, vaan kerron aina tyttäreni lahjatoiveet sellaisena eteenpäin kuin ne ovat: jouluna tuli muovista sinistä Muumi-taloa ja olen täysin vapaaehtoisesti ehdottanut aikoinaan yksivuotiaalle muovista soivaa karaokemikrofonia ja ties mitä muuta kaikkea muuta kuin kaunista “härpäkettä”, mistä ajattelin vain hänen ilahtuvan. Tämä nukketeema oli siitä poikkeuksellinen, että kyseinen kategoria on lähtökohtaisesti aika hempeä ja näin ollen lelut automaattisesti sieltä kauniimmasta päästä, ja siksi niitä oli kiva blogiinkin kuvata. Mikäli oikein ymmärsin, suvun naisväki suorastaan keksi tikusta asiaa, että pääsi hypistelemään vaihteeksi suloisia nukkejuttuja, kun tosiaan suvussamme kaikkea muutakin aina kirjavista Legoista kaikenlaisiin hahmoihin annetaan. ;) Aurinkoista viikkoa!

 2. Huikea leivontablogi :) Kaunis ja kekseliäs toteutus pinkillä teemalla, peukku.
  Paljon onnea synttäritytölle vielä jälkikäteen.

  • Mahtavaa, että löysin heti kohdeyleisöni! Ei muuta kuin hihat heilumaan ja jauho pöllyämään. :D Kiitos! Minustakin kakusta tuli kyllä kiva ja kekoajatustahan voi soveltaa ihan kaikkeen, vaikka tavallisiin korvapuusteihin. :) Synttärityttö kiittää kauniisti, ihanaa viikonloppua sinne!

 3. Ihan vähän meinasin pudota tuolilta, kun luin “Pink Party”. Näin sieluni silmin sellaisen pinkin glitterräjähdyksen, mutta on taas niin teidän näköinen toteutus ettei tosikaan. Menisi meilläkin. Meillä on ilmeisesti tulossa tänä vuonna Rainbow dash-synttärit. Rainbow on yksi My Little Pony:ista. Onneksi tässä on reilu yhdeksän kuukautta aikaa miettiä toteutusta.

  • Miksi ei glitterräjähdyskin olisi toiminut. :D Mutta selvittiin kuitenkin pullilla, viirillä ja kattauksella. ;) Jos jotain olen itse oppinut niin sen, että liian aikaisin ei kannata alkaa suunnitella. Sankareilla kun on taipumus innostua uudesta. Ainakin täällä piti ensin olla Muumi-synttärit, sitten Pipsa Possu -synttärit ja lopulta vain pinkit synttärit. Mutta onhan naisella toki oikeus vaihtaa mielipidettä, pienestä pitäen. ;)

Trackbacks

 1. […] Kakku on aina minulle se synttärien tänka på, kun en oikein leivo (historia muistaa hämärästi jonkin yksittäisen onnistuneen porkkanakakun pyöreästi vuodelta 2011). Ensimmäisenä vuonna tein jäätelökakun, toisena sulatin ja kerrostin pakastemutakakkuja ja kolmantena kokosin (arvasittekin jo: Lidlin paistopisteen) berliininmunkeista keon kakuksi. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

[instagram-feed]

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue