Freedom Moses -sandaalisuositus

Homevialaura, Freedom Moses, sandaalit, terveyssandaalit

Voisin aloittaa kliseellä, että vielä on kesää jäljellä (ja kuvista päätellen, jäljellä kylppärissä soisi olevan myös Atopikin päivettävää voidetta) . Ja onhan kesää jäljellä, vaikka eilen syksyisesti satoikin, ja lisäksi tulee aina uusia kesiä ja osalle ehkä talvikauden katkaisevia aurinkomatkojakin. Siispä tänään sandaalivinkkaus ja Freedom Moses -suositus.

Homevialaura, Freedom Moses, sandaalit, terveyssandaalit

Rehellisesti sanottuna minulla meni muutama hetki ennen kuin lämpenin terveyssandaalitrendille ja osaa sentyyppisistä jalkineista saatan vierastaa vieläkin, mutta näistä muovisista hittisandaaleista kiinnostuin nimenomaan vaihtoehtoina toisille muovisille jalkineille, varvassandaaleille.

Homevialaura, Freedom Moses, sandaalit, terveyssandaalit

Havaianas-varvassandaalit ovat edelleen vahvasti rantakassini vakiokalustoa, mutta Freedom Moses -sandaalit koen hyväksi täydennykseksi: kenkämaisempina ne ovat flipflopeja tukevammat ja puetummat. Vaikka tulen varmasti käyttämään sandaaleita lämpimällä muutenkin, pidän nimenomaan siitä, että näissä sandaaleissa voi tarvittaessa kulkea myös rantahiekalla ja missä tahansa muissakin olosuhteissa, sillä Freedom Moses -sandaalit ovat pestävät ja uskoisin, että kovaakin käyttöä kestävät.

Homevialaura, Freedom Moses, sandaalit, terveyssandaalit

Jalassa Freedom Moses -sandaalit ovat niin mukavat, että jos tarvitsisin työjalkineita, harkitsin näitä sisällekin – vinkiksi siis esimerkiksi hoiva-alalla oleville lukijoille. Omani tilasin Ivalosta hiekanvärisinä, mutta Freedom Moses -sandaaleja löytyy monissa kuvioissa ja karkkiväreissä, jos ei ole tällainen tylsimys kuin minä. Lapsillekin sandaaleja on, ei tosin ihan pienille. Mitoitus pitää hyvin paikkansa: nämä 36/37-kokoiset istuvat 37-kokoiseen jalkaani just eikä melkein. Solki on kuitenkin vain lumetta eli kireämmäksi tai löysemmiksi sandaaleja ei saa säädettyä. Kevyitä askeleita ja mukavaa uutta viikkoa!

Comments

    • Kiva kuulla, että vinkki tuli tarpeeseen! Kahdeksan tunnin työpäivästä minulla ei ole kenkien kanssa kokemusta, mutta muuten on pakko todeta, että kyseessä on ehkä mukavimmat koskaan omistamani kengät. Aina tulee sellainen ah-fiilis, kun pehmeät (ja muuten myös hyvältä tuoksuvat!) sandaalit laittaa jalkaan. :) Jalkojen hyvinvointia ei varmastikaan voi etenkään sellaisessa työssä, jossa seistään ja ollaan jatkuvasti liikkeellä, vähätellä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Copyright © 2020 · Theme by 17th Avenue