Tyylipiristystä: uudet silmälasit ja aurinkolasit

Homevialaura, silmälasit, Prada

Koska pukeutuminen on tällä hetkellä mitä on – vanhat omat vaatteet kiristävät ja imetyskelpoisia vaatteita en vielä ole ehtinyt täydentää – iloitsen tyylirintamalla uusista silmistä. Myös edelliset lasini hankin raskauden loppuvaiheessa reilu kolme vuotta sitten. Niin hassulta kun se kuulostaa, naisen näkö voi raskauden aiheuttamasta hormonitasapainon vaihtelusta muuttua. Myös yleisen fiiliksen osalta tämä on osoittautunut hyväksi ajankohdaksi uusia lasit. Kun vaatekaappi tosiaan elää vähän haastavampaa vaihetta, saa omaa tyyliä piristettyä ja oloa skarpattua lasien kautta.

Homevialaura, silmälasit, Prada

Vaikka ostoslistalla oli uudet lasit, näiden kanssa kävi enemmänkin hyvä tuuri. Lähdin levottomuuksissani kaupungille sinä samana päivänä, kun lopulta synnytyksestäni alkoi kuulua illalla ensimerkkejä. Päätin piipahtaa Instrumentariumiin ihan vain ensisilmäilylle, mutta Jorma Tarjoushaukalla olikin taas tutka tietämättään päällä. Liikkeessä oli nimittäin kaikki kehykset puoleen hintaan ja lisäksi sain aurinkolasit vahvuuksilla kaupan päälle. Ei tullut mieleenkään jäädä aikailemaan, vaan pistää tilaus tulille.

Homevialaura, aurinkolasit, Max Mara

Erityisen iloinen olen kaikkien aikojen ensimmäisistä vahvuudellisista aurinkolaseistani. Koska en aja autoa, olen pärjännyt tavallisilla – mutta siis vain pärjännyt. Onhan se nyt mielettömän hienoa huitoa oikeaa bussia ja tajuta tervehtiä tuttuja. Luulen, että jatkossa minulla jäävät tavalliset aurinkolasit käyttämättä tai ainakin vähälle käytölle. Aurinkolasit löysin Max Maran mallistosta, silmälasit Pradan.

Homevialaura, aurinkolasit, Max Mara

Näissä molemmissa yhdistyy pari kestosuosikkia. Musta iso malli on aurinkolaseissa minulle luottomalli, taas silmälaseissa suosin tortoise-kuosia. Pidän Pradan silmälaseissa siitä, että kehys on tarpeeksi näyttävä ja iso, mutta väri vastapainoksi vaalea. Mustissa silmälaseissa näytän helposti liian kovalta, kun taas vaaleampi hiekka tuntuu klassisen pehmeänä juuri omalta.

Comments

 1. Noi lasit sopii sulle tosi hyvin! Mä meinasin juuri tilata myös ensimmäiset vahvuudelliset aurinkolasit, mutta päätin sittenkin tehdä sen myöhemmin. Meillä on toinen lapsi toiveissa, ja mulla viime raskaus tuplasti vahvuudet, eli heikensi näköä tuplasti huonommaksi, joten en sittenkään uskalla vielä uusia ostaa, jos näkö on kohta taas jotain muuta kuin nyt! Piilareita ja aurinkolaseilla mennään sitten tämä kesä, nyt voin piilareita onneksi pitää, kun kesäksi pääsen pois meidän homekoulusta, jossa silmät ei kestä niitä lainkaan. Jospa ensi kesänä sitten pääsisin ne vahvuudelliset aurinkolasit hankkimaan!

  • Kiitos Noora! Kiva kuulla, tällaisten valintojen kanssa sitä aina hetken haparoi. :)

   Oho! Hyvä päätös odottaa, jos raskaus kohdallasi vaikutti noin paljon. Sehän kuitenkin auttaa, että voit pitää piilareita. Itse en valitettavasti pysty, siis ihan vain siksi, että ajatus minkään laittamisesta silmään vain puistattaa. :D Siksi olen naimisissa lasien kanssa, mutta pärjään toki tavallisissa tilanteissa ilman. Onpa ikävää, kun kärsit homekoulusta. Ensi kesä uusine laseineen tulee onneksi nopeasti. Toivon teille paljon onnea toisen pienen saamiseen!

 2. Voi miten ihanat ja vielä aurinkolasit vahvuuksilla. Sepä olisikin mukava juttu, kun minullakin on kaksiteholasit. Olisi aivan mahtavaa nähdä esim. ruokalista terassilla vaihtamatta laseja tai lähettää tekstiviesti aurinkoisella säällä ulkona ja nähdä mitä sammakoita ennakoiva teksti oikein suoltaa.

  • Kiitos paljon Merja! Täytyy sanoa, että aurinkolasit vahvuuksilla oli kyllä elämäni paras kaupanpäällinen. Onhan se kiva, kun ei tarvitse kesäkohteissa siristää. Heh, ymmärrän hyvin elämää hankaloittavan haasteesi, vaikka itselläni ei ole kaksitehoja ja lähelle näen. Se on varmasti ihan yhtä hankalaa tavata ruokalistaa kuin kuikuilla oikeaa bussia. :)

 3. Nuo ovatkin tyylikkäät! Se on loppujen lopuksi aika yllättävää, miten värin valinta voi ollakin ratkaisevaa, vaikka veikkaankin, että sinulle sopisi monenlaiset pokat. Kuinka voimakkaat nuo ovat?

  • Kiitos Aaro, kiva kuulla hyvää palautetta! Pidän todella paljon myös tummista pokista, joten olisin hyvin voinut päätyä niihinkin, mutta jotenkin pehmeämpi ilme tuntui tällä kertaa omalta. Kuten sanoit, värillä on yllättävän iso vaikutus ilmeeseen. :) Jouduin ihan tarkistamaan, sillä en muistanut näköä, mutta siis minulla on hajataittoa ja -1,75.

 4. Näyttää todella hyvältä. 😍 Minun pitäisi ehdottomasti käydä näöntarkastuksessa, sillä olen huomannut siristeleväni ajoittain. Ehkä sitä pitää tutkituttamassa näkö ennen lääkelupatenttejä. 🙈 Ei jää luvat roikkumaan siitä, että en näe kysymyksiä.

  • Kiitos Jenni! Jos siristelee, niin sitten kannattaa kyllä jossain vaiheessa tarkastuttaa. Minä siristelen käytännössä aina, jopa listaa kahvilan seinältä. Mutta se on siinä rajalla, että pärjään kuitenkin juuri ja juuri ilman, mutta nyt yritän muistaa pitää enemmän laseja mukana. Kesällä toki aurinkolasit muistuvat mukaan luonnollisesti. Tosiaan, onhan lääkkeetkin ihan kiva jakaa oikein. :D

 5. Seuraan blogiasi mielenkiinnolla, juttusi ovat kivoja ja kuvasi kauniita! Kiitos siitä! Ja onnea perheen lisäyksen johdosta! Yksi asia minkä toivoisin näkeväni, olisi se, että jossakin kuvassa sinulla olisi hieman erilainen ilme. Rentoudu ja riehaannu hieman :)

  • Heippa Kirsi ja kiitos kivasta palutteesta, samoin ihanista onnitteluista! Heh, ymmärrän hyvin, minulla todellakin on tylsä perus kuvausilme. :D En valitettavasti oikein osaa muuta, sillä usko tai älä, en koe oloani kovin luontevaksi kameran edessä, mutta koska kyseessä on henkilökohtainen media, yritän edes välillä kuvissa näyttäytyä. ;) En valitettavasti ole kuvissariehaantujatyyppi, vaikka ihmisenä koen olevani kaikkea muuta kuin kireä pierunpidättelijä. Mutta katsotaan, jos joskus sattuisi muunkinlainen kuva. :) Kiitos, että seuraat blogiani, se on ilo kuulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue