Pääsiäisvauvan kanssa onnellisesti kotona

Homevialaura, vauva, vastasyntynyt

Tästä pääsiäisestä tuli kuin tulikin maailman ikimuistoisin: saimme pyhinä pikkusiskon perheeseen. Olemme kotiutuneet onnellisesti ja nyt ihmettelemme uutta elämämme rakkautta. Palaan lähiaikoina tarkempiin kuulumisiin, mutta pienen hetken keskityn vain hämmästelemään, miten täydellinen aarre meille yllätysmunasta kuoriutui.

Comments

  • Kiitos paljon, Jenni! En muistanutkaan, miten ihania vastasyntyneet ovat. Olemme rauhassa vauvakuplassa, mutta kiva taas pian päästä kirjoittamaan blogiinkin vähän kuulumisista ja kotiutumisesta. :)

 1. Paljon paljon onnea ihanasta pääsiäisvauvasta koko perheelle ❤️❤️

  Täällä vielä odotellaan…

  • Kiitos paljon! Ja ihana, kun palasit blogiin. Muistelen hämärästi, että luin postauksesi puhelimesta synnytystä odottaessa (se jouduttiin käynnistämään, sillä supistukset eivät 24 tunnin sisään lapsivedenmenosta alkaneet). Tulit myös mieleeni, kun luin synnytyskertomustani, mistä en tietenkään ymmärtänyt mitään, että tämä varmasti kiinnostaisi Liisaa. ;)

  • Kiitos paljon! Me tutustumme, oikein kivasti on yhteiselo lähtenyt käyntiin ja pieni tietysti hurmannut meidät täysin. :)

 2. Voi miten ihana pääsiäisyllätys teille tulikaan. : ) Sydämelliset onnittelut pikkunyytistä koko perheelle. <3

 3. Oi tuhannesti onnea kauniista pienestä tytöstä! 💕 Aivan tuli kamala ikävä sitä hetkeä kun sai tuoda oman pienen tytön kotiin 1,5 vuotta sitten!

  • Uskon! Nimittäin minulla on jo valmiiksi ikävä tätä aikaa. Nämä toden totta ovat niin ainutlaatuisia ohikiitäviä hetkiä. <3 Kiitos paljon, Minna!

  • Kiitos paljon! <3 Isosiskolle välitetty onnittelut. Ja toden totta, kärsivällisyys on juuri se, mitä hän taitaa nyt joutua väkisinkin odottelemaan, kun olen niin kiinni vauvassa. Täytyy vain yrittää olla ymmärtäväinen kaikkia perheenjäseniä kohtaan. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue